TIMELINE

17 Ekim 2019
ABD savaş uçakları kendi üssünü bombaladı
Türkiye’nin Suriye’nin kuzeyinde başlattığı terör temizliğiyle bölgeden çekilmeye devam eden ABD askerleri, PKK’yla işbirliğine delil olabilecek her türlü malzemeyi de üsleri terketmeden önce yakıyor. ABD kuvvetleri, Fransız Çimento firması LaFarge’ın tesisleri içerisindeki karargahını boşaltırken, belge, teçhizat ve malzemeyi yakarak imha etti.
17 Ekim 2019
Sayısal Loto'da 15 milyon sahibini buldu!
Sayısal Loto sonuçları açıklandı. 16 Ekim tarihli Sayısal Loto çekilişinde büyük ikramiye tutarı 15 milyon 720 bin 956 lira olarak belirlendi. Geçtiğimiz haftadan bu haftaya 13 milyon devretmişti. Peki, bu hafta Sayısal Loto sonuçlarına göre şanslı numaralar neler? Büyük ikramiyeyi kim kazandı? İşte 16 Ekim Saıysal Loto çekiliş sonuçları...
17 Ekim 2019
Herkesten gizlediği gerçek ortaya çıktı! O bilgiyi yıllarca saklamış
Türkiye'de yaşayan İranlı ressam Reza Hemma-Tirad, 3 yıl boyunca tarihçilerle çalıştı. Bu doğrultuda 36 padişahın portresini yaptı. Rezan Hemma-Tirad'ın yaptığı portreler ile bildiğimiz Osmanlı padişahlarının arasında oldukça fark var. Bunların arasında en çok dikkat çeken ise Fatih Sultan Mehmed'in görüntüsü oldu. İşte Reza Hemma Tirad'in gözünden Osmanlı padişahları.
17 Ekim 2019
Elazığ’da pompalı saldırı anı kamerada
Elazığ’da kaldırım kenarında oturan Çağrı Doğan’a (25), kimliği belirsiz bir kişi tarafından pompalı tüfekle düzenlenen saldırı anı güvenlik kamerasına yansıdı.
17 Ekim 2019
Avrupa'da panik! THY uçağı Bremen'e indi
2. Dünya Savaşından kalma patlamamış bomba bulunması nedeniyle uçuşlara kapatılan Almanya'nın Hamburg Havalimanı, bombanın etkisiz hale getirilmesiyle yeniden uçuşlara açıldı.
17 Ekim 2019
Altın fiyatları ne kadar oldu?
Altın fiyatları, yüzde 1.0 civarı düştükten sonra Brexit belirsizlikleri etkisiyle yeniden yükselişe geçerken, paladyum fiyatları tedarik eksikleri etkisiyle yüzde 2.0’nin üzerinde yükseldi. Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası'nda standart altının kilogramı 280 bin 410 liraya geriledi. Peki, bugün 22 ayar bilezik gramı, gram, çeyrek, yarım, tam altın fiyatı ne kadar? İşte 17 Ekim canlı altın fiyatları...
17 Ekim 2019
Bakan açıkladı: Yüzde 80 azaldı!
Son dakika haberine göre Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, ücretli poşet uygulaması kapsamında poşet kullanımın yüzde 80 azaldığını belirterek, hedefin yüzde 90 olduğunu vurguladı.
17 Ekim 2019
ABD'den skandal PKK/YPG kararı
ABD Temsilciler Meclisi, Donald Trump'ın Suriye'nin kuzeyinden asker çekme kararına karşı çıkan tasarıyı onayladı. Tasarı, Türkiye'nin askeri operasyonu durdurmasını ve PKK/YPG-PYD'nin desteklenmesini de içeriyor.
17 Ekim 2019
Dolarda son durum
Dolar son dakika... Suriye'nin kuzeydoğusuna yönelik harekat sonrası ABD'nin yaptırım açıklamalarının ardından 5.90 seviyesini test eden dolar/TL, dünkü kapanışta 5.88 - 5.89 lira aralığında işlem gördü. Piyasalardaki gelişmeleri izleyen yatırımcılar güncel döviz kurlarını yakından takip ediyor. Peki, bugün euro ve dolar ne kadar oldu? İşte 17 Ekim döviz kurları...
17 Ekim 2019
Amasya'da feci kaza: Yaralılar var!
Son dakika haberine göre Amasya’nın Merzifon ilçesinde otomobil sürücüsünün hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla attı. İlk gelen bilgilere göre kazada 3 kişi yaralandı.