TIMELINE

12 Haziran 2022
Sağanak yağış, fırtına ve sel... Son dakika uyarısı
Son dakika hava durumu tahminleri Meteoroloji Genel Müdürlüğüne ait internet sitesi üzerinden yayınlandı. Yapılan tahminlerde yurt genelinde kuvvetli sağanak yağışın etkili olacağı belirtildi. Bu sabahtan itibaren özellikle İstanbul, Ankara başta olmak üzere Marmara ve İç Anadolu'da birçok il için sel uyarısı yapıldı. İşte en güncel 5 günlük hava durumu raporu...
12 Haziran 2022
Emekliye bayram ikramiyesine zam gelecek mi?
Milyonlarca memura ek gösterge müjdesinin ardından sıra sözleşmeli personel ve EYT'lilere geldi. Bu iki konuyu gündeme alan hükümen, 1 Ekim'de başlayacak yeni yasama döneminde her iki problemi de çözmeyi hedefliyor. Ayrıca Kurban Bayramı öncesi emeklilerin bayram ikramiyesinde artış ve temmuz zammında en düşük emekli taban maaşının yükseltilmesi konusu da masaya geldi.
12 Haziran 2022
Takla attı aracı bırakıp kaçtı! Yer: Ataşehir
İstanbul Ataşehir D-100 karayolunda bir otomobil kontrolden çıkarak aynı yönde ilerleyen bir başka araca çarparak takla attı. Kazanın ardından araçtan inen sürücü olay yerinden kaçtı.
12 Haziran 2022
Diyarbakır'da 25 katlı binada yangın!
Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesinde 25 katlı binada yangın çıktı. Çıkan yangından itfaiye erlerinin de aralarında olduğu 50'ye yakın kişi etkilenirken, durumu ağır olan bir kişi yaşamını yitirdi.
12 Haziran 2022
Meral Akşener'den kaçak dövüş!
CHP ve İYİ Parti’nin başını çektiği 6’lı masa adaylık krizi ile çıkmaza girdi. Kılıçdaroğlu’nun adaylık yönündeki talebi ittifak ortakları tarafından karşılık görmezken İYİ Parti cephesinden de bu konu hakkında peş peşe olumsuz görüşler yükseldi. Masadaki kaosu perdelemek isteyen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ise ‘erken seçim’ söylemine sarıldı.
12 Haziran 2022
Avrupa'da LGBT sapkınlığı!
Avrupa'da LGBT sapkınlığı bitmek bilmiyor! Fransa ve Avusturya'da Lezbiyen, gey, biseksüel, trans, interseks ve queer (LGBTIQ) kişilerinin sözde haklarını desteklemek için binlerce kişi yarı çıplak sokaklarda yürüdü. İşte o yürüyüş...
12 Haziran 2022
Çaya düşen Halime hemşire boğuldu
Siirt'in Pervari ilçesinde Müküs Çayı kenarında piknik yapmaya giden hemşire Halime Timurtaş elini yıkamak için suya eğilince dengesini kaybederek ayağı kaydı. Akıntıya kapılan hemşirenin cansız bedenine ulaşılırken, onu kurtarmak için suya atlayan hemşire Eyyüp Güneş ise kayboldu. Konuya ilişkin açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Acı günümüz" diyerek hayatını kaybeden hemşire için başsağlığı diledi.
11 Haziran 2022
Başkan Erdoğan'a Van'da sevgi seli! Minik misafiri böyle sarıldı
Van Beşyol Meydanı'nı hıncahınç dolduran binlerce vatandaş, Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ı büyük bir heyecanlı beklemişti. Başkan Erdoğan büyük bir sevgiyle karşılaşırken akşamki programda minik misafiri dakikalarca sarıldı. Başkan Erdoğan, "Sen ağlarsan ben de ağlarım" dedi. İşte o anlar...
11 Haziran 2022
CHP'li İBB İstanbullunun canını hiçe saydı!
CHP'li İBB'nin İETT ve metrolardaki fiyaskosuna bugün bir yenisi daha eklendi. İstanbul'da M2 Yenikapı-Seyrantepe-Hacıosman metro hattında seyir yapan bir trenin kapısı bozuldu. Trenin kapısı açık bir şekilde yolcuların hayatını tehlikeye atarak sefere devam etmesi tepkilere neden oldu.
11 Haziran 2022
Ankara'da sel felaketi!
Ankara’nın Çankaya ilçesinde bir vatandaş etkili olan sağanak yağış sebebiyle göle dönen caddede balık tutmaya çalıştı. Mizah dolu anlar kameralara yansıdı.