TIMELINE

06 Kasım 2019
Yakayı ele verdi! Narkotik paylaştı: Soğuklar başladı
Malatya'da, yolcu otobüsünde bir şüphelinin vücuduna sarılı halde gizlenmiş 2 kilo 50 gram toz esrar ele geçirildi. Öte yandan operasyonun görseli, Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığının sosyal medya hesabından "Soğuklar başladı..." notuyla paylaşıldı. notuyla paylaşıldı.
06 Kasım 2019
Erdoğan imzaladı! Atama kararları Resmi Gazete'de
Hazine ve Maliye Bakanlığı, Tarım ve Orman Bakanlığı, Ticaret Bakanlığı ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına ilişkin atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.
06 Kasım 2019
Emniyet'te terörle mücadele için yeni birim
Emniyet Genel Müdürlüğünün merkez teşkilatında, Terörle Mücadele Dairesi Başkanlığı bünyesinde bir şube müdürlüğü kuruldu. Trabzon Kriminal Polis Laboratuvarı Müdürlüğü ve buna bağlı 6 adet şube müdürlüğü ile Çankırı Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve bünyesindeki 6 adet şube müdürlüğü kapatıldı. Niğde'nin Ulukışla İlçe Emniyet Amirliği, İlçe Emniyet Müdürlüğüne dönüştürüldü. Bazı kamu kurum ve kuruluşlarına ait dolu ve boş kadrolarda değişiklik yapılmasına dair karar ile bazı kamu iktisadi teşebbüslerine ait kadro ve pozisyonların iptal ve ihdası hakkındaki karar da Resmi Gazete'de yer aldı.
06 Kasım 2019
Okullarda 9 gün ara tatili ne zaman?
Kasım ara tatili için geri sayım başladı. Milli Eğitim Bakanlığı'nın yaz tatilinde müjdelediği ara tatil dönemi başlıyor. İlk ara tatil bu sene kasım ayına denk geliyor. 9 gün yapılacak tatile kısa süre kala öğrencilerin heyecanlı bekleyişi başladı. Peki, okullarda 9 gün Kasım ara tatili ne zaman? Yarıyıl tatili ne zaman başlıyor? İşte 2019 2020 okul tatilleri...
06 Kasım 2019
Bakan Soylu'dan İmamoğlu'na çok sert tepki!
Ekrem İmamoğlu'nun siyaset uğruna, koltuk uğruna ülkesini yurt dışında şikayet ettiğini vurgulayan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Siz DEAŞ'la ortaklık yaptınız', siz bizim Kürt kardeşlerimizi bizden ayırarak 'siz Kürtlere şunu yapıyorsunuz, bunu yapıyorsunuz' diyenlere, 'siz işgalcisiniz' diyenlere, 'demografiyi değiştiriyorsunuz' diyenlere, 'bu yaptıklarınızı misliyle, bedeliyle ödettireceğiz' diyenlere bu ülkenin bir evladı olarak şurada ay yıldızlı nüfus kağıdını taşıyan bir evladı olarak çıkıp şikayet edeceksiniz ve oradan siyaseten nemalanacaksınız. Belediye Başkanı olsan ne olur? Bundan sonra bu memlekette başka noktaya gelsen ne olur?" diyerek tepki gösterdi.
06 Kasım 2019
Acı bilanço! BM açıkladı: 254 protestocu öldü
Birleşmiş Milletler (BM) Irak Misyonu, ülkede 1 Ekim'de başlayan hükümet karşıtı gösterilerde şu ana kadar 254 göstericinin hayatını kaybettiğini, binlerce eylemcinin yaralandığını açıkladı.
06 Kasım 2019
Altın fiyatları ne kadar?
Altın fiyatları son dakika... Yatırım yapmak amaçlı altına yönelen vatandaşlar, güncel altın fiyatlarını yakından takip ediyor. Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası'nda (KMKTP) standart altının kilogramı 277 bin 700 liraya yükseldi. Peki, bugün 22 ayar bilezik, gram, çeyrek tam altın fiyatı ne kadar? İşte 6 Kasım canlı altın fiyatları...
06 Kasım 2019
Kiralık katil Türkiye'yi hedef aldı
Türkiye, Barış Pınarı Harekatı’yla Fırat’ın doğusundaki terör koridorunu parçalayınca “Ortadoğu’nun kiralık katili” Muhammed Dahlan yine sahneye çıktı. Türkiye’nin bölgede Osmanlı’yı canlandırmak istediğini söyleyip tehditler savuran Dahlan, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti hükümeti için de “düşmanlarım” ifadesini kullandı.
06 Kasım 2019
Trump'a kötü haber! İfadesini değiştirdi
ABD'de Başkan Donald Trump'a yönelik süren azil soruşturmasında iki yetkilinin daha ifade metinleri yayımlandı. AB Temsilcisi Sondland'ın Temsilciler Meclisinde 17 Ekim'de verdiği ifadeyi dün değiştirdiği ortaya çıktı.
06 Kasım 2019
Dolarda son durum
Dolar son dakika... Dünkü işlem gününde en düşük 5.7179 lira seviyesini gören dolar/TL, 5,75'in üzerini test ettikten sonra günü 5.7435/5.7450 bandında tamamladı. Yatırımcıların yakından takip ettiği dolar kuru, 6 Kasım'a 5,7525 seviyesinde başladı. Peki, şu dakikalarda euro ve dolar ne kadar, kaç TL oldu? İşte 6 Kasım güncel döviz kurları...