TIMELINE

19 Haziran 2022
Meteoroloji'den Marmara'ya uyarı! Saatte 60 km!
Hafta sonu planı yapmak isteyenler "Hava nasıl olacak?" sorusunun yanıtını araştırıyor. Meteoroloji'den gelen yeni tahminlere göre, Rüzgârın Marmara'nın güneybatısı ile yağış alan yerlerde yağış anında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) olarak esmesi bekleniyor. Peki İstanbul'da hava nasıl olacak? İşte 19 Haziran 2022 hava durumu
19 Haziran 2022
Madrid'e İsveç ve Finlandiya özel belgeleriyle gidecek
Son dakika haberleri... Türkiye, PKK'ya açık destek veren İsveç ve Finlandiya'nın NATO üyeliğine karşı çıkma konusunda kararlı. Başkan Erdoğan, her gün yeni bir PKK desteği ile karşımıza çıkan İsveç ve Finlandiya hakkında Madrid'de gerçekleştirilecek NATO zirvesine özel belge ve dosyalarla gidecek.
19 Haziran 2022
D-100 Karayolunda feci kaza: 9 yaralı
Son dakika haberleri... İstanbul'da D-100 Karayolunda işçileri taşıyan servis Kadıköy istikametinde devam eden çekiciye arkadan çarptı. Kazada hafif şekilde yaralanan 9 işçi Marmara Üniversitesi (MÜ) Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.
19 Haziran 2022
Kadıköy'de can pazarı! Otomobil durağa daldı
Kadıköy'de makas attığı iddia edilen bir sürücü aynı güzergahta ilerleyen başka otomobile çarptı. Çarptığı aracın sürücüsü kontorolünü kaybederek otobüs durağına daldı. Olay sonucu 1'i ağır 5 kişi yaralandı.
19 Haziran 2022
Kardeş kardeşe bunu yapar mı!
Ankara'nın Sincan ilçesinde iki kardeş sokakta yürüdükleri sırada nedeni bilinmeyen bir tartışmaya tutuştu. Tartışmanın büyümesinin ardından kardeşlerden biri diğerini vurdu.
19 Haziran 2022
Sel baskını sebebiyle ulaşıma kapandı
Afyonkarahisar-Ankara karayolu sağanak yağış sonrası meydana gelen sel nedeniyle ulaşıma kapandı. Yolda yaklaşık 15 kilometrelik araç kuyruğu oluşurken ekiplerin çalışması sürüyor.
18 Haziran 2022
Çakmakla oynayan çocuklar okulu yaktı
Aydın'ın Efeler ilçesinde birkaç çocuk okulun bahçesinde çakmakla oyun oynamak isterlerken okulu yaktılar. Yangın nedeniyle okulun giriş katında bulunan kitaplar yandı.
18 Haziran 2022
Kazaya giden ambulanslar kaza yaptı
Zonguldak'ın Devrek ilçesinde akşam saatlerinde bir trafik kazası ihbarı alan 2 ambulans şoförlü olay yerine gitmek için harekete geçtiler. Ambulanslar olay yerine varacakları esnada kaza yaptı. 3 yaralı var.
18 Haziran 2022
Tarım ve Orman Bakanlığından çiftçilere destek açıklaması
Tarım ve Orman Bakanlığının Twitter hesabından, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İzmir'de çiftçilerle buluşmasında söz alan 3 kadın çiftçiye verilen destekler ve dile getirdikleri iddialara ilişkin açıklama yapıldı. Kılıçdaroğlu bakanlığın cevabını alıntılıyarak, "Sizin yatacak yeriniz yok. Çiftçinin tokadını yiyeceksiniz! En kısa zamanda görüşmek üzere Tarım Bakanlığı, hazırlığınızı yapın" şeklinde sahte kabadayılığa soyundu.
18 Haziran 2022
Filenin Efeleri finalde!
CEV Avrupa Altın Ligi Dörtlü Final müsabakasında Hırvatistan ile karşı karşıya gelen A Milli Erkek Voleybol Takımı, rakibini 3-1 yenerek finale çıktı.