TIMELINE

15 Haziran 2022
Kan donduran itiraf sonrası kuyuda bulundular!
Son dakika haberi! Denizli'nin Serinhisar ilçesinde, ailelerinin kayıp ihbarında bulunduğu 2 gencin cesedi 26 metre derinliğindeki su kuyusunda bulundu. Gençlerden birisinin başından diğerinin ise sırtından tüfekle vurularak öldürüldüğü öğrenildi. Olayla ilgili gözaltına alınan 9 zanlıdan 7'si tutuklandı. Öte yandan işlenen cinayetle ilgili detaylar kan dondurdu. Zanlının, benzin ve tiner dökerek kuyuyu ateşe verdiği, çok derin olan kuyuda yeterli oksijen bulunmaması nedeniyle cesetlerde yanık oluşmadığı belirtildi.
15 Haziran 2022
Müsilaj ve imara ilişkin düzenleme Resmi Gazete'de
Müsilaj ve imara ilişkin düzenlemeler içeren Çevre Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun, Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte tüm detaylar...
15 Haziran 2022
Alim Uzundemir kalp krizi geçirdi
Eskişehir'in Sivrihisar ilçesindeki bir dinlenme tesisinde rahatsızlanan Ortanca ilçe Belediye Başkanı Alim Uzundemir kalp krizi geçirdi. Kalp krizi sonucu Eskişehir Şehir Hastanesine kaldırıldı.
15 Haziran 2022
Dünyayı şoke etmişti! Ölümcül tahliyede aklandılar
ABD Hava Kuvvetlerine bağılı askerler, geçtiğimiz yıl ağustos ayında Afganistan’ın başkenti Kabil'deki tahliye uçuşu sırasında meydana gelen can kayıpları ile ilgili başlatılan soruşturmanın ardından aklandı.
15 Haziran 2022
Atakan bakın aslen nereliymiş!
Survivor Atakan bakın aslen nereliymiş! Sunuculuğunu ve yapımcılığını Acun Ilıcalı'nın üstlendiği Survivor'ın 14 Haziran Salı akşamı yayınlanan bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Hikmet, Ogeday ve Nisa ile elemeye kalan Çağan Atakan Arslan adaya veda eden isim oldu. Dominik macerası sona eren ünlü ismin hayatı da merak edilip araştırılmaya başlandı. 27 Ağustos 1989 yılında dünyaya gelen fenomen yarışmacının özellikle memleketi merak edilerek "Çağan Atakan Arslan aslen nerelidir?" sorusunun yanıtı aratıldı. Atakan Arslan'ın memleketini duyanlar ise şaşkınlıklarını gizleyemedi. İşte Çağan Atakan Arslan'ın memleketi...
15 Haziran 2022
Emniyet güçlerinden Balıkesir'de operasyon
Balıkesir'in çeşitli ilçelerinde emniyet güçleri tarafından geniş kapsamlı operasyon düzenlendi. Emniyetin yaptığı aramalar sonucunda 185 kişi gözaltına alınırken birçok silah da bulundu.
15 Haziran 2022
Annesi Yeşilçam yıldızı çıktı! Sibel'in eski kayınvalidesi meğer...
Fındıkzade'de anneannesinin evinde büyüyen Hakan Ural, zor bir çocukluk geçirdi ve birçok işte çalışmak zorunda kaldı. Çocukluğunda ayakkabı boyayan, elektrikçide çalışan ve su satan Ural, 16 yaşında mankenlik yapmaya başladı. Bir anda hayatı değişen Ural'a Yeşilçam'dan üst üste teklifler geldi. Serpil Çakmaklı, Harika Avcı, Oya Aydoğan gibi birçok isimle başrol oynayan ünlü oyuncunun, bu dönem kariyeri gibi özel hayatı da hareketliydi. Ural, 17'sindeyken kendisini yıllardır kabul etmeyen babası Selçuk Ural'un velayetine geçti. Ünlü oyuncu 20'lerine geldiğinde ise dönemin popüler şarkıcısı Sibel Can'a delice aşık oldu ve nikah masasına oturdu. Bu evlilikten Melisa ile Engincan adında iki evladı olan Ural, yıllarca hem kariyeri hem özel hayatıyla adından söz ettirdi. Ünlü oyuncu, şimdi ise annesi ile gündeme geldi. Hakan Ural'ın Yeşilçam yıldızının oğlu olduğunu ilk kez duyanlar şaşkınlıklarını gizleyemedi. Bakın Hakan Ural'ın annesi kimmiş...
14 Haziran 2022
Bakan Koca'dan MALPRAKTİS açıklaması
Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan Resmi Gazete'de sağlık personellerini yakından ilgilendiren MALPRAKTİS yönetmeliği yer aldı. Yönetmeliğin ardından Sağlık Bakanı Fahrettin Koca "gerçeğin beklenenin ötesinde olduğunun belgesi" diyerek müjdeyi duyurdu.
14 Haziran 2022
Sosyal medya teklifinde 14 madde değişti
TBMM Adalet Komisyonu'nda, sosyal medya ve internet haberciliğine ilişkin düzenlemeleri içeren Basın Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin ilk 14 mSon dakika... TBMM Adalet Komisyonu'nda, sosyal medya ve internet haberciliğine ilişkin düzenlemeleri içeren Basın Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin ilk 14 maddesi değiştirilerek kabul edildi.addesi değiştirilerek kabul edildi.
14 Haziran 2022
Fenerbahçe Bruma'yı transfer etti
takvim.com.tr'nin günler öncesinden taraftarlar ile paylaştığı Bruma transferini Fenerbahçe resmi sosyal medya hesabı yaptığı açıklama ile doğruladı. Fenerbahçe tarafından yapılan açıklamada "Kulübümüz Armindo Tué Na Bangna’nın kiralık olarak transferi için PSV Eindhoven Kulübü ile anlaşma sağlamıştır." denildi.