TIMELINE

26 Haziran 2022
Başkan Erdoğan NATO Zirvesi'ne gidiyor
Başkan Erdoğan, salı günü başlayacak olan NATO Zirvesi'ne çantasında 6 başlık ile gidecek. 30 üye devletin liderlerinin katılacağı zirvede Erdoğan, İsveç ve Finlandiya'nın NATO üyeliği, tahıl koridoru, Rusya - Ukrayna savaşı, Yunanistan ile Ege'de yaşanan sorunlar, Suriye'nin kuzeyine yapılacak operasyon ve küresel ekonomi konularını gündeme taşıyacak.
26 Haziran 2022
Enerjiye Ertuğrul Gazi dopingi
Geçtiğimiz yıl Başkan Erdoğan'ın katıldığı törenle hizmete alınan Türkiye'nin ilk yüzer depolama ve gazlaştırma ünitesi (FSRU) gemisi Ertuğrul Gazi, bir yıl boyunca doğalgaz arzı için çok önemli çalışmalar yaptı. Gemi ile 1 yılda 24 kez LNG transferi gerçekleştirilirken, 2,1 milyar metreküp doğalgaz ulusal sisteme aktarıldı. Bu sayı İstanbul'daki konutların 6 aylık ihtiyacına denk geliyor.
26 Haziran 2022
Evini ilaçlattı komşularını zehirledi! 16 kişi hastanelik...
İstanbul Bağcılar'da bulunan bir binada yapılan ilaçlama çalışmasının ardından binada yaşayan 2'si çocuk 16 kişi hastaneye kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan kişilerin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
26 Haziran 2022
Antalya'da gece yarısı korkunç kaza
Antalya'nın Alanya ilçesinde gece yarısı korkunç bir kaza meydana geldi. Bir otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu motosiklette bulunan Rus turist hayatını kaybetti.
26 Haziran 2022
Van'da düşen yıldırım 63 koyunu telef etti
Van'ın Gürpınar ilçesinde akşam saatlerinde kötüleşen hava yerini ani bastıran sağanağa bıraktı. Gök gürültülü yağışın ardından belli noktalara yıldırım düştü. Düşen yıldırımlar nedeniyle 63 koyun telef oldu.
25 Haziran 2022
Osman Wöber kalp krizi nedeniyle öldü!
Kurtlar Vadisi'nin 'Deve Tuncay' lakaplı oyuncusu Osman Wöber bugün geçirdiği bir kalp krizi deniyle hayata gözlerini yumdu. Acılı haberin ardından sevenleri de gözyaşlarına boğuldu. Kurtlar Vadisi'nde 'Deve Tuncay' ile yakın dostu 'Abidin' yıllar sonra yan yana gelmiş ve görenler gözlerine inanamamıştı. "Bulamama lüksümüz yoktur ağabey" repliğiyle hafızalara kazınan Abidin karakteriyle Abidin Yerebakan ve ilk olarak gümrük işleriyle ilgilenen ardından da konsey üyesi olan Tuncay Kantarcı dizinin en efsane isimleri arasında yer alıyordu. İşte detaylar...
25 Haziran 2022
ABD'deki saldırıda 5 aylık bebek öldü
ABD'den gelen silahlı saldırı haberlerinin ardı arkası kesilmiyor. Geçtiğimiz haftalarda bir ilkokulu ve hastaneye düzenlenen kanlı saldırıların etkisi sürerken bu kez de Chicago kentinde dehşete düşüren bir olay yaşandı. South Shore bölgesinde kimliği henüz tespit edilemeyen kişiler etrafa rastgele ateş açtı. Olayda 5 aylık bir kız bebek yaşamını yitirdi. İşte bu yıl içerisinde ABD'de öne çıkan silahlı saldırılar ve olay yerinden görüntüler...
25 Haziran 2022
Osman Wöber yaşamını yitirdi
Bir döneme damga vuran Kurtlar Vadisi dizisinde canlandırdığı Deve Tuncay karakteri ile hafızalara kazınan Osman Wöber geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. 62 yaşında hayata veda eden ünlü oyuncunun acı haberini Zafer Alagöz duyurdu. İşte habere ilişkin tüm detaylar...
25 Haziran 2022
DW Türkçe ikiyüzlülükte zirveye oynuyor
Küresel medyanın Alman ayağı olan Deutsche Welle (DW) Türkçe, ülkemizde ahlaksızlık ve yalanlar üzerinden propaganda yapmaya devam ediyor. DW Türkçe geçtiğimiz günlerde fuhuşu öven ve gençlere özendiren bir yaklaşımla video ropörtaj yayımlamıştı. Skandal içeriğin ardından eleştiriler peş peşe geldi. DW Türkçe benzer bir yaklaşımla ülkemizdeki sosyal medya düzenlemesi ile ilgili yalan yanlış ifadelere yer verirken Almanya'da gerçekleşen durumu başka şekilde verdi. İşte DW Türkçe'ye dair tüm detaylar...
25 Haziran 2022
Başkan Erdoğan'a hakaret eden şahıslar gözaltında
Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde, Başkan Recep Tayyip Erdoğan ve çevrede bulunanlara yönelik sokak ortasında hakaret eden B.T. ve D.T gözaltına alındı. Zanlılar hakkında "Cumhurbaşkanına hakaret" ve "Toplumun huzurunu bozma" suçlarından işlem başlatıldı.