TIMELINE

16 Ekim 2019
"5 oğlumu veririm bir asker vermem"
Türkiye'nin Fırat'ın doğusuna başlattığı Barış Pınarı Harekatı'nda önemli noktalardan biri olan Akçakale'de yaşayanlar harekata tam destek verdi. Akçakale'de yaşayan İbrahim Karaağaçlı'nın "Benim 8 erkek çocuğum var 5 tanesini veririm bir asker vermem" ifadeleri duygulandırdı.
16 Ekim 2019
Okullarda ara tatil ne zaman?
Okullarda ilk ara tatil ne zaman yapılacak? Tatil günlerini fırsat bilen öğrenciler 2019-2020 eğitim öğretim döneminde yapılacak tatillerin takvimini araştırmaya başladı. İlk ara tatilin kasım ayında yapılacağı hafta sonu tatili ile birikte 9 günlük tatilin hangi güne denk geldiği merak ediliyor. Peki, okullarda ara tatil ne zaman? 1 hafta Kasım tatili ne zaman? 15 tatil ne zaman olacak?
16 Ekim 2019
MSB duyurdu: 637 terörist etkisiz hale getirildi
Türkiye'nin güney sınırındaki terör tehdidine karşı başlattığı Barış Pınarı Harekatı devam ediyor. Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, harekat kapsamında 637 terörist etkisiz hale getirildi.
16 Ekim 2019
ABD'li isimden itiraf gibi açıklama!
Türkiye'nin Fırat'ın doğusuna başlattığı Barış Pınarı Harekatı devam ederken ABD'li Orta Doğu Uzmanı Michael Doran'dan itiraf gibi bir açıklama geldi. Doran, "PKK ile iş birliği yaparak kendimizi Türkiye ile kopma noktasına getirdik. Bu hamle hem insani hem de stratejik açısından mantıksızdı. O bölgede PKK ile ittifak yaptık" ifadelerini kullandı.
16 Ekim 2019
Ankara'da şafak operasyonu!
Ankara'da Mali Suçlar ekipleri tarafından, tefecilik yöntemiyle zorla haksız kazanç elde ettikleri belirlenen suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda 3 kişi gözaltına alındı.
16 Ekim 2019
Altın fiyatları ne kadar?
Altın fiyatları son dakika... ABD ile Çin arasında geçen hafta anlaşmanın ilk aşamasının tamamlandığı haberlerine rağmen süregelen ticaret görüşmelerinde anlaşma olasılığının zayıflamasına paralel olarak altın fiyatları düşüşe geçti. Peki, bugün 22 ayar bilezik gramı, gram, çeyrek, tam altın fiyatları ne kadar? İşte 16 Ekim canlı altın fiyatları...
16 Ekim 2019
Köşeye sıkışan YPG Türkmen köylerini esir aldı!
Türkiye'nin güney sınırındaki tehdide karşı başlattığı Barış Pınarı Harekatı devam ederken Suriye Türkmen Meclisi Başkanı Dr. Muhammed Vecih Cuma, PKK/YPG terör örgütü tarafından Tel Abyad'a 25 kilometre mesafedeki Hamam-el Türkmen bölgesinde çok sayıda Türkmen köyünün kuşatma altında olduğunu söyledi.
16 Ekim 2019
Dolarda son durum
Dolar son dakika... ABD'den yaptırım yönünde gelen açıklamalar ile 5.9370'e kadar yükselen dolar/TL, dünkü işlem gününde 5.8863'e kadar geriledi. Gün içerisinde dalgalı seyir izleyen dolar/TL günü 5.88 liradan kapatmasının ardından 16 Ekim'e 5,9242 seviyesinde başladı. Peki, şu dakikalarda euro ve dolar ne kadar? İşte 16 Ekim güncel döviz kurları...
16 Ekim 2019
Macron'a "Müslüman kadına yapılan saldırıyı kınama" çağrısı
Fransa'da 90 akademisyen, sanatçı, film yönetmeni, aktör ve gazeteci, Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'dan aşırı sağcı milletvekili tarafından Müslüman kadına yapılan sözlü saldırıyı kınamasını talep etti.
16 Ekim 2019
Konya'da feci kaza! 2 kişi hayatını kaybetti
Konya'nın Kadınhanı ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletteki 2 kişi hayatını kaybetti. Otomobil sürücüsü Ercan Demir gözaltına alındı.