TIMELINE

04 Ekim 2019
Kocaeli'de büyük gerginlik! Mahalle sokağa döküldü
Kocaeli Karamürsel'de 16 yaşındaki bir kız çocuğunun, alkol ve uyuşturucu verildikten sonra cinsel istismara uğradığı iddiası üzerine başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan 7 kişi adliyeye sevk edildi. Olaya tepki gösteren vatandaşların adliye önünde toplanması üzerine ise polis geniş kapsamlı güvenlik önlemleri aldı.
04 Ekim 2019
İmamoğlu'nun 100 gününde sadece yalan var
23 Haziran'da yapılan seçimlerin ardından İBB Başkanı olan CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun başkan seçilmesinden bu yana 100 gün geçti. "İstanbul'un kaybedecek zamanı yok" diyerek koltuğa oturan İmamoğlu, geçen sürede zamlar, işçi kıyımı ve 28 Şubat’ı hatırlatan ideolojik adımların ötesinde bir icraata imza atmadı.
04 Ekim 2019
Meteoroloji'den sonra İstanbul Valiliği'nden hava durumu açıklaması
Son dakika hava durumu uyarıları üst üste geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava durumu tahminlerinin ardından İstanbul Valiliği de flaş bir uyarı yaptı. Valilik tarafından yapılan açıklamada, İstanbul'un özellikle bu gece saatlerinden itibaren sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış etkisi altına gireceği belirtildi. Peki İstanbul, Ankara ve İzmir'de bugün hava nasıl olacak? İşte tahminler...
04 Ekim 2019
İşte en güzel cuma mesajları
Cuma mesajları, her cuma olduğu gibi bu cuma günü de yoğun şekilde aranıyor. Sizler için en yeni cuma mesajlarını haberimizde derledik. İslam aleminin bayramı olarak bilinen cuma gününde ister yazı ile ister resimli olarak gönderebileceğiniz en yeni cuma mesajları burada. İşte hadisli, ayetli, dualı, resimli ve en yeni cuma mesajları...
04 Ekim 2019
Trump'tan dikkat çeken açıklama
ABD lideri Donald Trump, "yolsuzluğu soruşturmak ve soruşturtmak hakkına ve hatta belki de görevine sahibim" açıklamasında bulundu. CNN ise Trump'ın 18 Haziran'da Çin Devlet Başkanı Şi Cinping ile yaptığı bir telefon görüşmesinde de Demokrat Partinin başkan aday adayları Biden ve Elizabeth Warren hakkında konuştuğunu ileri sürdü.
04 Ekim 2019
Altın fiyatları ne oldu?
Altın fiyatları son dakika... Yatırımcıların yakından takip ettiği altın fiyatları, haftanın son işlem gününde merak ediliyor. Son haftalarda karışık seyir izleyen altının gram fiyatı dünkü kapanışta yüzde 1,50 yükselişle 278,10 liradan işlem gördü. Peki, bugün 22 ayar bilezik gramı, gram, çeyrek ve tam altın fiyatları ne kadar? İşte 4 Ekim canlı altın fiyatları...
04 Ekim 2019
Ankara'da feci kaza! Yaralılar var
Ankara'da bir otomobille, ekmek dağıtan kamyon çarpıştı. Yaşanan kaza sonucu araçlarda bulunan 6 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.
04 Ekim 2019
Döviz kurlarında son durum
Dolar son dakika... Dolar/TL, enflasyon verilerinin açıklanmasının ardından ilk tepki olarak düşüşe geçti. İlerleyen saatlerde yönünü yukarı yönlü çevirerek kademeli olarak 5.71'li seviyelere çıkan dolar kuru, 4 Ekim'e 5,6903 seviyesinde başladı. Peki, bugün euro ve dolar ne kadar oldu? İşte 4 Ekim güncel döviz kurları...
04 Ekim 2019
Atama kararları Resmi Gazete'de
Polis Akademisi Başkanlığı ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına ilişkin atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Polis Akademisi Başkanlığına Prof. Dr. Yılmaz Çolak atandı.
04 Ekim 2019
Hadise'den dikkat çeken paylaşım!
Hadise, son dönemde sosyal medyadan yaptığı paylaşımlar ile magazin dünyasının gündemini belirliyor. Daha önce 'En büyük hayallerimden biri Frida'nın evini görmekti' diyen ünlü şarkıcı Hadise, Instagram hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Fotoğrafa Frida Kahlo'nun 'I paint flowers so they will not die. (çiçekleri boyadım, böylece asla ölmeyecekler)' notunu düşen Hadise'nin bu paylaşımı binlerce kez beğenildi.