TIMELINE

24 Kasım 2019
15 Temmuz'daki darbeciler özel seçilmiş!
FETÖ soruşturmalarında elde edilen yeni deliller, örgütün en çok önem verdiği harp okullarındaki kriptoların da deşifre edilmesine imkan sağladı. 15 Temmuz hain darbe girişimi için Yalova’dan gelen 70 Hava Harp Okulu öğrencisi ile ilgili davada savcı mütalaasını sundu. Sanıklardan 11’i farklı illerdeki mahrem imamlar tarafından kod isimleriyle deşifre edildi. Mahkeme, ağırlaştırılmış müebbet hapsi istenen 70 sanığa tutuklama kararı çıkarttı.
24 Kasım 2019
İstanbul'da baltalı eş dehşeti!
Zeytinburnu'nda sabaha karşı bir kadın, uyuyan kocasını balta ile öldürdü. Olayın ardından komşusuna giden kadın, komşusundan polis çağırmasını istedi. Olay yerine gelen polis ekipleri cinayeti işleyen kadını gözaltına aldı. Kocasını canice öldüren kadının yabancı uyruklu olduğu ortaya çıktı. Evde bulunan çocuklar ise polis eşliğinde çocuk büro amirliğine götürüldü.
24 Kasım 2019
Güngören'de bir minibüs alev alev yandı!
Güngören'de sabaha karşı park halindeki bir servis minibüsünde henüz bilinemeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevleri göre mahalle sakinleri durumu hemen itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri alev alev yanan minibüse müdahale etti. Minibüsün yanma anları bir vatandaşın çektiği cep telefonu görüntülerine yansıdı. Yangın sonrası minibüs kullanılamaz hale geldi.
24 Kasım 2019
Sen Anlat Karadeniz oyuncusu Yeşilçam'ın yıldızının oğlu çıktı
Yeşilçam'ın sevilen yıldızlarından biri ve aynı zamanda mankenler kraliçesiydi. Bahar Erdeniz daha sonra Fenerbahçe'nin yıldızı ile evlendi ve ekranlardan elini eteğini çekti. Yerini ise oğluna bıraktı. Oğlu ATV'nin en sevilen dizilerinden biri olan Sen Anlat Karadeniz'de rol aldı. Bahar Erdeniz'in Sen Anlat Karadeniz'de oynayan oğlunu görünce çok şaşıracaksınız. İşte ünlülerin çocukları...
24 Kasım 2019
Meteoroloji'den son dakika yağış uyarısı!
“Bugün hava nasıl olacak” sorusu her haftasonu plan yapan vatandaşların en çok arattığı soru olmaya devam ediyor. Kasım ayı bitmek üzere olduğu halde mevsim normallerinin üzerinde olan hava sıcaklıkları herkesi şaşırtmıştı. Meteoroloji’den gelen son dakika haberine göre, yurdun büyük bir bölümünde yağış bekleniyor. İşte bölge bölge hava durumu…
24 Kasım 2019
Kemal Kılıçdaroğlu'nun yalanları elinde patladı!
Deniz Baykal’ı kaset ve parti içi muhalefeti de delege oyunlarıyla saf dışı bırakan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bu kez fena çuvalladı. Kılıçdaroğlu’nun iki gazeteceyi de ortak ettiği “Külliye’de bir CHP’li” yalanının kirli bir tezgah olduğu ortaya çıktı.
24 Kasım 2019
Milyoner'e damga vuran 'Tarık Ünlüoğlu' sorusu
Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla atv ekranlarında izleyicisi ile buluşan fenomen bilgi yarışması Kim Milyoner Olmak İster 846. yeni bölümü ile yine milyonları ekranları başına kilitledi. Kim Milyoner Olmak İster'in yeni bölümüne "Kurtlar Vadisi"nde Testere Necmi, "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" (EDHO) dizisinde Ünal Kaplan ve "Kabadayı"da Gölge karakterlerini canlandıran merhum sanatçı Tarık Ünlüoğlu ile ilgili sorulan soru damga vurdu. İşte Kim Milyoner Olmak İster'de geceye damga vuran Tarık Ünlüoğlu sorusu ve yeni bölümden kareler...
24 Kasım 2019
'Barış Pınarı' bölgesinden acı haber!
Barış Pınarı Harekatı bölgesinde, dün meydana gelen araç kazasında ağır yaralanan ve hastanede tedavisine devam edilen bir askerin şehit olduğu bildirildi.
24 Kasım 2019
Libertadores Kupası Flamengo'nun
Güney Amerika Futbol Konfederasyonunun (CONMEBOL) organize ettiği Libertadores Kupası'nı, finalde River Plate'yi 2-1 yenen Flamengo kazandı.
24 Kasım 2019
Antalya'da silahlı kavga! Ölü ve yaralılar var
Antalya'nın Kumluca ilçesinde çıkan aile kavgasında, Azeri uyruklu bir kadın öldü, biri kadın iki kişi ağır yaralandı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.