TIMELINE

05 Kasım 2019
Maltepe’nin parası Adalar’a
Kendi işçisine haklarını veremediği için çöp dağları ile boğuşan CHP'li Maltepe Belediyesi, CHP’li Adalar Belediyesi’ne yüzbinlerce liralık kıyak yaptı. Maltepe Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Ufuk Yıldız, "İşçilerin maaşlarının verilemeyeceği dile getirilirken ve belediyenin bütçesi ortadayken bu yardımı yapmak bir vicdan konusudur" dedi.
05 Kasım 2019
Tatil cennetini sel vurdu
Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde etkili olan sağanak yağış, hayatı felç etti. Sağanak yağış nedeniyle dereler taşarken, çok sayıda ev ve iş yerini su bastı, cadde ve sokaklar ile Kapalı Çarşı göle döndü, elektrik hatlarında kesintiler yaşandı.
05 Kasım 2019
Meteoroloji'den o illere sağanak uyarısı!
Son dakika haberi.... Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Muğla başta olmak üzere İstanbul ve toplam 10 ile sağanak yağış uyarısında bulundu. Yağışların, Muğla çevrelerinde öğle saatlerine kadar yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Peki, yurt genelinde bugün hava nasıl olacak? İşte Meteoroloji'den yapılan hava durumu uyarıları...
05 Kasım 2019
YPG'nin alçak planı deşifre oldu
Türkiye’nin başlattığı harekatlarla bölgede iyice köşeye sıkışan terör örgütü PYD/PKK yine bir hainlik peşinde. Bölgede huzursuzluğun sürdürülmesini amaçlayan teröristler bu kez de Tel Abyad'da masum sivil insanları katletti.
05 Kasım 2019
Dolarda son durum
Dolar son dakika... Dolar/TL, geçtiğimiz hafta 5.7720'li seviyelere yükselse de bu seviyede fazla kalıcı olmadı. Dünkü kapanışta 5.6885/5.6920 liradan kapanan dolar kuru 5 Kasım'a 5,7305 civarında başladı. Dolar endeksi 97.107 ile Cuma günü üç ayın dip seviyesini test ettikten sonra bugün sınırlı yükseliş kaydediyor. Peki, euro ve dolar kuru ne kadar oldu? İşte 5 Kasım güncel döviz kurları...
05 Kasım 2019
Polisleri taşıyan minibüs kaza yaptı
E-5 Karayolu Beylikdüzü Güzelyurt mevkiinde polisleri taşıyan minibüs kaza yaptı. Kaza sebebiyle minibüs içinde bulunan polisler sıkıştıkları yerden ekiplerin zorlu çalışmasının ardından kurtuldu. Kazada 3 polisin yaralandığı öğrenildi.
05 Kasım 2019
Feci kaza! Araçta sıkışan sürücü öldü
Uşak'ta içinde iki kişinin bulunduğu otomobilin kamyona arkadan çarptığı kazada, 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı. Kamyon sürücüsü ifadesi alınmak üzere emniyete götürülürken kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
05 Kasım 2019
Muğla'da korkutan deprem!
Kandilli'den yapılan son dakika açıklamasına göre, Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde 3.7, Ula ilçesinde 3.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yerin 5 kilometre altında gerçekleşen depremler kısa süreli paniğe neden oldu. Depremde can ya da mal kaybı yaşanmadığı gelen ilk bilgiler arasında. İşte Kandilli tarafından yayınlanan son depremler listesi...
05 Kasım 2019
Milyoner'e damga vuran II. Dünya Savaşı sorusu!
Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu fenomen bilgi yarışması 'Kim Milyoner Olmak İster' yeni bölümüyle yine milyonları ekranları başına kilitledi. Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında geceye "II. Dünya Savaşı savaşı sırasında Amerikan Ordusu'ndaki askerlere cephede çalması için uçaklardan paraşütle atılan enstrüman hangisidir?" sorusunun sorulduğu yarışmacı damga vurdu. İşte Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına damga vuran "II. Dünya Savaşı" sorusunun cevabı ve yeni bölümden kareler...
05 Kasım 2019
Bağdadi'nin en yakını yakalandı...
Türkiye, terör örgütü DEAŞ elebaşı Bağdadi'nin ablası Rasmiya Awad'ı Suriye'de yakaladı. Konuya ilişkin açıklamada bulunan İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Türiye'nin terörle mücadelesinin kararlılıkla sürdüğünü belirterek, "El Bağdadi'nin kız kardeşinin tutuklanması, terörle mücadele operasyonlarımızın başarısının bir başka örneğidir" ifadelerini kullandı.