TIMELINE

13 Kasım 2019
Türkler uzaya çıkacak!
Türkiye ile görüşme halinde olduklarını belirten Rusya Federal Uzay Ajansı (Roscosmos), Türk vatandaşlarını uzaya götürmeyi planladıklarını açıkladı. Rusya tarafından gündeme getirilmiş ve Başkan Erdoğan bu teklifi olumlu karşılamıştı.
13 Kasım 2019
ABD'den vatandaşlarına Bolivya'ya seyahat uyarısı
ABD Dışişleri Bakanlığı, Bolivya'daki "sivil anarşi" gerekçesiyle, bu ülkeye seyahat etmek isteyen vatandaşlarını uyardı; Amerikan Büyükelçiliğinde çalışan ikinci derece görevliler ve ailelerden ülkeyi terk etmesini istedi.
13 Kasım 2019
Altın fiyatları ne oldu?
Altın fiyatlarında son dakika hareketliliği... Halk arasında yastık altı yatırımı olarak adlandırılan altın fiyatlarında dalgalı seyir sürüyor. Altının kilogram fiyatı, dünkü kapanışta yüzde 0,81 azalışla 269 bin 870 liraya geriledi. Peki, bugün 22 ayar bilezik gramı, gram, çeyrek, yarım ve tam altın fiyatları ne kadar oldu? İşte 13 Kasım canlı altın fiyatları...
13 Kasım 2019
Trump'la kritik görüşme bugün!
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump'ın daveti üzerine özel uçak "TC-TRK" ile ABD'nin başkenti Washington'a ulaştı. Başkan Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump ile çarşamba akşam saatlerinde bir araya gelecek. İki liderin görüşmesinde önemli başlıklar ele alınacak.
13 Kasım 2019
Kritik görüşme öncesi dolarda son durum!
Dolar kuru son dakika... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ABD Başkanı Donald Trump ile bugün yapacağı görüşmeye odaklanan piyasada dolar/TL bugüne 5,7699 civarında başladı. Kritik görüşme öncesi dolar sakin seyrediyor. Peki, şu dakikalarda euro ve dolar ne kadar oldu? İşte 13 Kasım güncel döviz kurları...
13 Kasım 2019
Kamuya açık oturumlar bugün başlıyor
ABD'de Başkan Donald Trump'a yönelik azil soruşturmasında bugün yapılacak ilk kamuya açık oturumda, ABD'nin 2006-2009 yıllarındaki Kiev Büyükelçisi William Taylor ve Dışişleri yetkilisi George Kent ifade verecek.
13 Kasım 2019
Tahliye olduğu gün silahla vuruldu!
3 ay önce bir kişiyi silahla yaralamaktan cezaevine giren Cem İ., dün tahliye olmasının ardından 24 saat geçmeden silahlı saldırıda yaralandı. Cem İ., hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken, polis silahlı saldırıyı gerçekleştiren kişi ya da kişileri yakalamak için çalışma başlattı.
13 Kasım 2019
Başkan Erdoğan ABD'de kritik toplantıya katıldı
ABD Başkanı Donald Trump'ın daveti üzerine Washington'da bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Ticaret Odası, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu ve Türkiye-ABD İş Konseyi tarafından düzenlenen Yuvarlak Masa Toplantısı'na katıldı.
13 Kasım 2019
Bolivya'da geçici devlet başkanı belli oldu
Bolivya'da muhalefetin sokak gösterileri ve ordunun baskısıyla Devlet Başkanı Evo Morales'in istifa etmesinin ardından, ülkeyi 90 gün içinde erken seçime götürecek geçici devlet başkanı belli oldu.
13 Kasım 2019
Evo Morales'ten darbe açıklaması
Bolivya'da muhalefetin sokak gösterileri ve ordunun baskısıyla istifa eden Devlet Başkanı Evo Morales, Senato Başkan Yardımcısı Jeanine Anez'in geçici devlet başkanı ilan edilmesine ilişkin, "Tarihin en sinsi ve kötü darbesi yapıldı." ifadesini kullandı.