TIMELINE

02 Haziran 2022
Kadrolar açıklandı! Kamuda istihdam fırsatı
Son dakika haberi! Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile bazı bakanlık ve kurumlara 2 bin 223 kadro ihdası gerçekleştirildi. Peki, hangi bakanlık hangi alanlarda eleman alacak? İşte detaylar.
02 Haziran 2022
Uğurhan Kuş Danıştay üyeliğine seçildi
Başkan Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Danıştay üyeliğine seçme kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre Adalet Bakan Yardımcısı Uğurhan Kuş, Danıştay üyeliğine seçildi.
02 Haziran 2022
Adalet Bakan Yardımcılığına Akın Gürlek geldi
Resmi Gazete'de Başkan Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan atama kararına göre, Adalet Bakanlığı Bakan Yardımcılığına Akın Gürlek atandı.
02 Haziran 2022
Büyükelçi atamaları Resmi Gazete'de
Büyükelçi atamalarına ilişkin karar Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre 23 dış temsilcilikteki büyükelçiler merkeze alındı. 25 dış temsilciliğe büyükelçi ataması yapıldı.
02 Haziran 2022
ABD'de silahlı saldırı vahşeti
Son dakika haberi... Amerika Birleşik Devletleri'nde gece yarısı silahlı saldırı dehşeti. Oklahoma Tulsa'da bir sağlık merkezine ateş açıldı. İlk belirlemelere göre 4 kişi yaşamını yitirdi, yaralıların da olduğu öğrenildi.
02 Haziran 2022
Fatih’te motosiklet kayalıklara uçtu: 1 yaralı
Fatih’te bir motosiklet sürücüsü sahilde seyir halindeyken henüz bilinmeyen bir nedenle kontrolü kaybederek kayalıklara uçtu. Kazada motosiklet sürücüsü ağır yaralandı.
02 Haziran 2022
Sema Aydemir’in eski eşi de tanıdık çıktı!
Yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın üstlendiği Survivor All Star 2022'de 1 Haziran Çarşamba akşamı eleme heyecanı yaşandı. 4'lü eleme potasındaki isimlerden Sema Aydemir, şampiyonluk hayallerine veda etti. Anıl, Ayşe ve Batuhan'la eleme potasına kalan Sema, adaya veda etmesinin ardından gündem oldu. Birçok internet kullanıcısı da fenomen yarışmacının hayatını merak edip araştırmaya başladı. İkizi Seda Ocak ile Survivor'da birlikte yarışan Aydemir'in özellikle hayatı merak konusu oldu. Aydemir hakkında araştırma yapanlar, yarışmacının eski eşinin kim olduğunu öğrenince ise şaşkınlığını gizleyemedi. İşte Sema Aydemir'in kendisi gibi ünlü olan eski eşi...
01 Haziran 2022
Oğlu bakın hangi oyuncu çıktı! Kendisinden de ünlüymüş...
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da canlandırdığı Reşit karakteriyle büyük beğeni toplayan ünlü oyuncu Seda Yıldız, şimdilerde ATV'nin bir diğer reyting rekortmeni dizisi Kuruluş Osman'la izleyiciyle buluşuyor. Başrolünü Burak Özçivit'in üstlendiği dizide Şeyh Edebali karakterini canlandıran Seda Yıldız, performansıyla tüm dikkatleri üzerine topluyor. Ünlü oyuncunun hayatı da merak edilip araştırılıyor. 20 Mayıs 1962 tarihinde Zonguldak'ta dünyaya gelen Yıldız'ın oğlunun kim olduğunu ilk kez duyanlar ise şaşkınlıklarını gizleyemiyor. Bakın Seda Yıldız'ın kendisinden de ünlü bir oyuncu olan oğlu kimmiş...
01 Haziran 2022
Almanya'nın ölüme terk ettiği Osman Kızılkaya Türkiye'de
Almanya'da doktorlar, Osman Kızılkaya isimli 59 yaşındaki Türk vatandaşını "Beyin ölümü gerçekleşti diyerek" ölüme terk etti. A Haber ekranlarındaki haberi izleyen Başkan Recep Tayyip Erdoğan özel talimat verdi. Özel uçakla Almanya'dan alınan Kızılkaya Türkiye'ye getirildi. Almanya'da yaşanan sağlık skandalını A Haber'de anlatan Kızılkaya'nın oğlu Cabir Kızılkaya ise Başkan Erdoğan ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya minnettar olduklarını söyledi. Kızılkaya, "Sağlık Bakanlığından beni aradılar babanızı almaya geliyoruz dediler. Ben o anda gururdan gözyaşlarına boğuldum. Bu kadar hızlı olacağını düşünmüyordum." dedi. Babasının son durumunun iyi olduğunu belirten Kızılkaya A Haber ekibine de teşekkür etti.
01 Haziran 2022
Siyasi müfteri Kılıçdaroğlu köşeye sıkıştı!
Siyasi imajını yükseltmek ve mağlup kimliğini gölgelemek isteyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, FETÖ'nün sözcülüğüne soyunup, kendisine siyasi alan açma peşine düştü. Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün kendisine yönelttiği 10 soru karşısında köşeye sıkışan Kılıçdaroğlu, kesin, kati ve net bir cevap verme yürekliliği gösteremeyerek adeta kıvırdı. Yeni bir söylem üretemeyip, eski iftiralarına sarılan CHP Genel Başkanı içerisinde bulunduğu kısır siyaset döngüsünü bir kez daha gözler önüne serdi.