TIMELINE

27 Kasım 2019
KYK bursu yattı mı?
KYK burs ve kredi ödemeleri bugün başlıyor. KYK tarafından yapılan açıklamaya göre, T.C. Kimlik numarası son hanesi 0, 2, 4, 6 ve 8 ile bitenlerin ödeme günü açıklandı. Burs ve kredi almaya hak kazanan öğrenciler ödemelerin tarihini araştırıyor. Peki, KYK bursu yattı mı? T.C Kimlik numarası 0, 2, 4, 6, 8 ile bitenler KYK burs ve kredi ödemeleri hangi gün yapılacak?
27 Kasım 2019
3 ilde FETÖ operasyonu: 23 gözaltı!
Adana merkezli 3 ilde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik şafak vakti operasyon düzenlendi. Aralarında ihraç polisler, askerler ve polis okulu öğrencilerinin de bulunduğu 23 kişi hakkında yakalama kararının bulunduğu operasyonlarda çok sayıda şüpheli yakalandı.
27 Kasım 2019
Pınar Altuğ'un mayolu fotoğrafı olay oldu! İşte o fotoğraf!
Çocuklar Duymasın'da canlandırdığı Meltem karakteri ile sevenlerinin büyük beğenisini toplayan Pınar Altuğ, Türkiye'de 7'den 70'e herkesin tanıdığı isimlerden biri... Modellikten oyunculuğa, şimdilerde ise sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla fenomenliğe kadar kariyerinde her daim tırmanışta olan Pınar Altuğ'un yıllar öncesine ait bir fotoğrafı ortaya çıktı. Pınar Altuğ'un gençlik yıllarına ait fotoğrafını görenler şoke oldu. İşte başta Pınar Altuğ olmak üzere ünlülerin 'pes' dedirten değişimleri...
27 Kasım 2019
Altın fiyatları ne kadar?
Altın fiyatları son dakika... Yatırımcıların yakından takip ettiği altın fiyatlarında yatay seyir sürüyor. Piyasalarda ABD-Çin arasındaki ticaret gelişmeleri takip edilirken, TCMB'nin 12 Aralık'taki yılın son faiz kararı bekleniyor. Peki, bugün 22 ayar bilezik gramı, gram, çeyrek, tam altın fiyatı ne kadar? İşte 27 Kasım canlı altın fiyatları...
27 Kasım 2019
Bakan Varank'tan HDP'li Garo Paylan'ı susturan cevap!
Sanayi ve Savunma Bakanı Mustafa Varank’ın, TBMM Plan Bütçe ve Komisyon’da HDP’li Garo Paylan’ın “İthal bir araba olan Mercedes ile geldiniz” sözlerine verdiği cevap Paylan’ı sustururken tüm salonun gülümsemesine neden oldu.
27 Kasım 2019
Dolarda son durum
Dolar son dakika... Dünkü işlem gününde en yüksek 5.7588 lirayı gören dolar/TL, 27 Kasım'a 5,7672 seviyesinde başladı. Küresel piyasalar, ABD ve Çin arasındaki ticaret müzakerelerine ilişkin iyimserlik ile pozitif seyrini sürdürüyor. Peki, bugün euro ve dolar ne kadar, kaç TL oldu? İşte 27 Kasım güncel döviz kurları...
27 Kasım 2019
Savunma sanayide millileşmeye tam gaz devam!
Savunmada millileşme kararının en önemli adımlarından biri olan genel maksat helikopteri T-70 hangardan çıktı. Faaliyete geçmek için gün sayan helikopterin 2021’de TSK’ya teslimatı planlanıyor. Sikorsky Aircraft firmasının S-70i modelinden geliştirilen T-70 nakliye, arama kurtarma, yangın ve afetle mücadelede, hava ambulansı olarak ve kıyı güvenliğinde kullanılabilecek.
27 Kasım 2019
Ekrem İmamoğlu İBB'yi teröre destek verenlerle doldurdu!
Yerel seçimlerde İBB Başkanlığı görevine getirilen CHP’li Ekrem İmamoğlu, belediye kadrolarını PKK ve HDP uzantılarıyla doldurdu. Göreve geldiği günden bu yana 5 bin 831 kişiyi işten çıkaran İmamoğlu, bu işçiler yerine daha önce adı terörle anılan isimlere iş veriyor. Selahattin Demirtaş’ı ‘bataklıkta açan beyaz nilüfere’ benzeten Özgen Nama bunlardan sadece biri.
27 Kasım 2019
Meteoroloji'den o bölgeye kar yağışı uyarısı
Meteoroloji'den son dakika hava durumu uyarıları gelmeye devam ediyor. Marmara'nın doğusu, Kuzey Ege'nin iç kesimleri, Doğu Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgeleri ile Antalya çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceğini duyuran Meteoroloji, Doğu Anadolu'nun doğusunda karla karışık yağmur ve yer yer kar yağışlı geçeceğini açıkladı. Peki, yurt genelinde bugün hava durumu nasıl olacak?
27 Kasım 2019
Güngören'de bir tekstil fabrikası alev alev yandı
Güngören'de gece saatlerinde 3 katlı bir binanın en üst katında bulunan yaklaşık bin metrekarelik alandaki tekstil atölyesinde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevler kısa sürede iş yerini sararken panikleyen bazı yabancı uyruklu çalışanlar kendilerini aşağı attı. Yangında biri ağır 5 kişi yaralandı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yaklaşık 3 saatlik çalışma sonucunda yangını kontrol altına aldı.