Geçmişte Saadet Partisi'nde aktif görev yapan Fahri Şahin, Adem Yıldırım, Servet Yazıcı ve Ömer Faruk Günday AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu'nda!

AK Parti İstanbul 7. Olağan İl Kongresi; Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Sinan Erdem Spor Salonu'nda gerçekleşti. AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe oldu. AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu'nda; Saadet Partisi (SP) İstanbul İl Başkan Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi Fahri Şahin, SP Gençlik Kolları Eski Genel Merkez Genel İdare Kurulu Üyesi ve SP Eski İstanbul il Başkan Yardımcısı avukat Adem Yıldırım, SP İl Gençlik Kolları ana kademesinde ve il yönetiminde aktif olarak görev yapan Servet Yazıcı ve Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Eski İstanbul İl Şube Başkanı Ömer Faruk Günday da yer aldı.

Giriş Tarihi 25 Şubat 2021, 01:07 Güncelleme 25 Şubat 2021, 12:48
Geçmişte Saadet Partisi’nde aktif görev yapan Fahri Şahin, Adem Yıldırım, Servet Yazıcı ve Ömer Faruk Günday AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu’nda!

İÇİNDEKİLER

AK Parti İstanbul 7. Olağan İl Kongresi; Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Sinan Erdem Spor Salonu'nda gerçekleşti. AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe oldu.

AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu'nun 50 asil üyesi belli oldu.

Geçmişte Saadet Partisi'nde aktif görev yapan üç ismin AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu'nda yer alması dikkat çekti.

SAADET PARTİSİ KÖKENLİ DÖRT İSİM AK PARTİ İL YÖNETİMİNDE
AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu'nda; Saadet Partisi (SP) İstanbul İl Başkan Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi Fahri Şahin, SP Gençlik Kolları Eski Genel Merkez Genel İdare Kurulu Üyesi ve SP Eski İstanbul il Başkan Yardımcısı avukat Adem Yıldırım, SP İl Gençlik Kolları ana kademesinde ve il yönetiminde aktif olarak görev yapan Servet Yazıcı ve Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Eski İstanbul İl Şube Başkanı Ömer Faruk Günday da yer aldı.


Ömer Faruk Günday


Servet Yazıcı

Servet Yazıcı, Güngören AK Parti İlçe Teşkilat Başkanı; Ömer Faruk Günday da AK Parti Şişli İlçe Başkanı olarak görev yapmıştı.

SİVİL TOPLUM ÖRGÜTÜ TEMSİLCİLERİ DE 50 KİŞİLİK ASİL LİSTEDE YER ALDI
ÖNDER İmam Hatipliler Derneği Genel Başkan Vekili Ahmet Kaan, Hukukçular Derneği Denetleme Kurulu Başkanı (Hukukçular Derneği Eski Başkanvekili) avukat Adem Yıldırım, İlim Yayma Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi avukat Selçuk Kar da yönetim kurulunda yer aldı.


Adem Yıldırım


Ahmet Kaan


Selçuk Kar

KADIKÖY, ATAŞEHİR VE ŞİŞLİ ESKİ İLÇE BAŞKANI VE SULTANGAZİ ESKİ BELEDİYE BAŞKANI YÖNETİMDE
AK Parti Eski Kadıköy İlçe Başkanı Aydoğan Ahıkan, AK Parti Eski Ataşehir İlçe Başkanı Mehmet Emin Özkaya ve AK Parti Eski Şişli İlçe Başkanı Ömer Faruk Günday ile AK Parti Eski Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay yönetim kurulunda yer aldı.


Aydoğan Ahıkan


Cahit Altunay

AK PARTİ İSTANBUL İL YÖNETİM KURULU'NUN EN GENÇ ÜYESİ 29 YAŞINDA
29 yaşındaki Elif Şahin Keleş, AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu üyeliğine yeniden seçildi. Keleş, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki şahsi hesabından yaptığı açıklamada; "Bugünkü kongrede AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyeliği bir dönem daha nasip oldu. Yönetimin en genç üyesiymişim, öyle diyorlar. Rabbim muvaffak etsin, mahcup etmesin. Duanızı beklerim" ifadelerini kullandı.


Elif Keleş

AK PARTİ İSTANBUL İL BAŞKAN YARDIMCILARI DA YENİ YÖNETİMDE
AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Mimar Yunus Fırat Aydın ve AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı ve Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Dr. Sevim Sayim Madak da, AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu'nda yer aldı.


Yunus Fırat Aydın


Sevim Sayim Madak

GAZETECİ HALİME KÖKÇE DE AK PARTİ'DE SİYASETE BAŞLADI
Star gazetesi yazarı Halime Kökçe de, AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu'nda yer aldı.


Halime Kökçe

Kökçe; "Bugün yeni bir vazife ile yeni bir yola çıktık. Davet eden ve cesaretlendiren Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımıza ve İstanbul İl Başkanımıza teşekkür ederim. Allah mahçup etmesin. Bu akşam epey dua biriktirdim. Arayan, mesaj atan, dua eden herkese çok teşekkür ederim. Bismillah" ifadelerini kullandı.