TIMELINE

27 Ekim 2019
Hercai’nin Reyyan’ı Ebru Şahin'i hiç böyle görmediniz!
Yeni sezonla başlamasıyla birlikte Atv ekranlarına dönen Hercai'nin Reyyan'ı Ebru Şahin Instagram üzerinden makyajsız fotoğrafını paylaştı. Reytinglerde büyük başarıya imza atan Hercai'nin yıldızı Ebru Şahin'in de popülaritesi her geçen gün arttı. Başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle izleyicilerin gönlünde taht kuran Ebru Şahin Instagram hesabının hikaye bölümünden makyajsız fotoğrafını paylaştı. Ebru Şahin doğal güzelliğiyle de takipçilerinden tam not almayı başardı.
27 Ekim 2019
Perihan Savaş daha 13 yaşındayken...
İbrahim Tatlıses'in eski eşi Perihan Savaş'ın hayat hikayesi filmleri aratmadı. Çukur dizisinde Sultan Koçovalı karakterine hayat vererek izleyicinin büyük beğenisini topladı. 62 yaşındaki usta oyuncu Perihan Savaş,16 yaşında Altın Portakal alma başarısı gösterdi. Ödüllü filmleri aratmayacak bir hayata sahip olan Perihan Savaş'ın gerçekleri ise duyan herkesi şoke etti. Asıl adı Şerife Perihan olan güzel oyuncunun Melek Zübeyde Tatlı ve Savaş Zafer olmak üzere iki çocuğu var. Şimdilerde çocukları ve torunları ile mutlu bir hayat süren usta oyuncu Perihan Savaş'ın zamanında geçirdiği zor günleri sizler için ele aldık. İşte gençlik döneminde yaptığı hatalar, şöhret basamaklarını tırmanışı ve yaşadığı acılar ile İbrahim Tatlıses'in eski eşi Perihan Savaş'ın hayat hikayesi...
27 Ekim 2019
CHP ve HDP arasında büyük kavga: "Bunun hesabını soracağız"
CHP ve İYİ Parti’nin gizli ortağı HDP, iki parti ile olan ittifak hakkında itiraf gibi açıklamalarda bulundu. HDP Eş Genel Başkan Pervin Buldan, CHP’yi eleştirerek 'Türkiye’nin demokratikleşmesi için büyük bir ittifak kurmuştuk. İstanbul olmak üzere birçok yerde aday göstermedik. Bugün yaşananlara ses çıkarmayanlar, bizden cevabı mutlaka alacaklardır” ifadelerini kullandı.
27 Ekim 2019
Meteoroloji'den son dakika sağanak uyarısı!
Haftasonu tatilini gezerek değerlendirmek isteyen vatandaşlar, “27 Ekim Pazar günü hava nasıl olacak?” sorusunun yanıtını aramaya başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün son dakika açıklamalarına göre, Marmara'nın kuzeyi, Orta ve Doğu Akdeniz, Karadeniz kıyılarında sağanak yağış etkili olacak. İşte, 27 Ekim Türkiye geneli il il hava durumu...
27 Ekim 2019
Türkler, skandal Ermeni tasarısına karşı harekete geçti
ABD Temsilciler Meclisi’nde tekrar gündeme gelen Ermeni tasarısına karşı güç birliği oluşturmak için Türk-Amerikan Ulusal Yönlendirme Komitesi öncülüğünde "eyalet vekillerine mektup gönderme" kampanyası başlatıldı.
27 Ekim 2019
Türkiye'yi güçlü görmek ABD'yi kudurttu!
Türkiye'nin yıllar içinde giderek güçlenmesi, ABD'yi rahatsız etti. DEAŞ ile mücadele bahanesiyle PKK’nın Suriye uzantısı YPG’ye TIR’lar dolusu silah gönderen ABD, yine S-400 şantajına hazırlanıyor. İsmini vermek istemeyen bir ABD’li Dışişleri yetkilisi Rusya’dan aldığı S-400’leri geri göndermesi ya da sistemi hiç kullanmaması için Türkiye’ye baskı yaptıklarını iddia etti.
27 Ekim 2019
Irak o ülkenin TV kanallarını durdurdu
Irak, Suudi Arabistan'a ait iki televizyon kanalı Alarabiya ve Al Hadath'in ülke içinde çalışmasını durdurdu. Kanalların çalışmalarının durdurulma nedenine ilişkin "Irak kentlerindeki protestoların sürekli takip edilerek yayınlarda aktarılması olduğu" bilgisi paylaşıldı.
27 Ekim 2019
Milyoner'e damga vuran 'Kemal Sunal' sorusu
Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu, fenomen bilgi yarışması 'Kim Milyoner Olmak İster' 26 Ekim Cumartesi günü yayınlanan yeni bölümüyle yine izleyicisini ekranları başına kilitledi. Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının son bölümünde geceye "Kemal Sunal'ın başrolünde olduğu hangi adda bir film yoktur?" sorusunun sorulduğu yarışmacı damga vurdu. Peki, "Kemal Sunal'ın başrolünde olduğu hangi adda bir film yoktur?" sorusunun cevabı ne? İşte Kim Milyoner Olmak İster'e damga vuran 'Kemal Sunal' sorusu ve 26 Ekim Cumartesi günü yayınlanan yeni bölümden soru ve cevaplar...
27 Ekim 2019
Resulayn'daki PKK/YPG'ye ait tüneli imha edildi
Türk Silahlı Kuvvetleri ve Suriye Milli Ordusu tarafından Suriye’de, Fırat'ın doğusunda başlatılan 'Barış Pınarı Harekatı' kapsamında, SMO unsurları Resulayn'da tespit edilen PKK/YPG’li teröristlere ait tünel ve mevzileri kullanılamaz hale getirildi.
26 Ekim 2019
Norveç'te 7 PKK yandaşı gözaltına alındı
Başkent Oslo'da bir kafedeki Türklere saldıran 7 PKK yandaşı yakalandı. Oslo Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, olaylar sonrası 7 kişinin gözaltına alındığı duyuruldu.