TIMELINE

28 Haziran 2022
Feci kaza! Servis minibüsünün çarptığı yaya öldü
Son dakika haberi! İzmir'in Gaziemir ilçesinde, servis minibüsünün çarptığı yaya kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında, servis minibüsü sürücüsünün polis tarafından gözaltına alındığı öğrenildi. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.
28 Haziran 2022
Bakan Kurum Kastamonu'da açıklamalarda bulundu
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Kastamonu'da açıklamlarda bulundu. Kurum, "Şuana kadar 170 ihbar aldık. Bir vatandaşımız kayıp. Ekiplerimiz arama kurtarma faaliyetlerini yürütüyorlar. Gelen ihbarlar neticesinde 130 vatandaşımız tahliye edildi" dedi. Sözlerine devam eden Bakan Kurum, Kastamonu ve ilçelerine 15 milyon TL nakdi yardım yapılacağını da söyledi.
28 Haziran 2022
ABD'de bir kamyonda 46 kişi ölü bulundu
Son dakika haberi! ABD'nin Texas eyaletinin San Antonio kentinde göçmen olduğu düşünülen 46 kişinin bir kamyonun içinde ölü bulunduğu, en az 16 kişinin ise hastaneye kaldırıldığı bildirildi.
28 Haziran 2022
Büyükelçi atamları Resmi Gazete'de
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, Belçika Krallığı nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçisi Hasan Ulusoy ve Zimbabve Cumhuriyeti nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçisi olarak görev yapan Hakan Kıvanç merkeze alındı.
28 Haziran 2022
Silivri'de park halindeki araç yandı
İstanbul'un Silivri ilçesinde gece yarısı park halindeki bir araç sebebi bilinmeyen bir şekilde yandı. İtfaiye ekiplerinin kısa sürede söndürdüğü yangında, araçta maddi hasar meydana geldi.
28 Haziran 2022
Alaplı Köprüsü yaya ve araç geçişine kapatıldı
Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde etkili olan sağanak nedeniyle ırmağın debisinin yükselmesi sonucu Alaplı Köprüsü yaya ve araç geçişine kapatıldı. İşte habere ilişkin detaylar...
28 Haziran 2022
Hikmet hakkında şaşırtan gerçek! Meğer Nisa ile arasında...
Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği, çekimlerinin Dominik'te gerçekleştiği Survivor All Star 2022 yarışmasında eleme heyecanı yaşandı. Nisa Bölükbaşı ile Adem Kılıçcı'yla elemeye kalan Hikmet Tuğsuz adaya veda eden isim oldu. Bunun üzerine fenomen yarışmacının hayatı merak edilip araştırılmaya başlandı. Antalya'nın Akseki ilçesinde dünyaya gelen Tuğsuz'un özellikle yaşı merak edilerek en çok "Survivor Hikmet kaç yaşında?" sorusunun yanıtı aratıldı. Tuğsuz'un, Nisa Bölükbaşı ile arasındaki farkı duyanlar ise şaşkınlıklarını gizleyemeyerek "Göründüğü gibi değilmiş" yorumunda bulundu. Bakın Hikmet Tuğsuz kaç yaşındaymış...
28 Haziran 2022
Türkiye'den Ukrayna açıklaması!
Ukrayna'nın Kremençuk kentindeki bir alışveriş merkezi, Rus güçleri tarafından vuruldu. Konuya ilişkin Dışişleri Bakanlığı'ndan açıklama yapıldı. Açıklamada, "Bu yıkıcı savaşın bir an önce durdurulması ve diplomatik çözüme öncelik verilmesi çağrımızı kuvvetle yineliyoruz" ifadelerine yer verildi.
28 Haziran 2022
Ağrı ve Iğdır'da sağanak etkili oldu
Ağrı ve Iğdır illerinde etkili olan sağanak yağışı yaşamı olumsuz etkiledi. Ağrı Dağı'ndan sel suları ile gelen kaya parçaları nedeniyle Iğdır-Nahçıvan karayolu ulaşıma kapandı. Ağrı'nın Gürbulak Sınır Kapısı'nda da birçok araç karayolunu kaplayan sel sularına saplandı. Sel suları nedeniyle gümrük kapılarında görevliler zor anlar yaşıdı.
28 Haziran 2022
Kastamonu'da otobüs şarampole yuvarlandı
Kastamonu-Ankara çevreyolu Kurubenzinlik kavşağında gece yarısı bir yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı. Kazanın ardından 1 yolcu hayatını kaybederken 19 kişi de yaralandı.