TIMELINE

08 Haziran 2022
Halk TV'de Kadri Gürsel'den hükümete alçak tehdit
Son günlerde muhalefet partilerinin "Seçim sonuçlarını kabullenmeyecekler" yalanı üzerinden hükümeti tehditvari bir üslupla hedef alan Halk TV yazarı Kadri Gürsel, "Seçim yapmıyorsan ülkede büyük olaylar çıkar" dedi. İsmail Saymaz'la program yapan Gürsel, "Koltuğunuzdan indirileceksiniz" diyerek tehdit etti.
08 Haziran 2022
Eşit işe eşit ücret! Köklü değişiklik yolda
Yıllardır tartışma yaratan Kamu Personel Rejiminin yeniden düzenlenmesi için düğmeye basıldı. Milyonlarca memura verilen ek gösterge müjdesinin ardından şimdi de 530 bin civarındaki sözleşmeli personelin kadroya alınması için çalışma başlatıldı. Yapılacak düzenleme ile personellere kadro imkanı sağlanacak. Kadroya geçenlerin tayin ve görevde yükselme gibi problemleri çözülmüş olacak. İşte detaylar...
08 Haziran 2022
Güney Amerika'da şiddetli deprem
Son dakika haberine göre Brezilya'da Peru sınırına yakın bir bölgede 6,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem nedeniyle şu ana kadar can veya mal kaybı bildirilmedi.
08 Haziran 2022
Pendik'te gece saatlerinde korku dolu anlar
Pendik'te gece 02.30 sularında 3 katlı metruk binada henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Korku dolu anlara neden olan yangına polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İşte haberin tüm detayları...
08 Haziran 2022
PKK, Almanya'yı haraca bağlamış!
Almanya'nın iç istihbarat birimi Federal Anayasa Koruma Teşkilatı (BfV) tarafından yayınlanan rapora göre terör örgütü PKK, 2021 yılında bağış kampanyası adı altında Almanya’da tahmini olarak 16 milyon 700 bin Euro haraç topladı.Söz konusu rapora göre Almanya'da PKK'ya üye 14 bin 500 kişinin bulunduğu öğrenildi.
08 Haziran 2022
İç çamaşırlı paylaşımı sosyal medyayı ikiye böldü
Şeyma Subaşı yine gündemde! Mısırlı Mohammed Alsaloussi ile ayrıldıktan sonra adı Hakan Sabancı ile anılan Şeyma Subaşı, özel hayatıyla sık sık magazin gündeminde yer almıştı. Subaşı, şimdi ise sosyal medya paylaşımıyla gündeme geldi. İç çamaşırıyla kamera karşısına geçen ünlü ismin paylaşımı, sosyal medya kullanıcılarını ikiye böldü. Kimisi paylaşımı beğenirken kimisi eleştirdi. İşte Şeyma Subaşı'nın gündem olan o paylaşımı...
08 Haziran 2022
Basın Ekspres yolunda feci kaza
İstanbul Basın Ekspres yolunda gece yarısına doğru korkunç bir kaza meydana geldi. Yolun karşısına geçmeye çalışan bir vatandaş kaza sonucunda hayatını kaybetti.
08 Haziran 2022
Antalya'daki skandala Bakanlıktan inceleme!
Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde yüzlerce kilo sebzenin boş bir araziye dökülmesi Bakanlığı harekete geçirdi. Konuya ilişkin açıklama yapan Ticaret Bakanı Mehmet Muş, görüntüler sonrası inceleme başlatıldığını duyurarak, "Vatandaşımızı mağdur etmeye yönelik bir fiilin tespiti durumunda Bakanlığımızca en ağır idari yaptırım uygulanacaktır" ifadelerini kullandı.
07 Haziran 2022
Evrim hakkında şaşırtan gerçek
Survivor'un sivri dilli yarışmacısı Evrim bakın aslen nereliymiş! Acun Ilıcalı, toplanan ada konseyinde SMS oylama sonuçlarına göre en az oyu alan yarışmacıyı ve yarışmaya veda eden ismin Evrim Keklik olduğunu açıklandı. Bunun üzerine 7 Haziran tarihi itibariyle adaya veda eden Evrim Keklik'in hayatı merak edilip araştırılmaya başlandı. 1991 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Keklik'in özellikle memleketi merak edilerek "Evrim Keklik aslen nerelidir?" sorusunun yanıtı aratıldı. Voleybol kariyerine Fenerbahçe'de başlayan Keklik'in aslen nereli olduğunu ilk kez duyanlar ise şaştı kaldı. İşte Evrim Keklik'in memleketi...
07 Haziran 2022
İsveç'te terör destekçisi vekil şantaj yapıyor
İsveç ve Finlandiya, Ukrayna ile Rusya savaşının ardından NATO'ya girmek için resmen harekete geçmişti. Çalışmaların başlamasının ardından Başkan Recep Tayyip Erdoğan her iki ülkedeki terör varlıklarına dikkat çekerek bu girişime onay vermeyeceğini ifade etti. Yaşananların ardından İsveç'te bağımsız milletvekilliği yapan terör destekçisi Amineh Kakabaveh hükümete parmak sallayarak şantaj yaptı.