TIMELINE

23 Haziran 2022
Korkunç son! Metrelerce sürüklendi
Son dakika haberi! İzmir'in Bergama ilçesinde, yağmur suyu kanalına giren motosikletin sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybedip, taklalar atarak metrelerce sürüklendi. Kazada ağır yaralanan sürücü Erol Çam (47) kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
23 Haziran 2022
Mahmut Ustaosmanoğlu vefat etti!
Son dakika haberine göre bir süre önce yoğun bakıma kaldırılan Türkiye'nin önde gelen kanaat önderlerinden İsmailağa cemaatinin lideri Mahmut Ustaosmanoğlu vefat etti. Ustaosmanoğlu'nun cenazesinin 24 Haziran günü Fatih Camii'nde Cuma Namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verileceği öğrenildi. Ustaosmanoğlu'nun hayatını kaybetmesinin ardından Başkan Erdoğan ve birçok siyasi başsağlığı mesajı yayımladı.
23 Haziran 2022
TBMM'nin çalışma süresi uzatıldı!
Türkiye Büyük Millet Meclisinin (TBMM) çalışma süresinini uzatılmasına ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Alınan karara göre, 1 Temmuz 2022 Cuma günü tatile girmesi gereken TBMM tatile girmeyerek çalışmalarına devam edecek.
23 Haziran 2022
Ankara'da kaçakçılık operasyonu! Çok sayıda gözaltı var
Ankara Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şubesi ekiplerince kaçakçılık suçlarıyla mücadele kapsamında son bir haftada 36 kişinin yakalandığını açıkladı.
23 Haziran 2022
Malatya'da korkunç infaz! Tüfekle kafasından vuruldu
Malatya'da başından silahla vurulan şahıs olay yerinde hayatını kaybetti. Olayla ilgili 5 kişi gözaltına alındı. Hayatını kaybeden Ekrem Kaya'nın cenazesi cumhuriyet savcısı ve olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı incelemeler sonrası Malatya Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı
23 Haziran 2022
Leopar desenli bikinisiyle yakın çekim paylaştı
Defne Samyeli leopar desenli bikinisiyle yakın çekim paylaştı! Tatil için Çeşme Alaçatı'ya giden ünlü şarkıcı ve oyuncu Defne Samyeli, sosyal medya hesabında yayınladığı son pozlarla kısa sürede gündem oldu. Tatilden art arda paylaşımlarda bulunan Samyeli, ilk olarak leopar desenli bikinisi ile yakın çekim verdiği bir pozu takipçilerinin beğenisine sundu. Şarkıcı, daha sonra ise sarı bikinisinin altına giydiği mini şortuyla boy gösterdi. İşte Defne Samyeli'nin sosyal medyayı sallayan tatil pozları...
23 Haziran 2022
"Kripto FETÖ'cü lobi kara propaganda yürütüyor"
15 Temmuz 2016'daki FETÖ'cü hain darbe girişimine ilişkin görülen davada Sultanbeyli dosyası kapsamında vicdanları yaralayan bir karar verildi. Yargıtay, ihanet gecesinde Yalova'dan İstanbul'a doğru yola çıkan ve Sultanbeyli ilçesinde trafikte kaldıkları için yakayı ele veren 66 askeri öğrenci hakkında verilen karar bozuldu. Söz konusu kişilerin tahliyesine hükmedildi. 15 Temmuz Derneği'nden ise Yargıtay'ın verdiği karara tepki geldi. A Haber'e konuşan derneğin avukatı Sedat Ayyıldız, "Türkiye'de kripto FETÖ'cü bir lobi, askeri öğrencileri kurtarmak için gerçekten bir kara propaganda yürütüyor" ifadelerini kullandı.
23 Haziran 2022
Onur Tuna’dan ilan-ı aşk! Hem de bakın hangi oyuncuya...
Onur Tuna'dan ilan-ı aşk! Hem de bakın hangi oyuncuya! Ünlü oyuncu Onur Tuna, kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da sık sık gündeme geldi. Geçtiğimiz Ocak ayında Hande Doğandemir ile ilişkisi biten Onur Tuna'nın yeni aşkı da belli oldu. Tuna, gönlünü yine ünlü bir meslektaşına kaptırdı. Sosyal medyada ilan-ı aşk eden ikili, kısa sürede gündem oldu. İşte Onur Tuna'nın kendisi gibi ünlü olan biricik sevgilisi...
22 Haziran 2022
Sağlık çalışanlarının mali haklarına iyileştirme
Sağlık çalışanlarının mali haklarının iyileştirilmesini içeren Sağlıkla İlgili Bazı Kanunlarda ve 375 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. İşte kanun detayları...
22 Haziran 2022
Okan Buruk kimdir, kaç yaşında?
Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Okan Buruk oldu. Sarı kırmızılı ekip Buruk'u KAP'a bildirdi. Bu gelişmelerin ardından Okan Buruk hakkında aramalar hız kazandı. Peki, Okan Buruk kimdir, kaç yaşında? Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Okan Buruk nereli? Hangi takımlarda görev aldı? İşte merak edilenler!