TIMELINE

16 Kasım 2019
İzmir'de uyuşturucu operasyonu: 11 kişi tutuklandı
İzmir'de uyuşturucu ticareti yapmak suçundan gözaltına alınan 12 şüphelinden 11'i tutuklandı. Yakalama kararı çıkarılan 19 şüpheliden 17'si gözaltına alındı.
16 Kasım 2019
Türkiye'den tarihi mesaj: Yaşama şansı yok!
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Herhangi bir şekilde oldu bittiye göz yummayacağımızı herhangi bir şekilde içinde bizim olmadığımız çözümlerin yaşama şansı olmadığını da burada tüm taraflara hatırlatmak istiyorum” dedi.
16 Kasım 2019
Tarihi zirvede kritik hamle! Türkiye ilk kez paylaştı
Teröristbaşının iadesi için ABD’ye daha önce yedi dosya gönderen Türkiye, ilk defa örgütün yurt dışı yapılanmasıyla ilgili belgeler paylaştı. Başkan Recep Tayyip Erdoğan, ABD ziyaretinde Başkan Donald Trump’a FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in iade edilmesi için yeni belgeler verdi. Türkiye, FETÖ elebaşıyla ilgili ABD’ye daha önce yedi iade dosyası göndermişti.
16 Kasım 2019
Bakan Selçuk'tan 'öğretmen atama' açıklaması
Milli Eğitim Bakanı Selçuk, ataması yapılan fakat güvenlik soruşturması tamamlanamayan öğretmenlere ilişkin, "20 bin öğretmenin içinde bin kadar öğretmenimizle ilgili bazı gecikmeler var. Onları en geç 1-2 hafta içinde bitirmeyi planlıyoruz." açıklamasında bulundu.
16 Kasım 2019
Alman otomotiv devinden diğer ülkeleri üzecek açıklama
Barış Pınarı Harekatı nedeniyle Manisa'ya kurmayı planladığı fabrika kararını erteleyen Alman otomobil devi Volkswagen'in CEO'su Herbert Diess,"Türkiye'de fabrika kurma kararı almazsak, araçları mevcut fabrikalarımızda üretiriz" dedi.
16 Kasım 2019
Akıncı Üssü darbe davasında ara karar
FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişiminde komuta merkezi olarak kullandığı Akıncı Üssü'ndeki eylemlere ilişkin davada ara kararını açıklayan mahkeme, tutuklu sanıkların tahliye taleplerini reddederek mevcut hallerinin devamına hükmetti.
16 Kasım 2019
Yolcu otobüsü devrildi: 1 ölü, çok sayıda yaralı var
Son dakika haberine göre Aksaray’da yolcu otobüsü devrildi. İlk belirlemelere göre bir kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi yaralandı. Kaza yerine sağlık, itfaiye ve güvenlik ekipleri sevk edildi. Ambulanslara alınan yaralılar çevre hastanelere sevk edildi.
16 Kasım 2019
Bağdadi'nin 4 yakın akrabası tutuklandı
Kırşehir merkezli 4 ilde düzenlenen operasyonda gözaltına alınan, terör örgütü DEAŞ elebaşı Ebubekir el-Bağdadi'nin yakın akrabası 25 kişiden 4'ü tutuklandı, ikisi çocuk 21'i ise geri gönderme merkezine ulaştırılmak üzere Valiliğe teslim edildi.
16 Kasım 2019
Esra Erol'da canlı yayınında korkunç gerçek ortaya çıktı!
ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da programında eşinin banyo yapmayıp koktuğunu söyleyerek boşanmak için Esra Erol'a başvuran kadının hikayesi izleyenleri hayretler içerisine düşürdü. 6 yıllık evli ve 2 çocuk annesi kadının eşini aldattığı ve ikinci çocuğunun biyolojik babasının koca olmadığı ortaya çıktı. İşte haberin detayları....
16 Kasım 2019
Çöken iskelenin altında kalan mühendise ulaşıldı
Gaziantep'te cami inşaatında çöken iskelenin altında kalan ve 33 saattir aranan inşaat mühendisi Korkut Küçükcan'a yaralı olarak ulaşıldı. Enkazdan yaralı olarak kurtarılan mühendis daha sonra hayatını kaybetti.