TIMELINE

15 Kasım 2019
En güzel cuma mesajları
Cuma mesajları, bu mübarek günde sevdiklerinizin, eşinizin, dostunuzun cumasını kutlamak adına güzel bir araç olacaktır. En güzel ve yeni resimli cuma mesajları mı arıyorsunuz? O zaman doğru adrestesiniz. Hadisli, dualı ve resimli en güzel cuma mesajlarını sizler için derledik. İşte en yeni cuma mesajları...
15 Kasım 2019
ABD askerleri PKK mezarlığında
Terör örgütlerinin güvenli limanı Amerika Birleşik Devletleri’nin skandallarının ardı arkası kesilmiyor. Suriye’de petrol bölgelerinde PKK’lılarla devriye atan ABD askerleri, Haseke’de terör örgütünün ‘Xebat Şehitliği’ olarak adlandırdığı mezarlığı ziyaret etti.
15 Kasım 2019
Japon deprem uzmanından Türkiye uyarısı!
Muğla’nın Fethiye ilçesinde düzenlenen ’Türkiye’de Deprem Gerçeği’ söyleşisinde konuşan Japon Deprem Uzmanı ve Mimar Yoshinori Moriwaki, Türkiye topraklarının yüzde 97’sinin deprem riski taşıdığını söyledi.
15 Kasım 2019
Mansur Yavaş'tan canlı yayın sansürü!
Seçim döneminde Ankara Büyükşehir Belediye Meclis toplantılarının canlı olarak yayınlanacağının sözünü veren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, bir süredir AK Partili Büyükşehir Belediye Başkanvekili Fatih Ünal'ın yönettiği toplantıların yayınlanmasını engelliyor.
15 Kasım 2019
Altın fiyatları ne oldu?
Altın fiyatlarında son dakika gelişmesi... Halk arasında 'yastık altı' yatırımı olarak adlandırılan altının gram fiyatı dünkü kapanışta 0,48 artışla 271,80 liradan işlem gördü. Yatırım olarak en çok tercih edilen gram altın 15 Kasım'a aynı seviyede başladı. Peki, şu dakikalarda gram, çeyrek, yarım, tam altın fiyatları ne kadar?
15 Kasım 2019
Dolarda son durum
Dolar kuru ne kadar oldu? Dolar/TL, Erdoğan-Trump görüşmesi ve Fed Başkanı Powell'ın açıklamaları sonrası sınırlı hareket etti. Piyasalardaki gelişmeler sonrası dolarda hareketlilik sürüyor. ABD-Çin arasındaki ticaret savaşı belirsizliğini koruyor. Dolar/TL, 15 Kasım'a 5,75 seviyesinde başladı. İşte 15 Kasım güncel döviz kurları...
15 Kasım 2019
İstanbul'da park halindeki halk otobüsü yandı
İstanbul Esenyurt'ta park halindeyken yanmaya başlayan 34 HY 6736 plakalı halk otobüsü itfaiye ekiplerince söndürüldü. Yangının çıkış nedeni henüz belirlenemedi.
15 Kasım 2019
HDP'li Tosun'un oğlu terörden gözaltında
Diyarbakır'da araçların ateşe verilerek polise saldırı düzenlenen olay ile 2015'te ele geçirilen patlayıcıdaki izlerlerle parmak izi eşleşen HDP Milletvekili Remziye Tosun'un oğlu M.Ş. Tosun (18) gözaltına alındı.
15 Kasım 2019
CHP'li İmamoğlu yönetiminde çatlak!
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun en önemli bürokratlarından biri olarak gördüğü İBB Ulaşım Daire Başkanı Dr. Taylan Engin görevinden istifa etti.
15 Kasım 2019
Güneş hayalini açıkladı! Bizim için asıl hedef...
A Milli Takımımız, İzlanda ile 0-0 berabere kalarak EURO 2020 biletini cebine koydu. 90 dakika sonunda futbolcularımız ve teknik heyet, taraftar ile kucaklaşırken ülkece büyük bir sevinç yaşadık. Maçın bitmesinin ardından Ay-yıldızlı futbolcularımız ve teknik direktör Şenol Güneş bu büyük başarıyı değerlendirdi. Öte yandan Şenol Güneş milli takımdaki hayalini de açıkladı. İşte A Milli Futbol Takımımız'daki futbolcuların ve Şenol Güneş'in maç sonu açıklamaları...