TIMELINE

21 Haziran 2022
Başakşehir'de kanlı infaz! Stadın karşısına attılar
Son dakika haberi! İstanbul Başakşehir’de ağaçlık alana atılmış erkek cesedi bulundu. Yapılan inceleme sonrası şahsın, silahla kafasından vurularak öldürüldüğü belirlendi. Çevrede delil arayan polis ekipleri olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.
21 Haziran 2022
Manisa'da acı son! Cansız bedenine ulaşıldı
Son dakika haberi! Manisa'nın Gölmarmara ilçesinde su kanalı açma çalışması sırasında meydana gelen göçükte toprak altında kalan son işçinin de cansız bedenine ulaşıldı. Göçükte 2 kişi hayatını kaybederken 1 kişi de yaralı olarak kurtarıldı.
21 Haziran 2022
Silahlı saldırganı dövdüler! Darp edildikten sonra kaçtı
Adıyaman’da, bir iş yerine silahla saldıran kimliği belirsiz şahıs, olay sonrası kayıplara karıştı.
21 Haziran 2022
Annesi içerideyken evi ateşe veren şahıs yakalandı
Edirne'nin Talatpaşa Mahallesi'nde evi ateşe verip annesinin yaralanmasına sebep olduğu iddia edilen zanlı polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. İşte habere ilişkin tüm detaylar ve olay yerinden görüntüler...
21 Haziran 2022
“Kim der iki çocuk annesi”
Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel'in mini elbisesiyle verdiği poz çok konuşuldu! Genç popçu Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel, sosyal medya paylaşımlarıyla en az kızı kadar magazin gündeminde yer almıştı. Sosyal medyayı aktif kullanan ünlü isim, dar mini elbisesiyle verdiği bir pozu Instagram hesabında takipçilerinin beğenisine sundu ve yine adından söz ettirdi. Öztel'in fit halini görenler "Kim der iki çocuk annesi" yorumunda bulundu. İşte Havva Öztel'in sosyal medyayı sallayan o paylaşımı...
21 Haziran 2022
Kadıköy'de gece yarısı korkutan yangın
Kadıköy'ün Kozyatağı Mahallesinde gece yarısı 11 katlı bir binanın çatısında yangın çıktı. Yangının kısa sürede büyümesinin ardından olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahelesiyle söndürüldü.
21 Haziran 2022
Ve istifa etti!
İki kadına saldırmak suçuyla yargılanan Ryan Giggs, 2018 yılında başladığı Galler Milli Futbol Takımı teknik direktörlüğü görevinden bugün itibariyle ayrıldı. Konuya ilişkin Galler Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, "Ryan Giggs'in Galler futbolunun çıkarları doğrultusunda aldığı kararı takdir eder, teknik direktör olarak milli takıma hizmet ettiği süre için şükranlarımızı sunarız" ifadelerine yer verildi.
21 Haziran 2022
Gizem Katmer evlendi! İlk paylaşım Ezgi Mola’dan geldi
Masumlar Apartmanı dizisinde canlandırdığı 'Neriman' karakteriyle adını geniş kitlelere duyuran ünlü oyuncu Gizem Katmer, sanat yönetmeni sevgilisi Güçlü Aydoğdu ile nikah masasına oturdu. Ünlü çiftin düğününden ilk paylaşım ise Gizem Katmer'in Masumlar Apartmanı'nda Safiye rolüyle ablasını canlandıran Ezgi Mola'dan geldi. Düğün kareler kısa sürede sosyal medyada gündem olurken sevenleri ünlü çifte 'mutluluklar' diledi. İşte düğünden kareler...
20 Haziran 2022
Selin vurduğu Ankara'ya yeni uyarı!
Geçtiğimiz haftalarda selin vurduğu Ankara için yeni bir uyarı yapıldı. Valilikten yapılan açıklamada kuzey ve batı bölgelerinde yarın öğleden sonra kuvvetli sağanak yağışın beklendiği belirtildi. Geçenlerde yaşanan sağanak sonrası Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 2023 bildirisi için şehir şehir gezmesi büyük olay olmuştu.
20 Haziran 2022
İstanbul Büyükçekmece'de kavga
İstanbul'un Büyükçekmece ilçesinde akşam saatlerinde bir kafede iki grup arasında sebebi bilinmeyen bir kavga çıktı. Kavganın kısa sürede büyümesinin ardından silahlar da çekilince 1'i ağır 9 kişi yaralandı.