TIMELINE

03 Kasım 2019
Bu şirketlerde çalışanlar paraya para demiyor
Bu şirketlerin hepsi son yıllarda 'En değerli şirketler' listesinden zirveyi bırakmıyor. Üstüne üstlük çalışanlarına hayli memnun eden maaşlar veriyor. WIRED, 8 teknoloji devinin ortalama yıllık maaşını hesapladı. Geleceğin meslekleri neler? sorusunun cevabını mı arıyorsunuz? İşte cevabı...
03 Kasım 2019
İstanbullular dikkat! Bu yollar trafiğe kapatıldı
Bu yıl 41. kez düzenlenecek olan Vodafone İstanbul Maratonu için il genelinde bazı yollar trafiğe kapatıldı. Ayrıca maraton nedeniyle saat 06.00’dan maraton bitimine kadar T1 Kabataş-Bağcılar tramvay hattında Kabataş ile Beyazıt istasyonları arasında işletme yapılmayacak.
03 Kasım 2019
AK Parti ve MHP arasında af paketi görüşmesi
AK Parti tarafından hazırlanan yargı paketinde; terör, cinsel suçlar, uyuşturucu ve mükerrer suçlar indirim kapsamı dışında tutuldu. AK Parti'li kurmayların Erdoğan ile yaptığı görüşme sonrası son taslak MHP'ye sunuldu. Buna göre suçlarda belli oranda indirime gidilecek. Bu kapsamda cezaevlerinden ilk etapta 93 bin kişinin salınması planlanıyor.
03 Kasım 2019
Kendi doğum günü partisi sonu oldu
Aydın'da acı bir olay yaşandı. Arkadaşları tarafından kendisine doğum günü partisi düzenlenen Yüksek Köksal Danaş isimli kişi, parti dönüşü geçirdikleri kaza sonucu hayatını kaybetti.
03 Kasım 2019
Milyoner'e damga vuran 'Tolstoy' sorusu!
Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu fenomen bilgi yarışması 'Kim Milyoner Olmak İster' 840. yeni bölümü ile yine izleyicisini ekranları başına kilitledi. Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında geceye "Yazarın Diğer Kitapları" başlığı altında "Anna Karenina" ve "Diriliş" adlı romanları görüyorsanız hangi kitabı inceliyorsunuzdur? sorusunun sorulduğu yarışmacı damga vurdu. Dünyaca ünlü Rus yazar Tolstoy'un Savaş ve Barış klasiğini joker kullanmasına rağmen bilemeyen yarışmacı sosyal medyada da gündem oldu. İşte Kim Milyoner Olmak İster'de geceye damga vuran o anlar ve yeni bölümden kareler...
03 Kasım 2019
Trabzonspor'dan Aydınus ve VAR hakemine tepki
Trabzonspor Futbol Şube Sorumlusu Özer Bayraktar, bordo mavililerin Göztepe karşısında penaltı beklediği pozisyonla ilgili olarak hakem yönetimini eleştirdi.
03 Kasım 2019
Bakan Albayrak'tan 3 Kasım paylaşımı
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak sosyal medya hesabından AK Parti'nin büyük bir zafere imza attığı 3 Kasım 2002 tarihini hatırlatan bir video paylaştı. Video Başkan Erdoğan'ın,"3 Kasım'da bayramımız var" sözleriyle açılıyor ve AK Parti'nin hizmet yolculuğu anlatılıyor.
03 Kasım 2019
Dilmen'den Avcı'yla ilgili flaş yorum
Süper Lig'in 10. haftasında Antalyaspor'u 2-1 mağlup eden Beşiktaş, tam 195 gün sonra deplasman galibiyeti aldı. Karşılaşma sonrası usta futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Alman file bekçisi Loris Karius'un performansını överken teknik direktör Abdullah Avcı'nın o kararını eleştirdi. İşte Dilmen'in Antalyaspor-Beşiktaş maçı yorumları...
02 Kasım 2019
Bağdadi gerçekten öldürüldü mü?
Daha önce ABD tarafından 7 kez “öldürüldü” haberleri çıkan terör örgütü DEAŞ elebaşı Bağdadi, ABD Başkanı Donald Trump’ın dünyaya duyurduğu açıklama ile 8. kez öldürüldü. A Haber ekranlarında yayınlanan Yaz Boz programında "Terör örgütü DEAŞ'ın lideri Bağdadi öldürüldü mü?" sorusu masaya yatırıldı. Emekli Korgeneral İsmail Hakkı Pekin, Bağdadi'nin öldürülmesine ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.
02 Kasım 2019
Binbir Gece Masalları'nda maceraları anlatılan denizci kim?
ATV ekranlarında izleyici karşısına çıkan Kim Milyoner Olmak İster'de yarışmacıya dikkat çeken bir soru yöneltildi. Soruda, "Binbir Gece Masalları'nda maceraları anlatılan denizci kimdir?" ifadelerine yer verildi. İşte merakla araştırılan o sorunun yanıtı...