TIMELINE

25 Ekim 2019
Arka Sokaklar Pınar'ı yıllar sonra o görüntüsüyle sosyal medyayı salladı!
2004 yılında Akademi Türkiye ses yarışması ile tanınan ve yarışmayı üçüncülükle bitiren Pınar Aydın kimdir, kaç yaşında ve şimdi ne yapıyor mesleği ne soruları merak konusu oldu. Şimdi sade ve sessiz bir hayat süren Pınar Aydın, Harun Ovalıoğlu ile evli ve bir oğlu var. Pınar Aydın, Arka Sokaklar dizisindeki Pınar rolüyle dikkatleri üzerine çekmişti. Oyunculuğu başlamadan önceki hayatıyla da bir süre gündeme gelen Pınar Aydın, oyunculuk kariyerini sonlandırdıktan sonra da sosyal medyanın gözdesi oldu. Pınar Aydın ses yarışmasında ünlü olduktan sonra tamamen sanat dünyasına girdi. Oynadığı dizilerle adından söz ettiren Pınar Aydın, televizyona erken veda edenlerden oldu. Peki mutlu bir yuva kuran ve bir çocuğu olan Pınar Aydın şuan ne yapıyor?
25 Ekim 2019
En yeni cuma mesajları!
Cuma mesajları... İslam aleminin bayramı olarak bilinen cuma gününde Müslümanlar camilere akın edecek. Cuma namazı öncesi cuma tebrikleri için kullanılan cuma mesajları ile ilgili en yeni içeriği sayfamızda derledik. Hadisli, dualı, ayetli cuma mesajlarının yanı sıra en yeni ve resimli cuma mesajlarına sayfamızdan ulaşabilirsiniz.
25 Ekim 2019
Adana'da DEAŞ operasyonu!
Adana'da terör örgütü DEAŞ üyesi oldukları gerekçesiyle haklarında yakalama kararı bulunan 1'i yabancı uyruklu 9 kişiye yönelik şafak operasyonu düzenlendi.
25 Ekim 2019
ABD'nin Suriye'deki asıl amacı belli oldu!
Türkiye'nin başlattığı Barış Pınarı Harekatı'na karşı olan Cumhuriyetçi Senatör Lindsey Graham, ABD'nin Suriye üzerindeki yeni planını açıkladı. "Genelkurmay Başkanı Milley, Suriye'nin belirli bölgelerindeki petrolün DEAŞ veya İran'ın eline geçmesini önleyebileceğimiz bir plan hazırlıyor" ifadelerini kullandı. ABD medyasında yer alan haberlere göre söz konusu petrol sahalarının korunması için 30 Abrams tankından oluşan zırhlı bir tugayın gönderileceği iddia edildi.
25 Ekim 2019
Akdeniz'de korkutan deprem!
Son dakika haberi... Kandilli'den yapılan açıklamaya göre, Akdeniz'de 3.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yerin 3.4 kilometre altında gerçekleşen deprem çevre illerden hissedildi. Depremi en yakın hisseden il ise Muğla oldu. Depremde can ya da mal kaybı yaşanmadığı bildirildi. İşte 25 Ekim son depremler listesi...
25 Ekim 2019
Hainler tünellerini Vietnam taktiği ile yapmışlar!
Barış Pınarı Harekatı kapsamında Türk ordusunun kontrol altına aldığı Rasulayn ve Tel Abyad’da arazi tarama faaliyetlerine hız verildi. SMO ile birlikte ilçedeki tuzakları arayan Mehmetçikler iki şehrin altını saran tünel ağlarını incelemeye aldı. İlk bulgular, bu tünellerin bir terör örgütünün tek başına planlayamayacağı kadar karmaşık bir mühendislik projesi olduğu yönünde.
25 Ekim 2019
Meteoroloji uyardı! 7 ile sağanak geliyor...
Son dakika haberi... Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yaptığı açıklamaya göre, Kahramanmaraş, Giresun, Trabzon, Malatya, Bitlis, Van ve Hakkari'de sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Hava sıcaklıklarının iç ve batı bölgelerde mevsim normallerinin 2 ile 5 derece üzerinde seyredeceği aktarıldı. İşte 25 Ekim güncel hava durumu...
25 Ekim 2019
ABD Öcalan'ın sözde oğlu için seferber oldu!
Türkiye’nin başlattığı Barış Pınarı Harekatı’nı durdurmayı başaramayan ABD, dağılan terör örgütüne meşruiyet kazandırmak için Şahin Cilo kod adlı Ferhat Abdi Şahin’i Washington’a götürmek için seferber oldu.
25 Ekim 2019
FETÖ'nün 2 numarasının kızı tutuklandı
FETÖ’ye yönelik İzmir merkezli 4 ilde gerçekleştirilen operasyonda örgütün sözde "Başyüceler şurası başkanı Türkiye imamının kızının da aralarında bulunduğu 3 kişi tutuklandı.
25 Ekim 2019
Bakanlık açıkladı! Sözleşmeli personel alınacak
İçişleri Bakanlığı yazılı ve sözlü sınavla 14 sözleşmeli bilişim personeli alımı gerçekleştirecek. Adaylar başvurularını "www.icisleri.gov.tr" internet sitesi üzerinden 1-10 Kasım tarihleri arasında ilgili sınav duyurusu bölümünde yayımlanacak olan başvuru linki aracılığıyla e-Devlet sistemi ile elektronik ortamda yapacak. Müracaatlar elektronik ortamda alınacağından posta yolu ile veya bizzat müracaatlar kabul edilmeyecek.