TIMELINE

13 Haziran 2022
Bursa'da feci kaza! Olay yerine hayatını kaybetti
Son dakika haberine göre, Bursa'nın Orhaneli ilçesinde kamyonet ile kafa kafaya çarpışan otomobilin sürücüsü Mahmut Coşkun hayatını kaybetti. Olay yerinde incelemeler yapan jandarma ekipleri kazayı hafif sıyrıklarla atlatan kamyonet sürücüsü M.K.'yı gözaltına aldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.
13 Haziran 2022
Düğündeki tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü!
Manisa'nın Yunusemre ilçesinde bir düğünde gelin ve damat tarafı arasında tartışma çıktı. Söz konusu tartışmanın kavgaya dönmesi sonucu 1'i ağır toplam 3 kişi bıçakla yaralandı.
13 Haziran 2022
Hatay için şiddetli yağış uyarısı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Hatay için şiddetli yağış uyarısında bulundu. Konuya ilişkin yapılan açıklamada vatandaşların olumsuzluklara karşı dikkatli olması konusunda uyarı yapıldı.
13 Haziran 2022
Düğünde aracını davetlilerin üzerine sürdü
Kırıkkale'de alkollü bir vatandaş, davetli olarak geldiği düğünde ticari taksisini davetlilerin üzerine sürerek gelin ve damada dehşeti yaşattı. Yaşanan olayda 1'i bebek, 4'ü çocuk 20 kişi yaralandı.
13 Haziran 2022
Milyoner'e TDK sorusu damga vurdu
Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla Atv'de yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster'e TDK sorusu damga vurdu. Yarışmacıya sorulan "Hangisi TDK sözlüklerinde tanımı olan bir ifade değildir?" sorusuna yarışmacının verdiği yanıt çok konuşuldu. İşte Milyoner'de sorulan sorular ve yanıtları.
13 Haziran 2022
Annesiyle benzerliği dikkat çekti! O da kızı gibi fenomen çıktı
Survivor Nisa Bölükbaşı'nın annesine bakın! Yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın üstlendiği Survivor All Star 2022'de dokunulmazlığı kaybeden mavi takım ada konseyinde oylama yaptı. Çekimleri Dominik'te gerçekleşen yarışmada; ismi en fazla yazılan Nisa Bölükbaşı haftanın ilk eleme adayı oldu. Bunun üzerine fenomen yarışmacının hayatı merak edilip araştırılmaya başlandı. 2 Temmuz 1998 tarihinde Prag'da dünyaya gelen Nisa'nın özellikle ailesi merak edildi. Nisa'nın kendisi gibi fenomen olan annesini görenler ise hayran kaldı. İşte Nisa Bölükbaşı'nın annesi...
13 Haziran 2022
Tavşanların kavgası fotokapanda!
Doğa Koruma Milli Parklar Genel Müdürlüğünce yerleştirilen fotokapana Artvin’de ilginç bir görüntü takıldı. Söz konusu görüntülerde ormanda karşılaşan iki yaban tavşanının kavga ettiği anlar yer aldı.
13 Haziran 2022
Tatil sezonunu açan Gözde sosyal medyayı salladı!
Kadrosunda Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen gibi isimlerin yer aldığı Sadakatsiz dizisinde canlandırdığı Gönül Güçlü karakteriyle beğeni toplayan Gözde Seda Altuner, yapımın final yapmasının ardından tatile çıktı. Sosyal medyayı aktif kullanan oyuncu, tatil pozlarını Instagram hesabında yayınlamayı ihmal etmedi. Art arda paylaşımda bulunan Altuner, omuz ve göğüs dekolteli pozlarını takipçilerinin beğenisine sundu. Çok sayıda sosyal medya kullanıcısının yoğun ilgi gösterdiği paylaşıma "Gözümüz gönlümüz açıldı" yorumu yapıldı. İşte Gözde Seda Altuner'in sosyal medyayı sallayan o pozları...
12 Haziran 2022
Trendyol, Hepsiburada, N11, Gittigidiyor Babalar Günü kampanyası başladı mı?
Babalar Günü için geri sayım başladı. Her yıl olduğu gibi bu yıl da babasına, kayınpederine, ağabeyine, amcasına, dayısında, dedesine hediye almak isteyen bir kişi var. Online alışveriş sitelerindeki kampanyalar bu noktada vatandaşların gündeminde yer alıyor. Peki Trendyol, Hepsiburada, N11, Gittigidiyor Babalar Günü kampanyası başladı mı, ne zaman başlayacak? Babalar Günü kampanyası kaç gün sürecek, hangi ürünler indirimde?
12 Haziran 2022
Serdar Ortaç yürekleri ağza getirdi!
Serdar Ortaç yürekleri ağza getirdi! Uzun yıllardır borçlarını sıfırlamak için mücadele veren şarkıcı Serdar Ortaç, konuyla ilgili yaptığı açıklamalarla sık sık gündem olmuştu. Geçen günlerde "Borçlar belimi büktü" diyerek bu yıl şarkı yapamadığını söyleyen ve detaylarla herkesi şaşırtan Ortaç, bu kez son konserinde yaşanılanlarla gündeme geldi. Ortaç, konser sırasında bir anda dengesini kaybetti ve düştü. O anlar şarkıcının hayranlarını endişelendirirken Ortaç'ın kendini toparladıktan sonra yaptığı Gülben Ergen göndermesi dikkat çekti. İşte Serdar Ortaç'ın yürekleri ağza getiren o anları ve dikkat çeken açıklaması...