TIMELINE

30 Kasım 2019
Emekliye yeni promosyon!
Emekli vatandaşların promosyon konusunda araştırmaları artış gösterirken bankaların ikinci promosyon ödeme tarihi de yaklaşıyor. Milyonlarca emekli ikinci kez promosyon almaya hazırlanırken, TÜED'den tutarda artış çağrısı geldi: Komisyon kurulsun, promosyon yeniden belirlensin. Emeklilerin banka promosyonlarıyla ilgili haber ve son dakika gelişmeleri takvim.com.tr'de...
30 Kasım 2019
İngiltere'de terör saldırısı! Saldırganın kimliği açıklandı
İngiltere'nin başkenti Londra'da 2 kişinin öldüğü bıçaklı saldırının failinin, terör hükümlüsü 28 yaşındaki Usman Khan olduğu duyuruldu. Daha önce terör suçundan hapis yatan saldırganın elektronik kelepçe sistemiyle takip edildiği belirtildi.
30 Kasım 2019
Dolarda son durum
Dolar son dakika... Bu hafta dolar yüzde 0,51 değer kazanarak 5,7510 liraya yükselirken, euro ise yüzde 0,09 azalarak 6,3230 liraya gerilemişti. Piyasalarda ABD-Çin ticaret gerginliği etkili oluyor. Avrupa borsaları ABD ile Çin gerginliğinin etkisiyle haftayı düşüşle kapattı. Peki, bugün euro ve dolar ne kadar oldu? İşte 30 Kasım güncel döviz kurları...
30 Kasım 2019
Bugün tarihi gün! Türkiye için kritik öneme sahip
Kısa adı ‘TANAP’ olan Trans Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı'nın Avrupa bağlantısı bugün Edirne'de düzenlecek törenle gerçekleştirilecek. Törene, Başkan Erdoğan ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev'in katılması bekleniyor.
30 Kasım 2019
CHP ile AYM, PKK ve FETÖ'ye yolu açtı
Anayasa Mahkemesi bir skandal karara daha imza attı. Adli sicil kaydı olmayan PKK’lı teröristler ve FETÖ’cülerin memur olmasını önleyen düzenleme, CHP’nin talebiyle AYM tarafından iptal edildi.
30 Kasım 2019
NATO'da gündem Türkiye! En büyük korkuları ortaya çıktı
İngiliz The Economist dergisi, Türkiye'de konuşlandırılmış Amerikan nükleer silahlarının ABD ve Avrupalı NATO müttefiklerinde kaygılara yol açtığını yazdı. Dergiye göre, gelecek hafta yapılacak NATO Zirvesi'nde gündem bu bombalar olacak. Başlıkların çekilmesi halinde ise Türkiye'nin kendi nükleer programını başlatmasından korkulduğu belirtildi.
30 Kasım 2019
Meteoroloji İstanbul için saat verdi!
Meteoroloji'den yapılan son dakika açıklamasına göre, bugün öğle saatlerinden sonra, İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Osmaniye, Hatay, Kahramanmaraş, Erzincan, Tunceli, Erzurum, Bingöl, Muş ve Bitlis çevrelerinde kuvvetli sağanak yağış bekleniyor. Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'da yoğun kar olacak. İşte 30 Kasım hava durumu raporu...
30 Kasım 2019
İstanbul'da vapur seferine lodos engeli
Son dakika haberine göre İstanbul'da olumsuz hava koşulları nedeniyle Büyükada-Bostancı vapur seferinin iptal edildiği açıklandı.
30 Kasım 2019
Bir saldırı haberi de Hollanda'dan!
Hollanda'nın Lahey kentinde, bıçaklı saldırı sonucu yaralananların olduğu bildirildi. Yerel medyadaki haberlerde ise olayda yaralanan 3 kişinin hastaneye kaldırıldığı ifade edildi.
30 Kasım 2019
Londra'daki bıçaklı saldırıyla ilgili flaş gelişme!
Londra Polisi, Londra'daki bıçaklı saldırının failinin 28 yaşındaki Usman Khan olduğunu açıkladı ve başka bağlantısının olmadığını duyurdu. Yapılan açıklamada saldırganın 2012 yılında terör suçundan ceza aldığı 2018'de tahliye edildiği bildirildi.