TIMELINE

17 Şubat 2021
Dünyanın en büyük adasında erken seçim
Danimarka Krallığına bağlı özerk bölge olan ve dünyanın en büyük adası olarak bilinen Grönland, yaşanan siyasi kriz nedeniyle 6 Nisan'da erken seçime gidiyor.
17 Şubat 2021
Duvarın arkasından çıktı! Evdekiler görünce şaştı kaldı...
Saldırgan ve kokutucu olmayan hayvanların şans eseri kameralara takılan fotoğrafları görenleri şaşırtıyor. Evin duvarından gelen tuhaf sesler nedeniyle duvarı yıkan bir aile gördükleri karşısında adeta şoke oldu...
17 Şubat 2021
İstanbul'da aniden bastıran kar yağışının sebebi ortaya çıktı
Son dakika hava durumu tahminleri Meteoroloji Genel Müdürlüğü'ne ait internet sitesi üzerinden yayınlandı. Yapılan son tahminlere göre yurdun büyük bölümünü günlerdir adeta esir alan kar yağışının bugün de yer yer etkili olacağı belirtildi. Özellikle Kocaeli, Yalova, Sakarya ve Bursa çevreleri ile Ordu, Giresun, Tokat, Malatya, Tunceli, Erzincan, Bingöl, Bitlis, Muş, Hakkari ve Şırnak çevreleri için "yoğun kar yağışı" uyarısı yapıldı. Günlerdir kar yağışı devam eden İstanbul için de yeni tahminlerde bulunuldu. Peki İstanbul, Ankara ve İzmir'de bugün hava nasıl olacak? İşte 17 Şubat 2021 Çarşamba günü hava durumu tahminleri...
17 Şubat 2021
Fatih'te korkutan yangın! Turistler bavullarıyla sokağa döküldü
İstanbul Fatih'te bulunan bir binada gece saatlerinde yangın çıktı. Yangın çıkan binanın bitişiğinde bulunan otelde kalan müşteriler, bavullarıyla sokağa döküldü.
17 Şubat 2021
NYT yazdı: Mazlumun umudu Türkiye
Afrin'deki gözlemlerini aktaran ABD'li New York Times gazetesi, Esed rejiminin saldırılarından kaçarak Türkiye sınırına sığınan mültecilerin uluslararası insani yardım beklediğini "Ancak milyonlarcası için imkan sunan tek ülkenin Türkiye" olduğunu ifade etti.
17 Şubat 2021
Yanardağ faaliyete geçti
İtalya'nın güneyindeki aktif yanardağlardan Etna'da şiddetli volkanik patlamalar meydana geldi. Etna'dan çıkan dumanın geniş bir alana yayıldığı ifade edildi. Bu nedenle Katanya kenti ve çevresinde yer yer kül yağmuru oluştuğu belirtildi.
17 Şubat 2021
Kayıp doktor Uludağ'da cesedine ulaşıldı!
Bursa'da, Uludağ'da aracı terk edilmiş bulunan ve arama çalışması başlatılan doktorun cesedine ulaşıldı. Cesedin bulunduğu yerde ağaca bağlanmış şekilde serum malzemeleri bulundu. Doktorun arabasında not bulunduğu ve intihar etmiş olabileceği ifade edildi.
17 Şubat 2021
İspanya'da kaos!
Son dakika haberi... İspanya'da sokaklar karıştı. Pablo Hasel'in Twitter hesabından attığı mesajlarla terörizmi yüceltmek, devlete ve Kraliyet Ailesi'ne hakaret suçlarından hüküm giymesinin ardından ortalık karıştı. İspanya'nın doğusundaki Katalonya özerk bölgesinin tüm büyük kentlerinde 80'den fazla belediyede ve Valensiya'da meydanlara inen ve çoğunluğu aşırı sol gruplara bağlı olan binlerce kişi "Pablo Hasel'e özgürlük" sloganları attı.
17 Şubat 2021
"HDP kapatıldığı an bir daha ayağa kalkma şansı yok"
Gara’da şehit edilen vatandaşlarımızın FETÖ’nün at koşturduğu dönemlerde alıkonulduğunun altını çizen Emekli İstihbarat Albay Başbuğ, ‘HDP kapatılsın’ çağrısı için doğru zamanın geldiğini belirterek, ‘‘Bu dönemde kapatıldığı an bir daha ayağa kalkma şansı yok.’’ değerlendirmesinde bulundu.
17 Şubat 2021
Çalık HDP'li Buldan ile ne konuştu
İçişleri Bakanı Soylu, Gara operasyonunun detaylarıyla ilgili Meclis Genel Kurulu’nda bilgi verdi. Bakan Soylu, 13 şehidin kaçırıldığı dönemde AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık'ın HDP’li Pervin Buldan'ı aradığını ve Buldan'ın "Biraz misafir edip, bırakacaklar" dediğini söyledi. Çalık, HDP'li Buldan ile yaptığı görüşmenin ayrıntılarını anlatı.