TIMELINE

14 Kasım 2019
A101'de bu hafta! İşte aktüel ürünler...
14 Kasım A101 aktüel ürünler kataloğundaki indirimli ürünler neler? A101 müşterileri merakla bu soruya yanıt arıyordu. Geçtiğimiz gün yayınlanan katalog ile birlikte sürpriz liste paylaşıldı. Elektronik ev aletlerinin dikkat çektiği katalogda, teknoloji, züccaciye, tekstil, oyuncak çeşitleri ve gıda ürünleri dikkat çekiyor. İşte 14 Kasım A101 aktüel ürünler kataloğu...
14 Kasım 2019
Cenazesi böyle gönderildi
Beyoğlu'nda ofisinin bulunduğu sokakta ölü bulunan eski İngiliz istihbarat subayı James Gustaf Edward Le Mesurier’in cenazesi İstanbul Havalimanı’ndaki işlemlerinin ardından uçakla Londra’ya gönderildi.
14 Kasım 2019
ABD'den darbeyle göreve gelen isme tebrik!
ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, Bolivya Devlet Başkanı Evo Morales'in muhaliflerin şiddet eylemlerine dönüşen protestoları ve ordunun baskısıyla istifa etmesinin ardından, muhalif Senatörler Meclisi Başkan Yardımcısı Jeanine Anez'in geçici devlet başkanlığına getirilmesinden memnuniyet duyduklarını açıkladı.
14 Kasım 2019
Altın fiyatları ne kadar?
Altın fiyatlarında son daika hareketliliği yaşanıyor. ABD-Çin arasındaki ticaret anlaşmasına varılması olasığının azalması ile altın fiyatları yükselişe geçti. Altının kilogram fiyatı, dünkü kapanışta yüzde 0,67 artışla 271 bin 700 liradan tamamladı. Peki, bugün gram, çeyrek, tam altın fiyatları ne kadar? İşte 14 Kasım canlı altın fiyatları...
14 Kasım 2019
Trump'tan provokasyon önlemi! Bu sözlerle uyardı
Başkan Recep Tayyip Erdoğan ve ABD Başkanı Trump Beyaz Saray'da basın toplantısı düzenledi. Trump, Erdoğan'a yönelik soru sorulmasını isterken üstüne basa basa "Türkiye'den dostane gazeteciler sorsun lütfen. Ama lütfen dostane birisi olmalı." dedi.
14 Kasım 2019
İstanbullular güne sisle uyandı
İstanbul'da sabahın ilk ışıklarıyla etkili olan sis hayatı olumsuz etkiledi. Özellikle Avrupa Yakası'nda etkili olan sis nedeniyle sürücüler uyarıldı.
14 Kasım 2019
Dolarda son durum
Dolar ne kadar? Piyasalar, dün Washington'da gerçekleşen Erdoğan-Trump görüşmesine odaklanmıştı. Kritik zirve öncesi 5.75 bandına gerileyen dolar/TL'de görüşme sonrası önemli bir değişiklik olmadı. Dolar kuru bu seviyede yatay seyretti. Dolar/TL, 14 Kasım'a 5,7645 seviyesinde başladı. Peki, şu dakikalarda euro ve dolar ne kadar? İşte 14 Kasım döviz kurları...
14 Kasım 2019
Trump aile fotoğrafını paylaştı
ABD Başkanı Donald Trump, Instagram hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Beyaz Saray ziyareti esnasında çekilen aile fotoğrafını paylaştı.
14 Kasım 2019
Başkan Erdoğan Türkiye'ye hareket etti
Son dakika haberine göre Başkan Recep Tayyip Erdoğan, ABD'deki temaslarını tamamlayarak Andrews Hava Üssü'nden özel uçak "TRK" ile TSİ 05.15'te Türkiye'ye hareket etti.
14 Kasım 2019
Terör örgütü PKK/YPG bebek katilidir!
Terör örgütü PKK/YPG aralarında kadın çocuk ve bebeklerin de olduğu binlerce sivili katletti. Bu bebeklerden biri 31 Temmuz 2018'de Hakkari'de katledilen 10 aylık Bedirhan Mustafa Karakaya diğeri ise 10 Ekim 2019'da Şanlıurfa'da katledilen 9 aylık Muhammed Omar'dır. İşte terör örgütü YPG/PKK'nın katliam ve provokasyonlarından bazıları...