TIMELINE

05 Haziran 2022
Meteoroloji gün gün uyardı: Kuvvetli yağış geri geliyor
Son dakika güncel hava durumu tahminleri Meteoroloji Genel Müdürlüğüne ait internet sitesi üzerinden yayınlandı. Yapılan tahminlerde bugün özellikle yurdun iç kesimlerinde kuvvetli sağanak yağışın hakim olacağı açıklandı. 5 günlük hava durumu tahmininde ise pazartesiden perşembeye İstanbul başta olmak üzere birçok il için sağanak uyarısı yapıldı. İşte gün gün en güncel 5 günlük hava durumu raporu...
05 Haziran 2022
Manisa'da katliam gibi kaza! 1 ölü, 3'ü ağır 6 yaralı
Manisa Salihli'de iki aracın karıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 3'ü ağır 6 kişi ise yaralandı. Jandarma kaza sonrası olayla ilgili soruşturma başlattı.
05 Haziran 2022
AK Parti'den seçim güvenliği tartışmalarına son nokta
2023 seçimleri öncesi muhalefet cephesi "seçim güvenliği" konusunda bir zaaf oluşacağını öne sürerek algı operasyonuna başladı. AK Parti cephesinden bu açıklamalara sert tepki gelirken, AK Parti’nin YSK temsilcisi Recep Özel "İddia ediyorum dünyadaki en güvenli seçimler Türkiye’de yapılıyor" dedi.
05 Haziran 2022
Mahmut Ustaosmanoğlu hastaneye kaldırıldı
Son dakika haberine göre İsmailağa Cemaati lideri Mahmut Ustaosmanoğlu, sağlık sorunları nedeniyle hastaneye kaldırılarak yoğun bakımda tedavi altına alındı.
05 Haziran 2022
İzmir'de kanlı infaz! Tribün lideri öldürüldü
Son dakika haberi... İzmir'de içerisinde Karşıyaka tribün lideri Dobo Metin lakaplı Metin Arslan'ın da bulunduğu araca seyir halindeyken uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Saldırıda Dobo Metin hayatını kaybederken, araçta bulunan diğer kişi ise ağır yaralandı.
05 Haziran 2022
Yaşlı kadın domuz bağı ile boğularak öldürüldü
Beyoğlu'nda korkunç olay! Beyoğlu'nda cezaevinden 2 yıl önce çıkan Aysel Bozkurt, evinde domuz bağı yöntemi ile boğularak öldürülmüş şekilde bulundu. Polis cinayeti işleyen kişi ya da kişilerin yakalanması için çalışma başlattı.
05 Haziran 2022
Miray Daner'dan iddialı poz
Seda Sayan'ın müstakbel gelini Miray Daner sütyenli pozuyla dikkat çekti! Miray Daner, bir süre önce Seda Sayan'ın Sinan Engin ile yaptığı evlilikten dünyaya gelen oğlu Oğulcan Engin'le yeni bir aşka yelken açmıştı. Engin ile yaşadığı aşkla sık sık magazin gündeminde yer alan ünlü oyuncu, şimdi ise sosyal medya paylaşımıyla gündem oldu. Pembe ceketinin içine giydiği lacivert sütyeniyle poz veren Daner, kısa sürede gündem oldu. Ünlü oyuncuya ilk yorum ise meslektaşı Merve Dizdar'dan geldi. İşte Miray Daner'in çok konuşulan sosyal medya paylaşımı...
05 Haziran 2022
Gülşen üstsüz sahne aldı! Sosyal medyada tepkiler çığ gibi büyüdü
Gülşen üstsüz sahne aldı! Konser maratonuna hız kesmeden devam eden Gülşen, son günlerde tercih ettiği sahne kostümleriyle sık sık gündem olmuş ve tepki çekmişti. Bir mekanda sahne alan şarkıcı, çok konuşulan kostümlerine bir yenisini daha ekledi ve yine eleştirilerin odağında yer aldı. Sadece göğüs uçlarını kapatan Gülşen, kısa sürede gündem olurken birçok sosyal medya kullanıcısının tepkisini çekti. Bir Instagram kullanıcısı, "Bu ne böyle, rezalet! Çıplak çıksaydı" yorumunda bulundu. İşte Gülşen'in sosyal medyada tepki çeken o kostümü...
05 Haziran 2022
Bakanlar ve milletvekilleri halı saha maçı yaptı
AK Parti 30'uncu İstişare ve Değerlendirme Toplantısı için Kızılcahamam'da bulunan bakanlar ve AK Parti'li milletvekilleri, siyasete ara vererek futbol maçı yaptı. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın takımı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun takımını 7-3 mağlup etti.
04 Haziran 2022
Ev hallerini yayınladı! O anlar sosyal medyayı salladı
Üç çocuk annesi Bergüzar Korel ev hallerini yayınladı! 12 yıl önce nikah masasına oturan ve bu evliliklerini üç çocukla taçlandıran oyuncu çift Bergüzar Korel ile Halit Ergenç'in ev halleri sosyal medyayı salladı. Sosyal medyayı aktif kullanan Korel, eşi ile koltukta sere serpe uzanarak sohbet ettiği keyifli anları kayıt altına alarak Instagram'da paylaştı. Söz konusu paylaşımda eşini ısırmaya çalışan Halit Ergenç görenleri şaşkına çevirirken sıfır makyaj kamera karşısına çıkan Korel hem eşine verdiği tepkiyle hem de güzelliğiyle dikkat çekti. İşte Bergüzar Korel'in sosyal medyayı sallayan o paylaşımı...