TIMELINE

18 Kasım 2019
İstanbul'da deniz ulaşımına sis engeli
Son dakika haberine göre, İstanbul genelinde yaşanan yoğun sis nedeniyle şehir hatlarının tüm vapur seferleri iptal edildi. Sabah saatlerinde sis nedeniyle Sabiha Gökçen Havalimanı'nda da seferlerde aksamalar meydana gelmişti.
18 Kasım 2019
Altın fiyatları ne kadar?
Altı fiyatları son dakika... Cuma günü kapanışta, gram altın 281,1, çeyrek altın 457 lira, Cumhuriyet altını da 1.873 liradan tamamladı. Analistler, Brexit görüşmelerinde, taraflardan gelen olumlu açıklamaların da altının ons fiyatı üzerinde görece aşağı yönlü baskı oluşturduğunu kaydetti. Peki, bugün 22 ayar bilezik gramı, gram, çeyrek, tam altın fiyatları ne kadar? İşte 18 Kasım canlı altın fiyatları...
18 Kasım 2019
7 kilometrelik kovalamaca! "Dur" ihtarına uymadı...
Polisin yaptığı "dur" ihtarına uymayan araç 7 kilometre boyunca kovalandı. Polisin havaya uyarı ateşi açması sonucu durdurulan aracı kullanan şoförün alkollü olduğu belirlenirken, araçta yapılan aramada ise pompalı tüfek ve bıçak ele geçirildi.
18 Kasım 2019
Cezaevinden izinli çıktı geceyi kana buladı
İzmir'de cezaevinden izinli çıkan Şehmuz Selçuk isimli şahıs, sevgilisi olduğu iddia edilen Melisa Kalem'i pompalı tüfekle vurarak öldürdü ve ardından intihar etti.
18 Kasım 2019
İstanbul'da ortalığı karıştıran taciz iddiası
Pendik'te dün akşam saatlerinde ortalık bir anda karıştı. 2 kişinin 12 yaşındaki bir erkek çocuğunu önce taciz ettiği ardından da kaçırmak istediği iddiası üzerine mahalleli sokağa döküldü. Öfkeli kalabalık şüphelileri yakalayıp darp ederken, daha sonra olay yerine gelen polis ekipleri şüphelileri gözaltına alarak hastaneye kaldırdı.
18 Kasım 2019
Dolarda son durum!
Dolarda son dakika hareketliliği... Geçtiğimiz hafta kapanışında dolar/TL 5.74-.575 bandında seyretmişti. Dolar kuru bu haftaya 5,7464 seviyesinde başladı. ABD-Çin arasındaki ticaret görüşmelerindeki ilerlemeye yönelik haberler sonrası piyasalarda hareketlilik yaşanıyor. Peki, bugün euro ve dolar ne kadar? İşte 18 Kasım güncel döviz kurları...
18 Kasım 2019
Karayollarında yeni dönem! Anlık değil sürekli radar
Karayolları Elektronik Denetim Sistemlerinde (EDS) çoğu yerde "anlık hız" yerine iki nokta arasına yerleştirilmiş kamera ile "ortalama hızı" esas alan ölçümleme sistemi yaygınlaşıyor. Bu uygulama ile sürücülerin radar noktalarında yavaşlayıp yolun geri kalanında aşırı hız yapmalarının önüne geçilecek..
18 Kasım 2019
Sabiha Gökçen'de seferler normale döndü
İstanbul'da sabah saatlerinde yaşanan yoğun sis nedeniyle Sabiha Gökçen Havalimanı'nda bir süre seferler aksarken, Valilik tarafından yapılan açıklamada 06.39 itibarıyla seferlerin normale döndüğü bildirildi.
18 Kasım 2019
Cezaevinden izinli çıktı dehşet saçtı!
İzmir'in Buca ilçesinde cezaevinden izinli çıkan kişi, sevgilisi olduğu iddia edilen kadını pompalı tüfekle öldürüp intihar etti. Selçuk ve kadının cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Melisa Kalem'in hayatını kaybettiğini öğrenen yakınları sinir krizi geçirdi.
18 Kasım 2019
CHP'li Kılıçdaroğlu ihanette sınır tanımadı!
Yabancı sermayeye defalarca Türkiye'ye yatırım yapmamaları konusunda akıl veren Kemal Kılıçdaroğlu bir kez daha sahneye çıktı. Kılıçdaroğlu, “Türkiye’de hiç kimsenin can ve mal güvenliği yok” deyip yabancı sermayeye “gelmeyin” mesajını yineledi.