TIMELINE

07 Haziran 2022
TEM'de ölümlü kaza! Otomobil TIR’a çarptı
Son dakika haberi! TEM Otoyolu’nda park halindeki TIR’a arkadan çarpan otomobilin sürücüsü yaralanırken, yanında bulunan 1 kişi hayatını kaybetti. Polis kazayla ilgili çalışma başlattı.
07 Haziran 2022
"KK, aday olup da kazanamazsa sokağa çıkamaz"
8. Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal'ın oğlu, TEK Parti Genel Başkanı Ahmet Özal, A Haber ekranlarında yayınlanan Sebep Sonuç isimli programda gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. "6'lı masanın adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olur mu?" sorusunu yanıtlayan Özal, "Şimdi Kemal Bey, çıkıp aday olur da kazanamazsa o grup (6'lı masa) Kemal Bey'e çok büyük bir sıkıntı yaratır. Kılıçdaroğlu aday olup da kazanamazsa sokağa çıkması zorlaşır" ifadelerini kullandı.
07 Haziran 2022
Mayosunu giyip iskele pozunu verdi!
Gizem Karaca iskele pozuyla sosyal medyayı ateşe verdi! İş insanı Kemal Ekmekçi ile 2017 yılında nikah masasına oturan Gizem Karaca, sosyal medya hesabında yaptığı son paylaşımla tüm dikkatleri üzerine topladı. Bir dergi çekimine katılan Karaca, siyah-beyaz mayosuyla iskeleye uzanıp sere serpe verdiği pozu Instagram hesabında yayınladı. Kısa sürede binlerce yorum ve beğeni alan ünlü oyuncu, fit haliyle de dikkat çekti. İşte Gizem Karaca'nın o paylaşımı...
07 Haziran 2022
Cumhurbaşkanlığı kararları Resmi Gazete'de!
Yozgat Çamlığı Milli Parkı'nın sınırları yeniden belirlendi, Konya'nın Derebucak ilçesindeki Çamlık Mağaraları'nın bulunduğu bölge milli park oldu. Konuya ilişkin karalar Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.
07 Haziran 2022
Milli savunma teknolojileri EFES-2022'de sergileniyor
İzmir'in Seferihisar ilçesinde devam eden EFES-2022 Birleşik Müşterek Fiili Atışlı Arazi Tatbikatı'nda ilk defa kullanılacak silah ve savunma sistemlerinin de bulunduğu teknolojiler açılan sergiyle tanıtılıyor.
07 Haziran 2022
Tarık Akan'ın efsane partneriydi! Son halini paylaştı
Yeşilçam güzeli Gülşen Bubikoğlu kırmızılar içinde paylaştı! 1973 yılında düzenlenen geleneksel Ses Dergisi artist yarışmasında tüm dikkatleri üzerine çeken Gülşen Bubikoğlu, etkinliğin rakipsiz favorisi oldu. Yarışmayla birlikte şöhret kapılarını aralayan oyuncu, Yaban filmi ile Yeşilçam dünyasına 'merhaba' dedi. Ah Nerede, Gırgıriye, Alev Alev ve Yaz Bekarı gibi yapımlarda rol alan Bubikoğlu, özellikle Tarık Akan ile çektiği filmlerle hafızalara kazındı. Oyunculuğunun yanı sıra dillere destan güzelliğiyle de çok konuşulan Bubikoğlu, şimdi ise son haliyle gündem oldu. Ünlü oyuncu kırmızılar içinde verdiği bir pozu Instagram'da yayınladı ve yine kendine hayran bıraktı. İşte Gülşen Bubikoğlu'nun son hali...
07 Haziran 2022
Bolu Dağı'nda can pazarı! Yaralılar var
Anadolu Otoyolu'nun Bolu Dağı geçişinde 4 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 15 kişi yaralandı. Öte yandan kazaya karışan minibüste bulunanların cenaze töreninden döndüğü öğrenildi. İşte habere ilişkin tüm detaylar ve olay yerinden görüntüler...
06 Haziran 2022
Müftü atamaları Resmi Gazete'de yayımlandı!
Yeni müftü atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Bartın, Van, Gümüşhane, Ankara, Adana, Adıyaman, Şırnak, Mersin Kırklareli ve Kars'ın müftüleri değişti.
06 Haziran 2022
"Erdoğan karşıtlığı doğru değil"
Tek Parti Genel Başkanı Ahmet Özal, A Haber canlı yayınında konuştu. Toplumsal kutuplaşma hakkında konuşan Özal, "Şuanda siyasete bakıyorum, Türkiye siyaseti öyle bir noktaya geldi ki; Tayyip Erdoğan ve Erdoğan karşıtları oldu. Bu doğru bir şey değil." dedi.
06 Haziran 2022
Etnospor
"Etnospor" haberi için lütfen tıklayın...