TIMELINE

10 Kasım 2019
TEM otoyolunda bir otobüs alev aldı!
İstanbul TEM otoyolu Ataşehir-Kadıköy yönü Bostancı sapağında seyir halindeki bir otobüs alev aldı. Yangın öncesinde büyük bir patlama sesi duyulurken itfaiye ekipleri yangına müdahale etmeye devam ediyor. Söz konusu yangın nedeniyle trafik durma noktasına geldi.
10 Kasım 2019
İşte 'Yeditepe Huzur' uygulamasının bilançosu!
İstanbul'da yapılan ‘Yeditepe Huzur' asayiş uygulamasının bilançosu açıklandı. Uygulama kapsamında,25 bin 33 kişi sorgulanırken, 150 bin 218 TL para cezası kesildi.
10 Kasım 2019
Zekat adı altında DEAŞ'a yardım!
Jandarma Genel Komutanlığı’nın Osmaniye’de düzenlediği DEAŞ operasyonunda kıskıvrak yakalanan DEAŞ’lı teröristler, Birleşik Arap Emirlikleri ve Suudi Arabistan’ın da aralarında bulunduğu Körfez ülkelerinden zekat adı altında para yardımı geldiğini itiraf etti.
10 Kasım 2019
Kontrolünü kaybeden araç restoran bahçesine daldı!
Avcılar D-100 Karayolu yan yolda seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, yolu ayıran beton bariyere çarparak taklalar atıp bir restoranın bahçesine uçtu. Kazada sürücü hafif yaralanırken, yanındaki kişi ağır yaralandı.
10 Kasım 2019
Meteoroloji'den sis uyarısı!
“Bugün hava nasıl olacak?” sorusunun cevabını arayanlar için Meteoroloji Genel Müdürlüğü 10 Kasım Pazar gününe ait hava durumu tahminlerini açıkladı. Meteoroloji’den gelen son dakika haberine göre, hava sıcaklığı ülke genelinde 4 ila 8 derece düşecek. Marmara ve Kuzey Ege ile Batı Karadeniz'in iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi olacağını duyurdu. İşte 10 Kasım Pazar günü hava durumu tahminleri…
10 Kasım 2019
Barış Pınarı Harekatı ile Fransa'nın Suriye planı suya düştü!
Türkiye’nin güney sınırlarındaki terör tehdidine karşı başlattığı Barış Pınarı Harekatı’na en fazla itiraz eden ülkelerin başını Fransa çekti. PKK’ya Suriye’de yeraltı tünelleri inşa eden Fransızlar, Suriye’nin petrolüyle çok yakından ilgileniyor. Paris Üniversitesi’nden Prof. Arif Esin,“Tabloya bakarsak Fransa, Barış Pınarı’yla sonsuza dek Ortadoğu coğrafyasından çıkmış durumda” ifadelerini kullandı.
10 Kasım 2019
Milyoner'e damga vuran Köprülü Mehmed Paşa sorusu!
Ünlü oyuncu ve sunucu Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla ATV ekranlarında yayınlanan Türkiye'nin ve dünyanın en çok kazandıran bilgi yarışması Kim Milyoner Olmak İster 842. yeni bölümüyle izleyicisinin karşısına çıktı. Kim Milyoner Olmak İster'in 9 Kasım akşamı yayınlanan yeni bölümünde bir yarışmacıya,"Osmanlı Devleti'nde 17. yüzyılda etkili olan Köprülüler ailesinin kurucusu sadrazam Köprülü Mehmed Paşa'nın saraydaki ilk görevi neredeydi?" sorusu yöneltildi. Hem yarışmacı hem de izleyiciler uzun süre 'Köprülü Mehmed Paşa sorusu'nun cevabını aradı. İşte izleyicisini ekran başına bağlayan Kim Milyoner Olmak İster'in 842. bölümünün soru ve cevapları...
10 Kasım 2019
Metin Feyzioğlu CHP'nin başına geçecek mi?
Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, A Haber'de yayınlanan Yaz Boz programında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Feyzioğlu, ''Metin Feyzioğlu CHP'nin başına geçecek mi?'' sorusuna cevap verdi.
10 Kasım 2019
Sakarya'da feci kaza: 3 ölü!
Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde, 4 aracın karıştığı trafik kazasında aynı aileden 3 kişi yaşamını yitirdi, 7 kişi yaralandı. Kaza nedeniyle bir süreliğine kapatılan yol, araçların kaldırılmasıyla yeniden ulaşıma açıldı.
10 Kasım 2019
Trump tarih verip duyurdu! O dökümlerde yayımlanacak...
ABD Başkanı Donald Trump, hakkında azil soruşturması açılmasına neden olan Ukrayna Cumhurbaşkanı Vladimir Zelenskiy ile yaptığı ikinci bir görüşmenin dökümünü salı günü yayımlayacaklarını bildirdi. Yaptığı açıklamada, "İkinci dökümü okuyup yanlış bir şey olup olmadığını siz söyleyin bakalım bana." diye konuştu.