TIMELINE

07 Şubat 2021
Meteorolojiden son dakika uyarısı! Yağışlar geri geliyor...
Son dakika hava durumu haberleri Meteoroloji Genel Müdürlüğünün internet sitesi üzerinden yayınlandı. Yayınlanan yeni tahminlerde bazı bölgeler için yağış uyarısında bulunulurken, yurt genelinde havanın güneşli ve açık olacağı bildirildi. Ancak yayınlanan 5 günlük hava tahmininde, yağışların yeniden geri geleceği görüldü. Peki İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava durumu nasıl olacak? İşte 7-11 Şubat arası Türkiye geneli hava durumu tahminleri...
07 Şubat 2021
İşte Mesut Özil'in Galatasaray maçı performansı
Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü yıldızı Mesut Özil, Süper Lig'in 24. haftasında oynanan Galatasaray maçıyla ilk kez derbi heyecanı yaşarken performansı dikkat çekti.
07 Şubat 2021
Kuyruğundan çıkanlar görenleri şoke etti! Sonrasında ise...
Baba-oğul YouTube kanalları için yaptıkları araştırmalarla herkesin dikkatini çekti. Birçok farklı araştırmaya imza atan baba-oğul, yine ilginç bir deneyim yaşadı. Bu defa çıngıraklı yılanın kuyruğunun içindekileri merak eden baba oğul, hayvanat bahçesine gidip bir adet ölü çıngıraklı yılan kuyruğu satın alıyor. İşte baba-oğulun adım adım ilginç araştırması. Çıngıraklı yılan, Crotalinae alt ailesinde yer alan bir yılan cinsidir. Çıngıraklı yılanlar ısıya duyarlı özel gözleri ile zifiri karanlıkta bile fare, sıçan gibi sıcakkanlı avları bulabilirler.
07 Şubat 2021
Bursa'da korkutan yangın
Bursa'da bulunan bir barakada gece saatlerinde yangın çıktı. Yangının çıkış nedeni henüz belirlenemezken, olay yerine gelen itfaiye ekipleri çıkan yangını büyümeden söndürdü.
07 Şubat 2021
Hamsi avı başladı
Son dakika haberi... Bakanlığın uyguladığı hamsi avı yasağı kalktı. Gece yarısından itibaren yasağın kalkmasıyla birlikte ‘vira bismillah’ diyerek Karadeniz’e açılan balıkçılar, hamsi avladı. Balıkçılar, teknelerini hamsi ile doldurdu.
07 Şubat 2021
30 kişi 30 metre yükseklikte dehşeti yaşadı
Gelen son dakika haberine göre, Kocaeli TEM otoyolunda 30 kişilik yolcusuyla hareket eden bir otobüs, sürücüsünün yediği tosttan zehirlenmesinin ardından kontrolden çıkarak refüje çarptı. Kaza sonrasında şoför ve araçta bulunan 30 kişi 30 metre yükseklite asılı kaldı. Kazada 6 kişi ise yaralandı.
07 Şubat 2021
Milyoner'e damga vuran beyin sorusu
Kenan imirzalıoğlunun başarılı sunumuyla ATV ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yine izleyicisini ekran başına kilitledi. Milyoner'in yayınlanan son bölümünde geceye "Hangisi, beyindeki bir bölgeye verilen addır?" sorusu sorulan yarışmacının cevabı damga vurdu. Yarışmacı öyle cevap verdi ki herkes çok şaşırdı. İşte geceye damga vuran o soru ve Kim Milyoner Olmak İster'in yeni bölümünden o kareler...
07 Şubat 2021
Arap Birliği Libya'da geçici yönetimden memnun
Arap Birliği, Cezayir, Umman ve Yemen, Libya Başkanlık Konseyi Başkanı ve üyeleri ile Başbakanın seçilmesini memnuniyetle karşıladıklarını açıkladı. İşte yapılan açıklamalar...
07 Şubat 2021
Kitleleri etkilemek için böyle saldırdılar
Boğaziçi Üniversitesi, yurtdışında Türkiye karşıtı kamuoyu oluşturmak için malzemelerden en yenisi... Önce basın marifetiyle kirli manipülasyonlarını devreye soktular. Sonra etki ajanlarını ve kullanışlı piyonlarını üzerimize saldılar. İşte hibrit harekatın detayları...
07 Şubat 2021
Fenerbahçe'de isyan VAR!
Sarı lacivertlilerin 75. dakikada bulduğu gol, VAR kontrolü sonrası iptal edildi. Fenerbahçe kulübü, sosyal medya paylaşımında bu karara isyan etti.