TIMELINE

19 Kasım 2019
BİM'de bu hafta! İşte aktüel ürünler...
BİM 19 Kasım 2019 aktüel kataloğunda yer alan kampanyalar bugün satışa çıkıyor. BİM müşterileri tarafından merak edilen yeni BİM aktüel ürünler kataloğundaki indirimli ürünler listesini sizler için sayfamızda derledik. Peki 19 Kasım BİM aktüel ürünler kataloğunda neler var? Salı günü BİM marketlere gidecek olan müşterileri hangi aktüel ürünler bekliyor olacak? Bu hafta reyonlardaki yerlerini alacak olan BİM aktüel ürünleri neler? İşte 19 Kasım 2019 BİM aktüel ürünler kataloğu...
19 Kasım 2019
FETÖ'nün kripto yapılanmasına operasyon
Son dakika haberine göre FETÖ’nün TSK’daki kripto yapılanmasına yönelik İzmir merkezli operasyonda 82'si muvazzaf 133 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.
19 Kasım 2019
AK Parti harekete geçiyor! İki önemli düzenleme yolda
Milyonlarca üniversite öğrencisinin aldığı KYK öğrenim kredisi ile ilgili AK Parti harekete geçmeye hazırlanıyor. İşe girinceye kadar faiz işleyen kredilerde, bazı kişilerin borcu anaparanın iki katını aştı. Bunu ödeyemeyen öğrencilerin sayısı ise gün geçtikçe yükseliyor. AK Parti bu borçların faiz kısmı ile ilgili bir düzenlemeye gitmeye hazırlanıyor.
19 Kasım 2019
Madde bağımlısı oğlu tarafından 11 yerinden bıçaklandı
İzmir'de hastanede temizlik personeli olarak çalışan Esma S. isimli kadın, madde bağımlısı olduğu iddia edilen oğlu tarafından 11 yerinden bıçaklandı. Talihsiz kadının durumunun ağır olduğu öğrenilirken, dehşet saçan oğlu ise olay yerinden kaçtı.
19 Kasım 2019
Dünyanın en gizemli yeriydi! ABD'nin gizli üssü 51'inci bölge...
Dünyanın en gizemli yeri olarak kabul edilen 51 bölge veya Area 51, Roswell olayının ardından komplo teorilerinin odak noktası haline geldi. Boyd Bushman tarafından tüm gerçeklerin ifşa edilmesi ve yayınlanan fotoğrafların ardından dikkatleri daha da üzerine geçen 51. bölge hakkındaki iddialar okuyanları çok şaşırtacak cinsten... İşte ABD'nin hassas noktası 51.bölge ve gizemi!
19 Kasım 2019
Altın fiyatları ne kadar?
Altın fiyatlarında son dakika hareketliliği yaşanıyor. ABD-Çin arasındaki ticaret görüşmelerinin olumlu geçtiğine ilişkin haberlere karşın, anlaşmaya ilişkin yeni somut bilgi gelmemesine bağlı olarak, altın fiyatları düştü. Peki, bugün 22 ayar bilezik gramı, gram, çeyrek, yarım, tam altın fiyatı ne kadar? İşte 19 Kasım canlı altın fiyatları...
19 Kasım 2019
Dünyayı şoke eden açıklama: 3 gemiye el koyduk
Uluslararası arenada tanınmayan Husiler, biri Suudi Arabistan'a ait olmak üzere toplam 3 gemiye el konulduğunu açıkladı. Husi hükümeti İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada Suudi Arabistan'a ait olan geminin adının 'Rabigh 3' olduğu belirtildi.
19 Kasım 2019
Gaziosmanpaşa'da hareketli gece!
İstanbul Gaziosmanpaşa'da gece saatlerinde park halinde bulunan bir minibüse EYP atıldı. EYP'nin patlaması sonucu sokakta büyük bir gürültü oluşurken, olay yerine gelen polis ekipleri inceleme başlattı.
19 Kasım 2019
Dolarda son durum
Dolarda son durum. Piyasalarda Fed ve ECB raporları ile ABD-Çin ticaret görüşmeleri takip ediliyor. ABD ile ilişkiler ve jeopolitik riskler dolar/TL cephesinde hareketliliğe neden oluyor. Dünkü kapanışta dolar/TL 5.73 - 5.74 lira aralığında işlem gördü. Peki, bugün euro ve dolar ne kadar, kaç TL oldu? İşte 19 Kasım güncel döviz kurları...
19 Kasım 2019
Çin'de maden patlaması! 15 ölü
Çin'de bulunan bir kömür madeninde meydana gelen patlamada 9 kişi yaralandı, 15 kişi yaşamını yitirdi. Patlamanın gaz sıkışması nedeniyle meydana geldiği bildirildi.