TIMELINE

26 Kasım 2019
Bunu yaparak ayda 20 bin TL kazanıyorlar!
Otellerin maliyeti düşürmek ve zaman kaybı yaşamamak için havlu ve çarşafları yıkattığı çamaşırhaneler, son yılların en gözde yatırımı haline geldi. Orta boy bir tesiste yaklaşık 50 bin ton çamaşır yıkanırken öğrenci ve turistlerin ilgi gösterdiği alandan aylık 20 bin TL kazanç sağlanıyor.
26 Kasım 2019
Ülke şokta! Uçak radardan kayboldu!
İngiltere’nin Galler Bölgesi’nde bir uçak radardan kayboldu. Arama-kurtarma çalışmaları kapsamında bölgeye botlar gönderildiği ifade edildi. Öte yandan Kuzey Galler polisi bir uçağın düştüğü yönünde ihbar alındığını ifade etti.
26 Kasım 2019
Seksenler'in Rukiye'si Özlem Türkad'ın son halini görenler şok oldu!
Seksenler dizisiyle TRT 1'de seyirci karşısına çıkan ve Rukiye karakterini canlandıran Özlem Türkad, yıllar sonraki halini görenler gözlerine inanamadı. TRT 1'in efsaneleşmiş dizisi Seksenler çeşitli kanallarda eski bölümleri ile yayınlanmaya devam ediyor. Dizinin hayranları diziyi büyük bir keyifle takip ederken dizinin oyuncuları ile ilgili bilgileri de merak ediyor. Seksenler dizisinde Rukiye rolünü başarıyla canlandıran Özlem Türkad'ın son hali hayranlarını şoke etti.
26 Kasım 2019
O ülkede 6.4 büyüklüğünde deprem
Avrupa-Akdeniz Sismoloji Merkezi Arnavutluk'ta 6.4 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. Yerel saatle 03:54'te meydana gelen deprem yerin 10 km altında oluştu. Deprem Yunanistan, İtalya, Karadağ, Bosna Hersek, Kuzey Makedonya, Hırvatistan ve Sırbistan'da da hissedildi.
26 Kasım 2019
Dolarda son durum
Dolarda son dakika hareketliliği yaşanıyor. S-400 iddiasıyla dünkü işlem gününde 5.75 TL'yi geçen dolar kuru, 26 Kasım'a 5,7403 seviyesinde başladı. Piyasalarda bugün bir konuşma yapacak Fed Başkanı Powell'ın mesajları, bej kitap ve ABD-Çin ticaret görüşmeleri takip ediliyor. Peki, bugün euro ve dolar ne kadar oldu? İşte 26 Kasım güncel döviz kurları...
26 Kasım 2019
2 binden fazla mayın ve EYP imha edildi!
Türkiye’nin güney sınırlarındaki terör tehdidine karşı başlattığı Barış Pınarı Harekatı hakkında açıklamalarda bulunan Milli Savunma Bakanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürü Deniz Yarbay Nadide Şebnem Aktop, çok sayıda mühimmatın ele geçirildiği, 2 binden fazla mayın ve EYP’nin imha edildiği harekat kapsamında bölgenin patlayıcılardan tamamen temizlenene kadar çalışmaların süreceğini bildirdi.
26 Kasım 2019
İnce'ye kumpas kuran isimler 10 Aralık aktörleri mi?
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun maşa olarak kullandığı Rahmi Turan’ın ‘Beştepe’de bir CHP’li’ yalanı henüz aydınlatılamadı. Beştepe’ye gittiği iddia edilen isim Muharrem İnce ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada parti içinde bir çetenin olduğuna işaret etti. Ankara kulislerinde Oğuz Kaan Salıcı, Tuncay Özkan ve Erdoğan Toprak gibi isimlerin içinde bulunduğu 10 Aralık Hareketi hatırlatılıyor.
26 Kasım 2019
O iller için fırtına ve kuvvetli yağış uyarısı!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava durumu raporunu son dakika olarak yayımladı. Bazı bölgeler için şiddetli yağış, kuvvetli ve çok kuvvetli yağış, fırtına ve kuvvetli fırtına uyarısında bulunan Meteoroloji, İstanbul'da beklenen sağanak yağış için saat verdi. Peki, yurt genelinde bugün hava durumu nasıl olacak? İşte 26 Kasım Meteoroloji hava durumu...
26 Kasım 2019
İstanbul'da uyuşturucu operasyonu!
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sabah saatlerinde Fatih ve Beyoğlu ilçelerinde zehir tacirlerine yönelik eş zamanlı operasyon yaptı. Operasyon kapsamında çok sayıda torbacı diye tabir edilen sokak satıcısı gözaltına alındı. Sabah saatlerinde Vatan Caddesi'nde bir araya gelen Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri operasyon için düğmeye bastı.
26 Kasım 2019
Malezya Kraliçesi'nden "Kuruluş Osman" tavsiyesi
Malezya Kraliçesi Azizah Aminah Maimunah Iskandariah, sosyal medya hesabından, Osmanlı Devleti'nin kurulduğu yılları anlatan "Kuruluş Osman" dizisinin izlenmesi tavsiyesinde bulundu.