TIMELINE

16 Haziran 2022
PKK'nın medya ayağına darbe: 16 şüpheli tutuklandı
Son dakika haberi! Diyarbakır'da terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda gözaltına alınan ve aralarında terör örgütüne müzahir televizyon kanalları için program yapanların da bulunduğu 16 zanlı tutuklandı.
16 Haziran 2022
Gece yarısı İETT kazası! Park halindeki araca çarptı
Son dakika haberi! Sancaktepe’de bir İETT otobüsü, ehliyeti olmadığı belirtilen yıkama görevlisi tarafından çekildiği sırada kontrolden çıkarak park halindeki otomobile çarptı.
16 Haziran 2022
İzmir'de polis ekiplerine silahlı saldırı
İzmir’in Karabağlar ilçesinde gece yarısı polis ekipleri çalıntı araç şüphesiyle bir aracı incelemeye aldılar. O sırada görev başındaki polislere silahla ateş açıldı. Saldırının ardından 1'i polis 2 kişi yaralandı.
16 Haziran 2022
Bruma İstanbul'a geldi
takvim.com.tr yine bir transfer dönemine damgasını vurdu. Günler öncesinden Fenerbahçe ile adı anılan Bruma transferi nihayet gerçekleşti. Bruma görüşmeleri yapmak üzere İstanbul'a geldi.
16 Haziran 2022
Ankara - Niğde yolunda feci kaza
Ankara-Niğde otoyolu Gölcük gişeleri Niğde yol ayrımında gece yarısı korkunç bir trafik kazası meydana geldi. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği araç bariyerlere çarptı. Kazada 2 kişi hayatını kaybetti.
16 Haziran 2022
Cenazede İBB'ye tepki! Araç bile yollamadılar
Yavuz Bingöl'ün 79 yaşındaki annesi halk ozanı Şahsenem Akkaş yaşamını yitirdi. Karacaahmet Sultan Dergâhı'nda düzenlenen cenaze töreninin ardından açıklamalarda bulunan Bingöl, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne "Araç bile Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nden geliyor, dikkatinizi çekerim" ifadeleriyle tepki gösterdi.
16 Haziran 2022
Kuruluş Osman’a damga vuran sahne: Osman Bey Yenişehir’i baş şehir ilan etti!
‘Kuruluş Osman’ın heyecanla takip edilen 98‘inci bölümünde Sultan Alaeddin, Yenişehir’in Fethini kutlamak için devlet alametlerini gönderdi. Osman Bey, Kayılara yeni fetihleri hedef gösterirken Yenişehir’i baş şehir ilan etti. İşte başrolünde Burak Özçivit’in yer aldığı atv’nin sevilen dizisi Kuruluş Osman’ın nefes kesen o sahnesi...
16 Haziran 2022
Mekandan çıkarıldılar 2 saat sonra kurşunladılar
Kocaeli’de alkollü olduğu iddiasıyla eğlence mekanından çıkarılan kişi yaşanan kavgadan yaklaşık 2 saat sonra 2 arkadaşıyla gelerek mekanı kurşunladı. Olayla ilişiği olduğu tespit edilen 3 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.
16 Haziran 2022
Oğlu da Kuruluş Osman’dan çıktı! Meğer ünlü oyuncunun babasıymış...
Ahmet Yenilmez'in oğlu da Kuruluş Osman'dan çıktı! Deli Yürek, Ekmek Teknesi, Acı Hayat, Kurtlar Vadisi Pusu gibi birçok yapımda rol alan ünlü oyuncu Ahmet Yenilmez, son olarak Kuruluş Osman'da canlandırdığı Demirci Davud karakteriyle izleyici karşısında çıktı. Yayınlanan sezon finalinde canlandırdığı karakterin şehit düşmesi üzerine diziden ayrılan Yenilmez, sergilediği performansın ardından gündem oldu. Birçok dizi izleyicisi de ünlü oyuncunun hayatını merak edip araştırmaya başladı. Aslen Ordulu olan oyuncunun özellikle ailesi merak edildi. Yenilmez'in Kuruluş Osman'da birlikte rol aldığı oğlunun kim olduğunu ilk kez öğrenenler ise şaşkınlıklarını gizleyemedi. Bakın Ahmet Yenilmez'in oğlu hangi oyuncuymuş...
15 Haziran 2022
A-101 16 Haziran'da indirim füzesini fırlattı!
A101'in yeni kampanyası duyuruldu. Aktüel ürünler kataloğunun yayımlanmasıyla vatandaşlar araştırmalara koyuldu. Bu hafta çeyiz alışverişi yapmak isteyenler yaşadı. Teknolojik aletlerden, züccaciyeye, giyimden gıdaya çeşit çeşit indirimler göze çarptı. Set halinde satılanlar özellikle dikkat çekti. Peki bu hafta A101'de neler var? A101 aktüel ürünler kataloğuna tam liste haberimizde yer verdik. Şok kampanya başladı! Bu fiyatlar düğün dernek yaptırır! İşte A-101 16 Haziran 2022 aktüel ürünleri...