TIMELINE

07 Ekim 2019
Abdülhamid Han ile Adile Naşit arasındaki bağ hayrete düşürdü!
Osmanlı Devleti'nin son dönemlerine eşlik eden 2.Abdülhamid'in hayatı Payitaht Abdülhamid dizisine konu oldu biliyorsunuz. Ama 2.Abdülhamid'in hayatı diziden daha fazlası. Kültür-sanat yaşantısına oldukça düşkün olduğu bilinen 2.Abdülhamid ile Yeşilçam'ın en sevilen oyuncuların biri olan Adile Naşit arasındaki bağı duyunca çok şaşıracaksınız. Peki, Adile Naşit ile Osmanlı padişahı 2. Abdülhamid arasında nasıl bir bağ var? İşte detaylar...
07 Ekim 2019
ABD'nin Güvenli Bölge açıklamasına Türkiye'den ilk tepki
Beyaz Saray'dan yapılan Suriye'de oluşturulacak Güvenli Bölgeye ilişkin açıklamaya Cumhurbaşkanı Başdanışmanı İbrahim Kalın sosyal medya hesabı üzerinden yanıt verdi. Kalın, "Türkiye’nin kimsenin toprağında gözü yoktur." ifadelerini kullandı.
07 Ekim 2019
2019 okul tatilleri ne zaman?
2019 okul tatilleri, günün ilk saatlerinde öğrenciler tarafından araştırılmaya başlandı. 9 Eylül'de eğitim hayatına başlayan öğrenciler tatillerin hangi tarihlerde yapılacağını merak ediyor. MEB takvimine göre merak edilen sorular yanıt buldu. Peki, 2019 okul tatilleri ne zaman? Kasım tatili ayın kaçında? Yarıyıl tatili ne zaman? Okullar ne zaman kapanacak?
07 Ekim 2019
VGM burs sonuçları ne zaman açıklanacak?
VGM burs başvuruları tamamlanıyor. Ortaöğrenim ve yükseköğrenim öğrencilerine yönelik verilen burslar için adaylar heyecan içinde. Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün burs imkanından faydalanmak isteyenler başvuru sonuçlarına kilitlendi. Peki, VGM burs sonuçları ne zaman açıklanacak? 2019 Vakıflar Genel Müdürlüğü burs başvurusu son gün ne zaman?
07 Ekim 2019
Meteoroloji'den son dakika kuvvetli yağış ve kuvvetli rüzgar uyarısı
Son dakika hava durumu tahminlerine göre bugün özellikle yurdun batı bölümlerinin kuvvetli sağanak yağış etkisi altında olacağı belirtildi. Meteoroloji'den yayınlanan tahminlerde "Yağışların Balıkesir'in batı kıyıları ile Muğla'nın güney kesimlerinde yerel olarak kuvvetli (21-50 Kg/m2) olması beklendiğinden, ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir." uyarısında bulunuldu. Peki bugün İstanbul, İzmir ve Ankara'da hava nasıl olacak? İşte 7 Ekim 2019 Pazartesi hava durumu tahminleri...
07 Ekim 2019
Cornetto Mini Cooper çekilişi ne zaman?
Cornetto çekiliş sonuçları için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Cornetto çekilişine katılan vatandaşlar çekiliş sonuçlarının hangi tarihte açıklanacağı konusunda araştırmalara başladı. Kazananın Mini Cooper alacağı çekilişin detayları belli oldu. Peki, Cornetto çekilişi ne zaman? 2019 Cornetto Mini Cooper çekiliş sonuçları ne zaman açıklanacak?
07 Ekim 2019
Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve Galata Kulesi yeşile büründü
Çocuk felci olarak bilinen Serebral Palsi hastalığına dikkat çekmek ve farkındalık yaratmak için Galata Kulesi, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü yeşil ışıkla aydınlatıldı.
07 Ekim 2019
Altın fiyatları ne oldu?
Altın fiyatlarında son dakika gelişmesi yaşanıyor. Beyaz Saray'dan Türkiye açıklaması sonrası döviz kurlarında yaşanan yukarı yönlü hareketlilik altın fiyatlarında düşüşe neden oldu. Gram altın 7 Ekim'e 275.35 liradan başladı. Peki, bugün 22 ayar bilezik gramı, gram, çeyrek ve tam altın fiyatları ne kadar oldu? İşte 7 Ekim canlı altın fiyatları...
07 Ekim 2019
Sinir krizi geçirdi evini ateşe verdi
Bakırköy'de erkek arkadaşıyla kaldığı evde sinir krizi geçiren bir kadın evi ateşe verdi. Gece saat 01.00 sıralarında meydana gelen olayda, ismi öğrenilemeyen kadın ve yanındaki erkek arkadaşını olay yerine gelen itfaiye kurtardı.
07 Ekim 2019
Döviz kurlarında son durum
Dolar son dakika... Dolar/TL, Beyaz Saray'dan Türkiye açıklaması sonrası yukarı yönlü seyrediyor. Üçüncü çeyrekte dolar endeksi yüzde 3.4 artış göstererek 99.377'ye yükseldi. Kur Eylül ayı başından beri genel olarak 5.60-5.75 bandında seyretmişti. Peki, şu dakikalarda euro ve dolar ne kadar oldu? İşte 7 Ekim güncel döviz kurları...