TIMELINE

11 Haziran 2022
Alanya'da korkutan deprem!
Son dakika haberi! Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Akdeniz'de, Antalya'nın Alanya ilçesi açıklarında 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
11 Haziran 2022
İzmir açıklarında 44 kaçak göçmen kurtarıldı
Son dakika haberine göre, İzmir'in Menderes ve Çeşme ilçesi açıklarında, Yunan unsurlarınca geri itilen 44 kaçak göçmen, Sahil Güvenlik ekiplerince kurtarıldı.
11 Haziran 2022
Hande yine çok iddialı!
Hande Erçel ip askılı süper minisiyle gülücükler saçtı! Son dönemlerde meslektaşı Kaan Yıldırım ile yaşadığı aşkla magazin gündeminden düşmeyen ünlü oyuncu Hande Erçel, sosyal medya hesabında yaptığı dikkat çeken paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Sosyal medyayı aktif kullanan ünlü isim, ip askılı süper mini elbisesiyle verdiği iddialı pozları Instagram sayfasında yayınladı. Neşeli halleriyle dikkat çeken Hande Erçel'e binlerce yorum ve beğeni gelirken oyuncu fit haliyle dikkat çekti. İşte derin göğüs dekoltesiyle boy gösteren Hande Erçel'in sosyal medyayı sallayan o paylaşımı...
11 Haziran 2022
Şarampole devrilen araçtaki 2 kişi yaralandı
Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde bir sürücünün idaresindeki araç şarampole uçtu. Kazanın ardından araçta bulunan 2 kişi yaralandı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
11 Haziran 2022
Van'da deprem!
Son dakika... Van'ın Tuşba ilçesinde 3.6 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Bölgede son iki günde en büyükleri 4.5 ve 4.2 olmak üzere yirminin üzerinde deprem kaydedildi.
11 Haziran 2022
Uğur Aslan memleketiyle şaşırttı!
Afara'nın sunucusu Uğur Aslan bakın aslen nereliymiş! Başrollerinde Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu'nun üstlendiği Yargı dizisinde Eren Komiser karakterini canlandıran ve performansıyla beğeni toplayan Uğur Aslan, sunuculuğunu üstlendiği Afara adlı eğlence programında ise müzikteki yeteneğini gözler önüne serdi. Hem oyunculuğu hem de sesiyle hayranlarından tam not alan Aslan'ın hayatı da merak konusu oldu. Sema Ergenekon ile mutlu bir evlilik sürdüren oyuncunun özellikle memleketi merak edildi. "Uğur Aslan aslen nereli?" sorusunun yanıtını öğrenenler ise şaşkınlığını gizleyemedi. İşte Uğur Aslan'ın memleketi...
10 Haziran 2022
Kira artışlarına yüzde 25 sınırı Resmi Gazete'de
Son dakika... Konut kira artışlarını yüzde 25 ile sınırlayan yasa, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Yasa, bugünden itibaren 1 Temmuz 2023 tarihine kadar geçerli olacak.
10 Haziran 2022
Atama kararları Resmi Gazete'de
Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan Resmi Gazete'de atama kararları yer aldı. Buna göre Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanlığına Sevgi Yiğit atandı. Ayrıca Hazine ve Maliye Bakanlığındaki çeşitli yerlere de çeşitli atamalar gerçekleştirildi.
10 Haziran 2022
Mini konseri takipçilerini geçmişe götürdü! “Gözlerim dolarak izledim”
Yeşilçam'ın efsaneleri arasında yer alan Mavi Boncuk filminde Kemal Sunal, Tarık Akan, Halit Akçatepe gibi isimlerle başrolü paylaşan Emel Sayın, hem oyunculuk yeteneği hem sesi hem de güzelliğiyle yıllarca adından söz ettirdi. Sosyal medyayı aktif kullanan sanatçı şimdi ise Instagram paylaşımıyla gündeme geldi. Oturduğu sitenin bahçesinde komşularıyla bir araya gelen Sayın, masadaki çakmağı eline alarak mikrofon yaptı ve dostlarına unutulmaz anlar yaşattı. O anlar paylaşan Sayın'ın performansı birçok takipçisini geçmişe götürdü. "Gözlerim dolarak izledim" yorumlarının yapıldığı Sayın son haliyle de hayran bıraktı. İşte Emel Sayın'ın o paylaşımı...
10 Haziran 2022
Biden'dan enflasyon yorumu
Amerika Birleşik Devletleri'nde bugün enflasyon verileri açıklandı. Açıklanan verilerde mayısta yıllık yüzde 8,6 ile 1981'den bu yana kaydedilen en yüksek seviyeye çıktı. Verilerin ardından yazılı açıklama yapan Başkan Joe Biden durumun ciddiyetine dikkat çekerek "Enflasyon gerektiği kadar keskin ve hızlı düşmedi" dedi.