TIMELINE

22 Kasım 2019
İşte en yeni cuma mesajları
Cuma mesajları... Cuma namazı öncesinde birbirlerinin cumasını tebrik etmek isteyen vatandaşlar en yeni cuma mesajlarını araştırmaya başladı. Sayfamızda sizler için hiç duyulmamış cuma mesajları içeriklerini derledik. İşte 22 Kasım'a özel anlamlı ve kıs en yeni resimli cuma mesajları...
22 Kasım 2019
Trafiği felç etmişlerdi! O magandalar yakalandı
Geçtiğimiz günlerde bir asker eğlencesi sırasında Beyoğlu'nda yolu kapatıp trafiği felç ettikleri belirlenen 3 şüpheli, polis ekiplerinin düzenlediği operasyonla yakalandı.
22 Kasım 2019
ABD'yi karıştıran mektup! Tüm belgeleri talep etti
ABD Başkanı Donald Trump hakkında başlatılan azil soruşturması devam ederken, bu kez de Cumhuriyetçilerden bir adım geldi. ABD'li Cumhuriyetçi Senatör Lindsey Graham, ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo'ya bir mektup göndererek, ülkenin eski Başkan Yardımcısı ve 2020 Demokrat aday adayı Joe Biden, oğlu Hunter Biden ve önceki Başkan Barack Obama yönetimi yetkililerinin Ukrayna ile ilişkilerini içeren belgeleri talep etti.
22 Kasım 2019
Google’da gezerken öyle bir şey buldu ki! Büyük gizem açığa çıktı...
Milyonlarca kişi Google'ın konum servislerini yol ve yön bulmak için kullanıyor. Ancak kimileri var ki sadece keyif için Google haritalarında gezinerek yeni yerler keşfediyor. ABD'nin Florida eyaletinde yaşayan bir adam, Google Earth'te öyle bir şey buldu ki, uzun yıllardır sırrını koruyan büyük bir gizemi açığa çıkardı. İşte o olayın detayları...
22 Kasım 2019
Altın fiyatları ne kadar?
Altın fiyaları son dakika... ABD-Çin ticaret görüşmelerindeki belirsizliklere bağlı olarak petrol fiyatları gerilerken, altın fiyatları yatay hareket ediyor. Dünkü kapanışı yüzde 0,30 azalışla 269,20 liradan tamamlayan 24 ayar külçe altının gramı, 22 Kasım'a 268,34 liradan başladı. Peki, bugün yarım, gram, çeyrek, tam altın fiyatı ne kadar? İşte 22 Kasım canlı altın fiyatları...
22 Kasım 2019
Başkan Erdoğan imzaladı, 20 yıllık rüya gerçek oldu
Türkiye Uzay Ajansı ile ilgili Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinde Değişiklik Yapılmasına Dair Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Buna göre Türkiye Uzay Ajansına verilen görev ve yetkilerin kullanımına ilişkin usul ve esaslar Ajans tarafından çıkarılacak yönetmeliklerle belirlenecek.
22 Kasım 2019
Dolarda son durum
Dolar/TL son dakika... Başkan Recep Tayyip Erdoğan ile ABD Başkanı Trump arasında yapılan görüşme sonrası oluşan iyimse havanın etkisiyle dolarda düşüş devam ediyor. Dün 5.68'i gören kur ekim ayı başından bu yana en düşük seviyeyi gördü. 22 Kasım sabahı dolar 5,6968 seviyesinde başladı. Peki, bugün euro ve dolar ne kadar?
22 Kasım 2019
Arı kovanı yüklü kamyon TIR'la çarpıştı
Gece saatlerinde Şanlıurfa'da arı kovanı yüklü kamyon TIR'la çarpıştı. Yaşanan kaza sonrası kamyon ters dönerken, kovanlar ise yola saçıldı. Yola savrulan arı kovanlarını toplamak için ise ilçede yaşayan arıcılar seferber oldu.
22 Kasım 2019
Resmi Gazete'de yayımlandı! BDDK'nın yetkileri...
Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumunun (BDDK) 6493 Sayılı Ödeme ve Menkul Kıymet Mutabakat Sistemleri, Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para Kuruluşları Hakkında Kanun kapsamındaki görev ve yetkileri, Merkez Bankasına (TCMB) devredilecek, TCMB ödemeler alanındaki yetkili otorite olacak.
22 Kasım 2019
Su Ürünleri Kanunu'nda değişiklik Resmi Gazete'de
Su Ürünleri Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Kanuna göre, ticari amaçlı su ürünleri avcılık faaliyetinde bulunacak gerçek ve tüzel kişilerin yanı sıra ticari amaçlı su ürünleri avcılık ya da yetiştiricilik faaliyetinde kullanılacak gemiler ve diğer su vasıtaları için de Tarım ve Orman Bakanlığından ruhsat tezkeresi veya izin alınması zorunlu olacak.