TIMELINE

09 Haziran 2022
İstanbul dahil 14 ile kuvvetli yağış uyarısı!
Bugün hava nasıl? sorusunun yanıtı Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden geldi. Ülkemiz genelinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara, İç Ege, İç ve Doğu Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve batı kesimlerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Peki İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava nasıl olacak? İşte 9 Haziran 2022 hava durumu
09 Haziran 2022
Başkan Erdoğan imzaladı! Patnos'la ilgili flaş karar
Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararnamesine göre, Ağrı'nın Patnos ilçesi sınırları içerisinde bulunan bazı alanların kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı ilan edilmesi hakkındaki 17 Ekim 2016 tarihli Bakanlar Kurulu kararı yürürlükten kaldırıldı.
09 Haziran 2022
ABD ordusuna ait Osprey düştü! 4 kişi öldü
Son dakika haberi! ABD Deniz Piyadelerine ait Osprey MV-22B tipi tiltrotor hava aracının California eyaletinin güneyinde düşmesi sonucu 4 kişinin öldüğü bildirildi.
09 Haziran 2022
Adana'da park halindeki kamyon yandı
Adana'da Alınan bilgiye göre, merkez Seyhan ilçesi Sarıhamzalı Mahallesi'ndeki Nakliyatçılar Sitesi'nde, park halindeki bir kamyonun yandığı ihbarı üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.
09 Haziran 2022
Venezuela Devlet Başkanı Maduro'dan sürpriz ziyaret
Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın davetiyle Türkiye'ye gelen Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro Kuruluş Osman dizisinin yapımcısı Mehmet Bozdağ ve oyuncularla bir araya geldi. Sosyal medya hesabından o anları paylaşan Venezuela Devlet Başkanı Maduro, "Kuruluş Osman dizisinin oyuncuları ile yaptığım bu harika buluşmadan ve Türk insanının kültürünü tanımış olmaktan minnettarım." dedi.
09 Haziran 2022
Billur Kalkavan’ın sağlık durumunda yeni gelişme!
Ünlü oyuncu ve yönetmen Hamdi Alkan, geçen haftalarda Billur Kalkavan’ın akciğer kanserine yakalandığını açıklamıştı. Alkan’ın açıklamasının ardından Kalkavan, bir paylaşımda bulunarak sağlık durumuyla ilgili bilgi vermişti. 44 kiloya kadar düşen ve doktorunun tavsiyesi üzerine kilo almak için hastaneye yatan Kalkavan’ın sağlık durumuyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. İşte detaylar...
09 Haziran 2022
Rassan Khoshnaw’u ifşa etti! Ebru Gündeş’i açık açık uyardı
Bahar Candan eski sevgilisi Rassan Khoshnaw'u ifşa etti! Ebru Gündeş, 28 yaşındaki Kuzey Iraklı iş adamı Rassan Khoshnaw ile aşk yaşadığı iddialarıyla sık sık magazin gündeminde yer almıştı ancak ünlü şarkıcı konuyla ilgili herhangi bir açıklamada bulunmamıştı. İddialar karşısında suskunluğunu koruyan Gündeş'in geçtiğimiz günlerde Rassan Khoshnaw ile bir fotoğrafı basına sızmış ve böylelikle ikilinin aşkı belgelenmişti. Magazin gündemine bomba gibi düşen fotoğrafın ardından Khoshnaw'un eski sevgilisi Bahar Candan ortalığı karıştıracak açıklamalarda bulunarak Ebru Gündeş'i uyardı. Yaşadıklarını bir bir anlatan Candan'ın açıklamaları herkesi şoke etti. İşte detaylar...
09 Haziran 2022
Emine Erdoğan, Maduro'nun eşi ile kütüphaneyi gezdi
Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, resmi ziyaret için Türkiye'de bulunan Venezuela Cumhurbaşkanı Nicolas Maduro'nun eşi Cilia Flores de Maduro ile Millet Kütüphanesi'ni gezdi.
09 Haziran 2022
Adaylık savaşı çirkinleşti! İP'ten alevi kartı
Muhalefetin 2023 yarışı çirkinleşerek boyut kazanıyor. Her fırsatta 'aday ben olacağım' sinyali veren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na İYİ Parti cephesinden 'kazanamazsın' mesajı geldi. Bunun üzerine Akşener ve Kılıçdaroğlu arasındaki krizin fitili ateşlendi. Tüm bu tartışmaların ve adaylık çekişmesinin gölgesinde İYİ Parti kanadı adaylık yarışını çirkinleştiren bir söylem üretti. İYİ Parti Ankara Milletvekili Halil İbrahim Oral, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun alevi olmasının sünni Müslüman kesim tarafından bir endişe olduğunu öne sürdü. Böylelikle 6 benzemezin bir araya geldiği yuvarlak masanın çıkmaza girdiği bir kez daha gözler önüne serildi.
08 Haziran 2022
"Biz istedik diye Türkler geri adım atmaz"
ABD Dışişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Barbara Leaf, Türkiye'yi olası Suriye operasyonundan vazgeçirmek için ellerinden gelen çabayı göstediklerini ancak Ankara'nın, ABD istiyor diye operasyondan "geri adım atacağını" düşünmediğini söyledi.