TIMELINE

24 Haziran 2022
Tarihi rekor! 245 adet ele geçirildi
Son dakika haberi! Bursa'da İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bir yıl süren teknik ve fiziki takibin ardından bugüne kadar en çok kaçak silahın ele geçirildiği operasyonu gerçekleştirdi. Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine çıkarılan 4 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.
24 Haziran 2022
Ekipler tek tek kontrol etti! İstanbul'a girdiler
Son dakika haberi! Kurban Bayramı'na sayılı günler kala, kurbanlık hayvanların İstanbul'a girişi başladı. Kamyon ve tırlara yüklü hayvanlar, İl Tarım Müdürlüğü ekiplerince tek tek kontrol edildi.
24 Haziran 2022
Zonguldak'ta gece yarısı silahlar çekildi
Zonguldak’ın Çaycuma ilçesi Perşembe beldesinde gece yarısı 2 kişi arasında sebebi bilinmeyen bir tartışma yaşandı. Tartışmanın kısa sürede büyümesinin ardından silahlar çekilince 1 kişi hayatını kaybetti 2 kişi ise yaralandı.
24 Haziran 2022
İplik yüklü tır alev alev yandı
Ankara ile İstanbul'u birbirine bağlayan Anadolu Otoyolu Kahramankazan mevkiinde gece yarısı iplik taşıyan bir tır sebebi bilinmeyen bir şekilde alevlere teslim oldu. Yangın nedeniyle aracın sürücüsü yaralandı.
24 Haziran 2022
Abdülkerim Bardakcı savaşı alev aldı!
Fenerbahçe bonservisi için bonuslarla 3.4 milyon Euro karşılığında Konyaspor ile anlaşma sağladığı Abdülkerim Bardakcı ile maaş konusunda anlaşamadı. Abdülkerim’in maaş talebini yüksek bulan Fenerbahçe’nin geri adım atması üzerine, başarılı stoperi daha önce de isteyen Galatasaray ve Beşiktaş transferde yeniden atağa kalktı. Transfer savaşı yeniden alev aldı…
24 Haziran 2022
Bangladeş'te sel felaketi! Ölü sayısı artıyor
Bangladeş'te şiddetli yağışların neden olduğu sellerde hayatını kaybedenlerin sayısı 68'e yükseldi. Selden etkilenen bölgelerde insani kriz de baş gösterdi. Yiyecek ve içme suyu dağıtımına ordu mensupları da katıldı.
24 Haziran 2022
KKTC'deki orman yangınına müdahale sürüyor
Muğla'nın Marmaris ilçesinde çıkan ve yürekleri yakan orman yangını ile mücadele sürerken benzer bir haber Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden geldi. Mersinlik köyü civarındaki ormanlık alanda 21 Haziran'da başlayan yangını söndürme çalışmaları sürüyor.
24 Haziran 2022
Ağaçları katleden İmamoğlu kendisiyle çelişti!
Çırağan ve Emirgan Korusundaki ağaçları katleden CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Yenikapı'da düzenlenen Demokrasi Şenliği'nde "İstanbul'u yeşille buluşturduk" dedi. İmamoğlu yönetimindeki İBB, Beşiktaş Çırağan Caddesi'nde bulunan asırlık 112 çınar ağacını acımasızca katletmişti.
23 Haziran 2022
İtalya'da yaşamını yitiren 4 Türk yurda getirildi
İtalya'da yaşanan helikopter kazasında hayatını kaybeden Eczacıbaşı çalışanlarının cenazeleri, İstanbul'a getirildi. Cenazelerin Eczacıbaşı Tüketim Ürünleri'nin Yalova fabrikasında yapılacak veda töreni sonrası öğle namazını takiben toprağa verileceği duyuruldu.
23 Haziran 2022
Korkunç cinayet: Kayınpederini pompalı tüfekle öldürdü
Şişli'de eşiyle boşanma aşamasında olan bir kişi, kayınpederini önce arabayla ezdi, daha sonra da pompalı tüfekle vurdu. Hastaneye kaldırılan adam, kurtarılamayarak hayatını kaybederken, katil ise kısa sürede yakalandı.