TIMELINE

20 Haziran 2022
ABD'de silahlı kavga! 1 kişi hayatını kaybetti
ABD'nin başkenti Washington'da kalabalık bir grubun katıldığı konser etkinliğinde yaşanan kavgada silahla vurulan 1 kişi hayatını kaybetti, biri polis 3 kişi de yaralandı.
20 Haziran 2022
Yolunu şaşıran sürücü tarlaya uçtu
Kastamonu-İstanbul karayolu üzerinde bir sürücü yolunu şaşırınca tarlaya uçtu. Araç içerisindekiler olası bir faciadan emniyet kemeri sayesinde kurtuldular.
20 Haziran 2022
Ege'de korkutan deprem
AFAD'ın sosyal medya hesabı Twitter üzerinden yaptığı açıklamaya görei Ege Denizi'nde saat 02:27'de 4.7 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Deprem yerin 18.00km derinliğinde oluştuğu aktarıldı.
20 Haziran 2022
Babalar Günü'nde tartıştığı oğlunu silahla vurdu
Karaman'a bağlı Alacasuluk Mahallesi 488. Sokak'ta kanlı bir tartışma yaşandı. Gözü dönen baba 26 yaşındaki oğlunu silahla ateş ederek göğsünden yaraladı. Babalar Günü'nde kayıtlara geçen olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
20 Haziran 2022
Mısır'da savaş uçağı düştü!
Mısır ordusu, eğitim uçuşu sırasında bir savaş uçağının teknik arıza nedeniyle düştüğinü duyurdu. Konuya ilişkin yapılan resmi açıklamada pilotun sağ kurtulduğu belirtildi.
20 Haziran 2022
"Annemin gerçek mezarı nerede baba?"
ATV’nin ekranlarında yayın hayatına başlayan Gül Masalı, ilk bölümüyle büyük beğeni topladı. Gül şehri Isparta'da çekimleri yapılan dizinin 2. bölüm fragmanı da yayınlandı. Sosyal medyada büyük ses getiren fragmana Gonca’nın "Annemin gerçek mezarı nerede baba?" sözleri damga vurdu. İşte başrollerinde Gülper Özdemir ve Erdem Kaynarca’nın yer aldığı Gül Masalı 2. bölüm fragmanı...
20 Haziran 2022
Serhat Özcan evlendi! O gerçek şaşırttı
Bir Demet Tiyatro'nun Türbişon'uydu! Son olarak 'Zümrüdüanka' adlı dizide boy gösteren oyuncu Serhat Özcan, beş yıl önce Avukat Deniz İpek ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Mutlu birlikteliklerini evlilikle taçlandıran çiftin, düğünü kısa sürede gündem olurken ünlü oyuncu Serhat Özcan'ın hayatı merak edilip araştırılmaya başlandı. Kendisi gibi oyuncu olan Reha Özcan'ın ağabeyi olan Serhat Özcan'ın özellikle memleketi merak edildi. Deniz İpek ile Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde dünyaevine giren oyuncunun aslen nereli olduğunu duyanlar ise şaşkınlıklarını gizleyemedi. İşte Serhat Özcan'ın memleketi...
20 Haziran 2022
Balık avlamak isterken evladından oldu
Aydın’ın Karpuzlu ilçesinde 14 yaşındaki Eren Yıldız, babası Hakan Yıldız’ın balık avlamak için elektrik verdiği suya girince akıma kapıldı. Ağır yaralanan Eren, babası tarafından getirildiği Çine Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti. İşte habere ilişkin tüm detaylar...
20 Haziran 2022
O ülkenin yeni cumhurbaşkanı belli oldu!
Kolombiya'da yapılan cumhurbaşkanlığı seçimlerinin kazananı belli oldu. Solcu aday Gustavo Petro oylamayı önde tamamladı. Petro, 7 Ağustos 2022'de görevi devralacak.
20 Haziran 2022
PKK'nın Avrupa'daki Kandil'i: İsveç!
İsveç ve Finlandiya, NATO üyeliği için başvuruda bulunurken terör örgütü PKK/YPG'nin misafirhanesi konumuna gelmiş durumda. Türkiye'nin veto hakkı gündemdeyken halen teröristleri fonluyorlar. PKK, İsveç'te açtığı dernekler üzerinden bağış adı altında topladığı parayı Kandil'e gönderiyor. Paralar İsveç bankası Bankgirot'a "okul tadilatı", "tıbbi yardım" gibi sahte başlıklarla yatırılıyor. A Haber'de söz konusu skandal detaylı bir şekilde deşifre edildi.