TIMELINE

17 Haziran 2022
Küçükçekmece'de taciz iddiası! Şüpheli gözaltında
Son dakika haberine göre, İstanbul Küçükçekmece’deki bir mağazada alışveriş yapan iki kız çocuğunu taciz ettiği iddia edilen kişi gözaltına alındığını bildirdi.
17 Haziran 2022
Samsun'da kan donduran kaza!
Samsun'un Atakum ilçesinde yoldan çıkarak kaldırıma çarpan otomobil 25 metre takla atarak şarküteri dükkanına çarptı. Kaza sonucu 2 kişi hayatını kaybetti.
17 Haziran 2022
Süleyman Demirel'in vefatının 7. yılında anılıyor
17 Haziran 2015'te 91 yaşında hayata gözlerini yuman, 7 kez başbakanlık görevi yapan ve Mayıs 1993'te Türkiye Cumhuriyeti'nin 9. Cumhurbaşkanı seçilen Süleyman Demirel'in vefatının üzerinden 7 yıl geçti. Demirel'in hayatından enstantaneleri sizler için derledik.
17 Haziran 2022
Dilara'dan kumsal pozları! İlk beğeni bakın kimden...
Baba'nın Elif'i Dilara Aksüyek bikinisiyle deniz kenarından paylaştı! Evlerden Biri dizisiyle ilk oyunculuk deneyimini yaşayan ve şimdilerde Baba'da Elif karakterini canlandıran Dilara Aksüyek, sosyal medya hesabında yaptığı son paylaşımla gündem oldu. Sosyal medyayı aktif kullanan oyuncu, siyah bikinisiyle kumsalda verdiği pozları Instagram'da yayınladı. Dilara Aksüyek'in Baba dizisindeki rol arkadaşı Özge Yağız da yorum yağmuruna tutulan paylaşıma kayıtsız kalmadı. İşte o paylaşım...
17 Haziran 2022
Limni'deki askeri hava üssü görüntülendi!
Avrupa'nın şımarık çocuğu Yunanistan'ın Türkiye karşıtı adımları ve Ege'deki provokatif hamleleri sürüyor. Silahlandırılmaması gereken adaları adeta kışlaya çeviren Atina yönetimi bazı adalara hava üssü bile kurdu. O adalardan birisi de Limni... Yunan SKAİ TV provokatif bir habere imza atarak Limni Adası'ndaki hava üssünü görüntüledi ve askerlerle röportaj yaptı.
17 Haziran 2022
Prespa Diyalog Forumu'nun logosundaki harita düzeltildi
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kuzey Makedonya'da düzenlenen Prespa Diyalog Forumu'nun logosundaki haritada Türkiye'ye yer verilmemesi üzerine sorumluları uyararak haritayı düzelttirdi.
17 Haziran 2022
Yasmin Erbil’den bikinili paylaşım!
Mehmet Ali Erbil'in küçük kızı Yasmin Erbil'den bikinili paylaşım! Mehmet Ali Erbil'in Nergis Kumbasar ile yaptığı evlilikten dünyaya gelen kızı Yasmin Erbil, havaların ısınmasıyla tatil sezonunu açmıştı. Anne ve babasının izinden giderek meslek olarak oyunculuğu tercih eden Erbil, her yaz olduğu gibi bu sene de kural bozmadı ve bikinili pozlarını takipçilerinin beğenisine sundu. Genç oyuncunun şezlongda verdiği poz sosyal medyaya damga vurdu. İşte Yasmin Erbil'in çok konuşulan o pozu...
16 Haziran 2022
Gözde Okur hakkında şaşırtan gerçek! Meğer gençlik aşkıyla...
Güldür Güldür'ün Elmas'ı Gözde Okur'un eşi bakın kim! Kadrosunda Onur Atilla, Meltem Yılmazkaya, Açelya Topaloğlu, Onur Buldu, Alper Kul, Aziz Aslan gibi isimlerin yer aldığı Güldür Güldür Show adlı eğlence programında ilk olarak 283. bölümünde yer alan Gözde Okur'un hayatı merak edildi. İlk oyunculuk deneyimini 2002 yılında rol aldığı En Son Babalar Duyar dizisi ile yaşayan Okur'un özellikle aşk hayatı merak edildi. Gençlik aşkıyla evlenen ünlü oyuncunun eşinin kim olduğunu öğrenenler ise şaşkınlıklarını gizleyemedi. Bakın Gözde Okur'un eşi kimmiş...
16 Haziran 2022
Kütahya'da deprem!
Son dakika... Kütahya'da deprem mi oldu? Kütahya'da deprem kaç büyüklüğünde oldu? AFAD Kütahya'da 3.1 büyüklüğünde deprem olduğunu duyurdu...
16 Haziran 2022
"Zelenskiy'nin bizden yeni silah talebi olmadı"
İtalya Başbakanı Mario Draghi, Kiev ziyareti sonrası açıklamalarda bulundu. Draghi, Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy'nin kendilerinden yeni silah talebi olmadığını söyledi.