Fenerbahçe'nin hocası Erol Bulut, Başakşehir mağlubiyetinin ardından konuştu: Maç kontrolü bizde olmasına rağmen...

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesinde Medipol Başakşehir'e 2-1 yenilerek elendi. Maçın ardından konuşan Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, “Maça başladığımızda maç kontrolü 120 dakika boyunca bizde olmasına rağmen istediğimiz sonucu alamadık” diye konuştu. 2.golü de yorumlayan Bulut, "Rakip şanslıydı" ifadelerini kullandı.

Giriş Tarihi 10 Şubat 2021, 00:50 Güncelleme 10 Şubat 2021, 01:02
Fenerbahçe’nin hocası Erol Bulut, Başakşehir mağlubiyetinin ardından konuştu: Maç kontrolü bizde olmasına rağmen...

İÇİNDEKİLER

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesinde Fenerbahçe, Medipol Başakşehir'e 2-1 yenildi. Bu sonuçla Medipol Başakşehir yarı finale adını yazdırdı.

Maçın ardından konuşan Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, "Maça başladığımızda maç kontrolü 120 dakika boyunca bizde olmasına rağmen istediğimiz sonucu alamadık" diye konuştu.

2. GOLDE RAKİP ŞANSLIYDI
Bulut, kaybetmek istemedikleri bir maçı kaybettiklerini ifade ederek, "Tur atlamak isterdik. Maça başladığımızda maç kontrolü 120 dakika boyunca bizde olmasına rağmen istediğimiz sonucu alamadık. İlk yarının 45. dakikada yaptığımız basit hatadan ve gelen kırmızı kart ve gol bizi eksik bıraktı. 10 kişi oynamamıza rağmen ikinci yarı uzatmalarda elimizden geleni yaptık ve 1-1'i yakaladık. Rakibin 96. dakikada yakaladığı bir pozisyon orta yapmak isterken kaleye gelen bir şut oldu. Rakip şanslıydı" dedi.

"FUTBOLCULARIN YORGUNLUK HALİNE GÖRE TERCİH YAPIYORUZ"
Başakşehir maçında kalede Harun'un oynaması ile alakalı soruya cevap veren Bulut, "Futbolcularla alakalı biz bireysel görüşmelerimizi doktorumuzla yapıyoruz. Futbolcuların yorgunluk haline göre yapıyoruz. Altay'ın kaç maç oynadığına bakarsanız sürekli yorgun olan bir Altay vardı. O yüzden Harun'u değerlendirdik" ifadelerini kullandı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN