TIMELINE

08 Kasım 2019
HDP'li belediyeye terör operasyonu!
Son dakika haberine göre Van’ın HDP'li İpekyolu Belediye Başkanı Azim Yacan ve Eş Başkan Şehzade Kurt, terör soruşturması kapsamında gözaltına alındı.
08 Kasım 2019
Erdoğan'ın sözleri geri adım attırdı
Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın Barış Pınarı Harekatı'na karşı çıkan Avrupa'ya tepki göstererek Suriyeli mültecilere kapıların açılabileceğini söylemesi üzerinde Almanya Başbakanı Merkel'den geri adım geldi. Merkel, Barış Pınarı Harekatı ile ilgili "Suriyeli birçok mülteciyi kabul eden Türkiye'nin kendi meşru güvenlik gerekçeleri mevcut." ifadelerini kullandı.
08 Kasım 2019
İşte en yeni cuma mesajları
Cuma mesajları... Müslümanların bayramı olarak bilinen bu mübarek cuma gününde, İslam alemi birbirlerinin cumasını tebrik ederler. Cuma tebrikleri için en çok tercih edilen araçlardan biri de resimli cuma mesajları oluyor. Sosyal medya ya da WhatsApp üzerinden cuma tebriği yapmak isteyenler için en yeni mesajları sayfamızda derledik. İşte 8 Kasım'a özel hadisli, dualı, resimli ve en yeni cuma mesajları...
08 Kasım 2019
Miras cinayeti! Oğlunu başından vurarak öldürdü
Aksaray'da, 72 yaşındaki Refik E. ,miras nedeniyle tartıştığı 48 yaşındaki oğlu Mehmet E.'yi tabancayla başından vurarak öldürdü. Kaçan baba polis tarafından Aksaray-Nevşehir karayolunun 3'üncü kilometresinde yakalandı.
08 Kasım 2019
D-100'de can pazarı!
İstanbul Altunizade'de, arıza yapan cenaze nakil aracındaki tabutu başka bir cenaze aracına koymak isteyen aile yakınlarına bir motosikletin çarpması sonucu 5 kişi yaralandı.
08 Kasım 2019
Bugün kandil mi?
Bugün kandil mi? sorusu günün en çok aranılanları arasında yer alıyor. Sosyal medyada yapılan paylaşımlar sonrası vatandaşlar bugün kandil olup olmadığını araştırmaya başladı. Sabah saatlerinden itibaren yoğun şekilde tebrik ve kutlama mesajı alan kişiler, bugün ne kandili olduğunu sorguluyor. Peki, Bugün kandil mi? Bugün ne kandili var? 8 Kasım Cuma bugün Mevlid Kandili mi?
08 Kasım 2019
ABD bu avukatı konuşuyor
ABD'de, Başkan Donald Trump ile Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy arasındaki telefon görüşmesini ihbar eden muhbirin avukatı Mark Zaid'in, 2017'de attığı "darbe başladı" tweeti, Trump ve destekçilerinin tepkisini çekti.
08 Kasım 2019
Eylem hazırlığındayken yakalandılar!
Adana'da terör örgütü DEAŞ ve El Kaide adına eylem ve faaliyet hazırladıkları tespit edilen 8'i Suriye uyruklu 10 kişi hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. Şafak vakti yapılan operasyonla şüpheli şahıslar yakalandı.
08 Kasım 2019
Altın fiyatları düşüşe geçti!
Altın fiyatlarında son dakika hareketliliği yaşanıyor. Piyasada ciddi bir harekete neden olabilecek önemli bir gelişmenin yokluğunda altın fiyatları düşüşe geçti. Dünkü kapanışta 274,50 liradan işlem gören gram altın, 8 Kasım'a 271,45 seviyesinde başladı. Peki, bugün 22 ayar bilezik gramı, gram, çeyrek, yarım ve tam altın fiyatı ne kadar?
08 Kasım 2019
Feci kaza! Erkek arkadaşını kanlar içinde görünce...
Bursa'da motosiklet ile otomobilin kafa kafaya çarpışması soncu meydana gelen kazada 1'i ağır 2 kişi yaralandı. Kazada ağır yaralanan erkek arkadaşını kanlar içinde gören genç kız, gözyaşlarını tutamadı.