TIMELINE

06 Haziran 2022
Gece yarısı korkutan yangın!
Son dakika haberi! Sancaktepe'de 5 katlı binanın çatı katı alev alev yandı. Yangın, itfaiyenin çalışmaları ile söndürüldü. Yangında apartmanın çatısında hasar meydana gelirken, polis olayla ilgili inceleme başlattı.
06 Haziran 2022
HDP'li Bülbül 'yoldaş' dediği teröristleri övdü
Almanya'da 'Dersim Festivali' adı altında düzenlenen etkinlikte terör örgütü PKK propagandası yapıldı. Etkinlikte konuşan Halkların Demokratik Partisi (HDP) Antalya vekili Kemal Bülbül, teröristler İbrahim Kaypakkaya, Mazlum Doğan ve Sakine Cansız'a 'yoldaş' dedi. Böylelikle 6'lı masanın gölge üyesi ve terör örgütünün siyasi ayağı olan HDP, Gazi Meclis'e yakışmadığını bir kez daha kanıtlmış oldu.
06 Haziran 2022
Başkan Erdoğan'dan voleybolculara tebrik
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, CEV Avrupa Altın Ligi'nde Portekiz'i mağlup ederek dörtlü finalleri garantileyen A Milli Erkek Voleybol Takımı ile FIVB Milletler Ligi'nde Belçika'yı yenen A Milli Kadın Voleybol Takımı'nı tebrik etti. İşte detaylar...
06 Haziran 2022
İmirzalıoğlu şaşkınlıkla dinledi! 33 günde evlendi
Kenan İmirzalıoğlu'nun başarılı sunumuyla atv ekranlarında yayınlanan fenomen bilgi yarışması Kim Milyoner Olmak İster, yeni bölümü ie yine izlyecisini ekranları başına kilitledi. Milyoner'in son bölümüne yarışmacı olarak katılan Bahar Biçer, hikayesi ile başta Kenan İmirzalıoğlu olmak üzere birçok kişiyi şaşırttı. Biçer, programda yarışmacı olarak çıkan kişinin dünyaca ünlü şarkıcı Freddie Mercury'e benzediğini ve çok beğendiğini söyledi. Sosyal medyadan eşine ulaşan Biçer, 33 günlük bir süre içerisinde Milyoner yarışmacısıyla evlendiğini açıkladı. İşte Kim Milyoner Olmak İster'e damga vuran hikayenin detayları...
06 Haziran 2022
Kabine toplantısı sona erdi
Son dakika... Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, bugün Başkan Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Beştepe'de toplandı. Zirvenin ağırlıklı gündem maddelerini ise ekonomi oluşturuyor. Toplantıda milyonlarca çalışan ve emekli memurun beklediği 3600 ek göstergeye ilişkin hazırlanan çalışmalar, fahiş kira artışına karşı yapılacak düzenlemeler ve Suriye'ye yönelik yeni operasyon konularının görüşülmesi bekleniyor. İşte Kabine'ye dair diğer detaylar...
05 Haziran 2022
6'lı masada adaylık savaşları! Kılıçdaroğlu...
2023 seçimlerine sayılı bir zaman kala 6'lı masanın adayı hala belli olmuş değil. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu gittiği her yerde 'aday benim sinyali' verse de bu durum ittifak ortakları tarafından pek de karşılık bulmuyor. Konuya ilişkin A Haber ekranlarında yayınlanan Canan Barlas ile Gündem programında açıklamalarda bulunan Akşam Gazetesi Yazarı Kurtuluş Tayiz, Kılıçdaroğlu'nun adaylık talebini Akşener'e kabul ettiremediğinin altını çizdi.
05 Haziran 2022
Teröristbaşı Ferhad Abdi Şahin tutuşmaya başladı!
Başkan Recep Tayyip Erdoğan Suriye sınırımızda yuvalanan PKK'lı teröristlere yönelik operasyon sinyali vererek "30 kilometre derinliğinde güvenli bölge oluşturma kararımızın yeni bir safhasına geçiyoruz. Tel Rıfat ve Münbiç'i teröristlerden temizliyoruz." ifadelerini kullanmıştı. Erdoğan'ın operasyon sinyali sonrası terör örgütü PKK'da panik başladı. PKK/YPG'nin Suriye'deki uzantısı Suriye Demokratik Güçleri'nin (SDG) sözde Genel Komutanı "Mazlum Kobani" Ferhat Abdi Şahin, Reuters'a verdiği röportajda Esad rejimine mesaj göndererek "Türkiye'ye karşı birlikte mücadele edelim. Rejim, elindeki hava savunma sistemlerini Türk uçaklarına karşı kullanmalı. İki cephede savaşamayız" dedi.
05 Haziran 2022
Cesedi 42 gün sonra fındık bahçesinde bulundu!
Sakarya'nın Kocaali ilçesinde kuaför Savaş Aydoğan ile ilgili ifade verdikten sonra sırra kadem basan ve Zonguldak'ta emniyet güçlerine teslim olan Cem Tuna'nın dehşete düşüren itirafı ardından gizemli olayın sır perdesi kalktı. Aydoğan'ın cesedine 42 gün sonra fındık bahçesinde ulaşıldı. İşte atv ekranlarında yayınlanan Müge Anlı'da gündem olan Savaş Aydoğan olayına ilişkin tüm detaylar...
05 Haziran 2022
3600 ek göstergede geri sayım!
Takvim.com.tr 3600 ek göstergeyle ilgili gelişmeleri günler öncesinden duyurmuştu. Takvim Gazetesi Ekonomi Müdürü Faruk Erdem, "AK Parti Grup Toplantısı sonrası Başkan Erdoğan, hem Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati hem de Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ile bir görüşme gerçekleştirdi. 2 saatlik görüşmede taslaklar Başkan Erdoğan'a sunuldu ve kapsamda bir genişleme oldu." demişti. Bugün ise Başkan Erdoğan, Kabine Toplantısında 3600 ek göstergeyle ilgili tüm detayları açıklayacağını duyurdu. Peki 3600 ek gösterge kimleri kapsayacak? Memur maaşları ek göstergeyle ne kadar olacak? İşte bu soruların cevaplarını Başkan Erdoğan milyonlara duyuracak.
05 Haziran 2022
Filenin Sultanları yine kazandı
Son dakika haberleri... A Milli Kadın Voleybol Takımı, FIVB Milletler Ligi'nin ilk haftasının son maçında Belçika'yı 3-1 mağlup etti.