TIMELINE

26 Aralık 2023
CHP'de 'seks partisi' şantajı
Son dakika haberi... Cumhuriyet Halk Partisi içerisindeki taciz, tecavüz skandallarına şimdi de 'seks partisi' şantajı eklendi. CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karabat, CHP Çekmeköy teşkilatından Aynur Doğan Eller ile gizli bir ilişki yaşadı. Bu ilişkinin gizli kamera ile kayıt altına alınmasından sonra 10 milyon lira ve İBB'de yönetim kurulu üyeliği içeren tehdit ve şantaj mesajları atıldı.
09 Şubat 2021
Yunanistan Başbakanı Miçotakis sınırı aştı
Kıbrıs Rum Yönetimi’ne ziyarette bulunan Yunanistan Başbakanı Kriyakos Miçotakis, Helenizm (Adayı Yunanlaştırmak) ağzıyla konuşarak Türk askerini işgalcilikle suçladı.
09 Şubat 2021
Bu işte bir terslik var! Bu kadarına da pes
Görenler gözlerine inanamıyor. Hangi akılla yapıldığı belli olmayan birbirinden ilginç mühendislik hataları şaşırtıyor. Uzun uğraşlar sonucu inşa edilen bazı yapıtlardaki hataları sizler için derledik.
09 Şubat 2021
Hem kendini hem de oteli yaktı!
Son dakika haberi! Aksaray’da otel odasında üzerine benzin dökerek kendini yakmak sureti ile intihar girişiminde bulunan şahıs hem kedini hem de oteli yaktı. Vücudunun birçok kısmı yanan ve ağır yaralanan şahıs hastaneye kaldırıldı.
09 Şubat 2021
Yunan itti Türkiye kurtardı!
Son dakika haberi! İzmir'de 3 farklı ilçe sınırları açıklarında, Yunanistan unsurlarınca Türk kara sularına geri itilen toplam 123 kaçak göçmen, Sahil Güvenlik Komutanlığı ekiplerince kurtarıldı.
09 Şubat 2021
NASA rekoru açıkladı
Son dakika haberi... NASA'dan flaş bir açıklama geldi. Amerika Havacılık ve Uzay Ajansı (NASA), 2020 yılı kasım ayında SpaceX’e ait Falcon 9 roketi ile uzaya gönderdiği astronotların 'ABD topraklarından uzaya gidip en uzun kalma' rekoru kırdığını belirtti.
09 Şubat 2021
15 ilde FETÖ'cülere baskın
Son dakika haberi... İstanbul merkezli 15 ilde Fetullahçı Terör Örgütü'ne yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda çok sayıda şüpheli gözaltına alındı.
09 Şubat 2021
Boğaziçi’ndeki asıl mesele ne?
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Melih Bulu’yu ataması ile neyi "alt üst" etti? Bu atama öncesi Boğaziçi’nde hangi dolaplar dönüyordu? Kendisi de bir Boğaziçi mezunu olan Araştırmacı - Yazar Mustafa Şen, Boğaziçi’nde yaşananları çarpıcı örneklerle anlattı ve olayların sır perdesini ilk kez bu kadar net araladı.
09 Şubat 2021
"Artık aday olmak zorunda"
CHP'nin Yalova eski milletvekili ve eski Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, CHP'nin ideolojik bir savrulma yaşadığını belirterek Kılıçdaroğlu ve parti yöneticilerine ağır eleştirilerde bulundu. İnce e-devlet üzerinden CHP'den istifa etti. A Haber'de CHP'deki son durumu yorumlayan Gazeteci - Yazar Metin Özkan, “Kemal Kılıçdaroğlu artık aday olmak zorunda. Muharrem İnce’nin istifası Kılıçdaroğlu’nu köşeye sıkıştırdı” ifadelerini kullandı.
09 Şubat 2021
Erman Toroğlu ofsaytı değerlendirdi: İnandırıcı gelmiyor
A Spor yorumcusu Erman Toroğlu, Fenerbahçe - Galatasaray derbisindeki ofsayt pozisyonu isyanını yorumladı. Deneyimli yorumcu ofsayta, "Organize bir iş" dedi.