TIMELINE

29 Kasım 2019
Doğu Akdeniz'de oyun asıl şimdi başlıyor!
Suriye’de üç ayrı harekâtla terör kuşağını dağıtan Türkiye, Doğu Akdeniz’de uygulamaya konan kuşatma plânını da çökertti. Enerji paylaşımındaki ‘dışlanma’ tezgâhına karşı Türkiye ile Libya, güçbirliği yapıp Akdeniz’in batısındaki meşru sınırlarını ilân etti. Karar, Birleşmiş Milletler’e bildirilerek yürürlüğe girecek.
29 Kasım 2019
İnternet indirimlerinde vatandaşları bekleyen tehlike!
Online internet sitelerinin Şahana Cuma, Kara Cuma, Efsane Cuma olarak adlandırdıkları indirim günlerinde dolandırıcılar iş başında. Dolandırıcılığın ve siber saldırıların yaygınlaştığı bugünler için uzmanlardan vatandaşlara bir dizi uyarı geldi. Ticimax E-ticaret Sistemleri Kurucusu Cenk Çiğdemli, “Elektronikte gerçek olamayacak kadar büyük indirimlere kanmayın” uyarısında bulundu.
29 Kasım 2019
Devlet Arşivleri Başkanlığı memur alımı şartları neler?
Cumhurbaşkanlığı Devlet Arşivleri Başkanlığı'na 76 memur alımı yapılacak. Resmi Gazete'de yayımlanan ilanın ardından memur alımı ile ilgili araştırmalar başladı. Farklı pozisyonlardan oluşan kadrolara yapılacak alımların detaylarını yazımızda derledik. Peki, Devlet Arşivleri Başkanlığı memur alımı şartları neler? Hangi kadrolara memur alımı yapılacak?
29 Kasım 2019
İşte en yeni cuma mesajları
Cuma mesajları, günün ilk saatlerinden itibaren en çok aranılanlar arasında yer alıyor. Cuma mesajı ile eşinin dostunun cumasını tebrik etmek isteyen vatandaşlar için en yeni cuma mesajlarını sayfamızda derledik. Haberimizde, yazılı ve resimli cuma mesajı içeriklerine ulaşabilirsiniz. İşte en yeni kısa ve öz resimli cuma mesajları...
29 Kasım 2019
İDO ve BUDO'dan sefer iptali!
Olumsuz hava koşulları nedeniyle İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) ve Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO) seferlerinin bazılarını iptal ettiğini açıkladı.
29 Kasım 2019
16 ülkeye yeni büyükelçi
Başkan Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanan ve Resmi Gazete'de yayımlanan kararla 15 büyükelçi merkeze alındı, 16 ülkeye yeni büyükelçi atandı.
29 Kasım 2019
MİT'ten Mesut Mevlevi soruşturması için özel ekip
Şişli’de İranlı Mesut Mevlevi’nin öldürülmesine ilişkin 5 kişi gözaltına alındı. Cinayetin uluslararası bağlantılarının araştırılması için Emniyet ve Milli İstihbarat Teşkilatı’ndan özel bir ekip oluşturuldu.
29 Kasım 2019
ABD Suriye'de kalabilmek için yine DEAŞ bahanesini kullanıyor
Türkiye’nin başlattığı Barış Pınarı Harekatı sonrasında çekileceğini açıklayıp daha sonra kalmaya karar veren ABD, hain terör örgütü PKK/YPG ile birlikte yeni bir DEAŞ tiyatrosunu sahneye sürdü. PYD tarafından bırakılan DEAŞ’lı sayısı 3 bin 500’ü aştı. Başıboş kalan teröristler bölgede terör eylemlerine başladı. ABD, bu saldırıları gerekçe göstererek Suriye’de yeniden operasyon başlattığını yazılı bir açıklama ile duyurdu.
29 Kasım 2019
İstanbullular dikkat! Meteoroloji saat verdi
Hava durumu uyarıları peş peşe geliyor. Meteoroloji'den yapılan son dakika açıklamasına göre, İstanbul başta olmak üzere 18 il için kuvvetli sağanak yağış ve fırtına uyarısı yapıldı. Hava sıcaklıklarının ülke genelinde 1 ila 3 derece artacağı batı kesimlerde mevsim normallerinin üzerinde diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyredeceği açıklandı. İşte 29 Kasım il il hava durumu raporu...
29 Kasım 2019
Kartal'da kundaklanan otomobil kül oldu
Kartal'da Ünal Demirhan'a ait otomobiL kundaklandı. Yanan otomobil kullanılmaz hale gelirken olayla ilgili polise ifade veren Demirhan, otomobilini eski sevgilisinin yaktığını iddia etti.