TIMELINE

23 Kasım 2019
Bakan müjdeyi verdi: 2020'nin sonunda...
Kuzey Marmara Otoyolu çalışmalarıyla ilgili açıklama yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, "İstanbul ile Sevindikli Kavşağı arasını, geçtiğimiz Kurban Bayramı'nda hizmete açtık. İnşallah kalan kesimi 2020'nin sonunda Akyazı Kavşağı'na kadar bağlayacağız." dedi.
23 Kasım 2019
9 yaşında üniversite mezunu olacak! Dünya şaşkın
Eindhoven Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliği Bölümü'nde okuyan 9 yaşındaki Laurent Simons "dünyanın en genç üniversite mezunu" ünvanını almaya hazırlanıyor. Dahi çocuk Laurent Simons üç yıllık lisans programını sadece dokuz ayda tamamlamaya hazırlanıyor.
23 Kasım 2019
Örgüte katılanların listesi bulundu
Mersin'de MİT ve İl Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyonda yakalanan zanlının adresinde ele geçirilen dijital materyallerde ülkelerden örgüte katılanların listesi bulundu.
23 Kasım 2019
Altın fiyatlarında son durum
Altın fiyatları son dakika... Halk arasında 'yastık altı' yatırımı olarak bilinen altın fiyatları yatay seyrini sürdürüyor. Altının onsu, uluslararası piyasalarda dün saat 18.20 itibarıyla 1.465,74 dolardan işlem gördü. Peki, bugün 22 ayar bilezik gramı, gram, çeyrek, yarım ve tam altın fiyatı ne kadar oldu? İşte 23 Kasım canlı altın fiyatları...
23 Kasım 2019
İstanbul'da iki binanın çatısı alev alev yandı
Beyoğlu'nda 4 katlı binanın çatısında çıkan yangın, bitişiğindeki başka bir binanın çatısına sıçradı. İki binanın çatısı da alev alev yandı. Yangın itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alınırken, çatıların alev alev yanması ise cep telefonu kameralarına yansıdı.
23 Kasım 2019
Dolar ne kadar oldu?
Dolarda son dakika gelişmesi yaşanıyor. Geçtiğimiz hafta Erdoğan - Trump görüşmesi sonrası kademeli olarak düşüşe geçen ve en düşük 5.68'i gören dolar/TL, dünkü kapanışta yukarı yönlü seyir izledi. Piyasalar 12 Aralık'taki yılın son faiz kararını bekliyor. Peki, bugün euro ve dolar ne kadar, kaç TL oldu? İşte 23 Kasım güncel döviz kurları...
23 Kasım 2019
İstanbul'da zincirleme trafik kazası
Esenyurt'ta 11 aracın karışmış olduğu zincirleme trafik kazasında 2 kişi yaralanarak çeşitli hastanelere kaldırıldı. Yaklaşık 30 dakika boyunca kapalı olan yol araçların çekilmesinin ardından tekrar açıldı.
23 Kasım 2019
Rahmi Turan iddiasından çark etti!
Gazetecilik tarihi yalanlarla dolu Sözcü Gazetesi yazarı Rahmi Turan Külliye'ye giden ismin Muharrem İnce olduğunu açıkladı. Ancak sadece saatler sonra bir televizyon programına katılan Turan kaynağına güvenmekle hata ettiğini dile getirerek,"Ben bu olayda taraf değilim. Kaynağa güvendiğim, yakın arkadaşım dostum olduğu için inandım. Muharrem İnce ve Cumhurbaşkanı haklıdır doğru söylüyorlardır, onların yalan söyleyecek durumları da yoktur" dedi.
23 Kasım 2019
Özlem Zengin'den Özkök'e sert cevap
Hürriyet gazetesinin Genel Yayın Yönetmenliğini yaptığı 20 yıllık süre zarfında milli manevi değerlere savaş açan Ertuğrul Özkök, bugünkü yazısında başörtüsü düşmanlığını Ecevit ile gölgeleyerek AK Parti Grupbaşkanvekili Özlem Zengin'e sataştı. Özkök'ün bu sözlerine AK Parti Tokat milletvekili ve Grup Başkanvekili Özlem Zengin'dan sert bir cevap geldi. 28 Şubat döneminde attığı manşetleri hatırlatan Zengin,"'Bin yıl sürecek', '411 el kaosa kalktı' manşetlerinin sahipleri gelecekle alakalı tahmin yaparken biraz sıkılmalı." dedi.
23 Kasım 2019
Sözcü'yü yazarı Uğur Dündar patlattı
Gazetecilik tarihi yalanlarla dolu Rahmi Turan, Külliye'de Başkan Recep Tayyip Erdoğan'la görüşen CHP'li ismin Muharrem İnce olduğunu iddia etmesinin ardından bir açıklamada aynı gazetede çalıştığı Uğur Dündar'dan geldi. Bir televizyon programına katılan Sözcü Gazetesi yazarı Uğur Dündar, böyle bir haber asla belgesiz yayınlanamaz diyerek,"Bu haberi yaptığınız anda CHP'yi dizayn eden adam konumuna düşersiniz. Rahmi Turan'ın da yanıltıldığını düşünüyorum" ifadelerini kullandı.