TIMELINE

23 Şubat 2021
Uyuşturucu baronu El Chapo'ya şok! Tutuklandı
Son dakika haberine göre, ABD Adalet Bakanlığı, El Chapo (cüce) lakaplı Meksikalı uyuşturucu örgütünün elebaşı Joaquin Guzman'ın eşi Emma Colonel Aispuro'nun uluslararası uyuşturucu kaçakçılığından dolayı tutuklandığını açıkladı.
23 Şubat 2021
Meteorolojiden o illere çığ uyarısı!
Meteorolojiden son dakika hava durumu uyarıları gelmeye devam ediyor. Yapılan son değerlendirmeye göre, ülkemiz genelinin parçalı ve az bulutlu, zamanla Doğu Karadeniz'in çok bulutlu, Rize ve Artvin kıyı kesiminin yağmurlu, iç kesimlerinin ise karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Öte yandan serin ve yağışlı hava kütlesinin yurdumuzu terk etmesiyle yurdun doğu kesimlerinde hava sıcaklıklarının ve güneşlenmenin artması beklendiğinden kalın kar örtüsü bulunan yüksek ve dik yamaçlardaki çığ oluşum riskinin artacağı belirtildi. Peki İstanbul, Ankara ve İzmir’de hava nasıl olacak? İşte il il 23 Şubat hava durumu tahminleri…
23 Şubat 2021
Ölümü göze aldı! Dev pitonun yuvasını girdi
Dev piton yılanı yuvasına girerek ölümü göze aldı. Afrika yerlilerinin pitonları avlama yöntemleri görenleri dehşete düşürdü. Avcı bir Afrika yerlisinin dev yılan ile yüz yüze gelişinin ve onu yakalamasının fotoğrafları ortaya çıktı.
23 Şubat 2021
Polis denetiminden kaçtı takla attı!
Son dakika haberi! Beşiktaş'ta polisin "dur" ihtarına uymayarak kaçan otomobil sürücüsü ile polis arasında kovalamaca yaşandı. Kovalamaca sırasında kaçan sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, bariyerlere çarpıp takla attı. Kazadan yara almadan kurtulan araçtaki 2 kişi gözaltına alındı.
23 Şubat 2021
Gece yarısı görenler şaşırdı!
Son dakika haberine göre, İstanbul Zeytinburnu'nda gece saatlerinde 3 katlı bir binanın ikinci katında bulunan boş bir dairenin balkonu henüz bilinmeyen bir nedenle çöktü. Çökme sonrası herhangi bir yaralanma ve can kaybı yaşanmazken, park halinde duran bir araçta hasar meydana geldi.
23 Şubat 2021
Balıkesir ve Çanakkale'de 82 göçmen kurtarıldı
Balıkesir ve Çanakkale'de Yunanistan unsurlarınca Türk kara sularına geri itilen 48 göçmen ve Çanakkale'nin Ayvalık ilçesinde 34 göçmen kurtarılarak karaya çıkarıldı.
23 Şubat 2021
Sivas gece yarısı sallandı
Gelen son dakika haberine göre, Sivas gece yarısı 3.8 büyüklüğünde depremle sallandı. AFAD'ı sosyal medya hesabı Twitter üzerinden yaptığı açıklamada deprem kent merkezinde meydana geldi.
23 Şubat 2021
Ahlaksız adliyeye sevk edildi
Son dakika haberi... Sözde Avukat ve Hukukçu Mert Yaşar, sosyal medya üzerinden AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin'e hakaret etti. Hakkında soruşturma başlatılan şüpheli Mert Yaşar adliyeye sevk edildi.
23 Şubat 2021
CHP'nin "Merkez Bankası rezervi eridi" yalanı
Takvim Gazetesi Ekonomi Müdürü Faruk Erdem, CHP Sözcüsü Faik Öztrak'ın Merkez Bankası rezervlerinin sıfıra düştüğü yönündeki yalan kampanyasına tepki gösterdi. A Haber'de söz konusu iddiaların iktisat ilmiyle alakası olmadığını belirten Erdem, "Bunları söyleyenlerin isimlerinin başında Ekonomist yazması, Profesör yazması çok da önemli değil. İktisat ilmine aykırı konuşuyorlar. Kasım ayında biraz kur yükseldiğinde ‘Ekonomi çöküyor’ dediler. Bunu başaramadılar, erken seçim tartışmalarına başladılar." dedi.
23 Şubat 2021
Berat Albayrak, Türkiye için mücadele etti!
TürkMedya Ankara Temsilcisi Melik Yiğitel, A Haber ekranlarında yayınlanan Memleket Meselesi programında CHP tarafından Eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’a yönelik yürütülen karalama kampanyasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Albayrak'ın Türkiye'nin geleceği için nasıl bir mücadele verdiğini çarpıcı örneklerle açıklayan Yiğitel, “Sadece ülke dışında değil yurtiçinde de sürekli frenlemeye çalışan bir ekip var. Berat Albayrak bunlarla da mücadele etti” ifadelerini kullandı. Öte yandan Yiğitel, Albayrak'ın bakanlığı döneminde Doğu Akdeniz için verdiği mücadeleyi de anlattı.