TIMELINE

04 Mart 2021
Meteorolojiden o illere yoğun kar uyarısı
Meteorolojiden hava durumuyla ilgili son dakika uyarılar gelmeye devam ediyor. Yapılan son değerlendirmelere göre, sabah saatlerinden itibaren Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda kar yağışı görüleceği bildirildi. Kar yağışlarının, Hakkâri il geneli Van'ın güney ve Şırnak'ın doğu ilçelerinde yoğun (20-50 cm) olması beklendiğinden başta buzlanma ve don olayına bağlı olarak yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği uyarısı yapıldı. Peki, İstanbul, İzmir ve Ankara'da bugün hava nasıl olacak? İşte 4 Mart il il hava durumu raporu.
04 Mart 2021
İpek Hattat kimdir, kaç yaşında, nereli? İpek Hattat olayı nedir?
Sosyal medyanın gündemine oturan İpek Hattat olayı nedir? İpek Hattat kimdir, kaç yaşında, nereli? Sosyetenin tanınmış simalarından birisi olan İpek Hattat'ın bir kuryeye işkence ettiği iddialarının ardından İpek Hattat kimdir sorusu gündemin ilk sırasına oturdu. İşte İpek Hattat hakkında merak edilen bilgiler! İpek Hattat kimdir, kaç yaşında, nereli? Sosyal medyada ilk sırada yer alan isimlrden birisi olan İpek Hattat olayı nedir? İddialara göre İpek Hattat ve sevgilisi, bir kuryeyi evlerinde alıkoyarak işkence etti. Bu gelişmenin sosyal medyada yer almasıyla İpek Hattat kimdir sorusunun cevabı sorgulanıyor.
04 Mart 2021
Sevgilisini bıçakladı ortalığı birbirine kattı
Son dakika haberi! İstanbul Beyoğlu'nda tartıştığı sevgilisini bıçakla yaralayan kadın, polis ekipleri ve sağlık görevlileri tarafından ambulansa bindirilmek üzere götürülen yaralı adama "Seni öldüreceğim" diyerek tekme savurdu. O anlar kameralara yansıdı.
04 Mart 2021
Korkutan görüntü! Annesi kameraya baktığında...
Çocuklarının güvenliğini korumak isteyen aileler bazı güvenlik yöntemleri deneyebiliyor. Onların başında da odaya kamera yerleştirmek geliyor. Ancak bebek kamerasına yansıyan bazı görüntüler var ki adeta kan dondurdu. İşte o anlar...
04 Mart 2021
SpaceX'e büyük şok! Yerde infilak etti
Son dakika haberi! ABD'li uzay ve havacılık şirketi SpaceX Mars'a göndermeyi planladığı yeni nesil uzay aracı Starship'in yüksek irtifa uçuş denemesini gerçekleştirdi, fırlatma platformuna dikey inmeyi başaran araç bir süre bekledikten sonra infilak etti.
04 Mart 2021
Almanya'dan flaş Kovid-19 kararı!
Son dakika haberi! Almanya'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla  mücadele kapsamında 7 Mart'a kadar geçerli olan tedbirler, 28 Mart'a kadar uzatıldı. Öte yandan nisan ayına kadar insanların hızlı Kovid-19 test yaptırma imkanları yaygınlaştırılması kararı alındı.
04 Mart 2021
Evde bakım maaşı yatan iller 4 Mart! Evde bakım maaşı (parası) hangi illerde yattı?
4 Mart evde bakım maaşı yatan iller vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. Evde bakım maaşının hangi illerde yattığı merak edilen konuların başında geliyor. Evlerinde bakıma ihtiyaç duyan engelli veya yaşlı kişilere yönelik olarak ödenen maaşların Mart ayında da yatırılması bekleniyor. Peki evde bakım maaşı yatan iller hangileri?
04 Mart 2021
İslam düşmanı Fransa'da alçak açıklama!
Fransa İçişleri Bakanı Gerald Darmanin yaptığı açıklamada Müslümanlara ait 89 ibadethaneden ancak 17'sini yasal gerekçelerle kapatabildiklerini ifade ederken diğer camileri kapatmak için yasaların ellerini kollarını bağladığını ifade etti.
04 Mart 2021
Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğüne işçi alımı
Adalet Bakanlığı, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü bünyesindeki ceza infaz kurumlarında görevlendirilmek üzere 58 sürekli işçi alınacak. Adaylar, İŞKUR tarafından yayımlanan listeden sadece bir il için başvuru yapabilecek.
04 Mart 2021
Adalet Bakanlığı 1287 yeni personel alacak
Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü taşra teşkilatında görevlendirilmek üzere 1287 temizlik görevlisi alınacak. Başvurular, 8 Mart'a kadar İŞKUR'un internet sitesi üzerinden gerçekleştirilecek.